Transport (ieftin) Bruxelles - Londra?
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Multumesc de completari!
Acum daca mi-ati fost asa de ajutor si dragute, eu ca neamu' prost fortez nota si mai intreb: ca sa gasesc bilet din cel de 40 Euro/calatorie trebuie MUSAI sa fac rezervare pe net in avans? Sau gasesc si la gara direct?
Sa va zic mai concret: am vazut ca ar fi un tren pe la 8 dimineata, pe acela am dori sa-l luam, ca poate prindem schimbarea garzii de la Buckingam Palace la 11:30 (apropos, am auzit ca vara se face din 2 in 2 zile...oare au programul afisat pe net undeva sa nu nimerim o zi fara schimbare de garda?).
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
motanik spune:
Danat, la intrebarea ta, programul pt schimbarea garzii la Buckingham Palace este zilnic pe timp de vara,dar pt luna mai sunt niste modificari, gasesti detaliile www.changing-the-guard.com/sched.htm" target="_blank">aici
Pt bilete eu nu stiu ce sa zic, decat ca de obicei pretul la fata locului e mai mare decat daca rezervi biletul cu timp inainte. Daca stii sigur ca poti ajunge la ora aia la tren, eu una te sfatuiesc sa iei deja biletele.
P.s. Cand veniti si cat stati? La Romanii din Uk am pus la inceput de capitol o lista cu ce nu trebuie ratat aici, poate iti e de folos daca sunteti prima oara in Londra.
--------------------
Andra
Nora spune:
Biletele ieftine sunt in promotie. probabilitatea sa nimeresti fix o promotie cand cumperi biletul de la gara in ziua calatoriei...cred ca-s cam mici sansele...
Trebuie sa te tot uiti pe site-ul TGV-ului cand si cum apar promotii. Vara sunt multe ocazii.
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
danat spune:
quote:
Originally posted by motanik
Danat, la intrebarea ta, programul pt schimbarea garzii la Buckingham Palace este zilnic pe timp de vara,dar pt luna mai sunt niste modificari, gasesti detaliile www.changing-the-guard.com/sched.htm" target="_blank">aici
Pt bilete eu nu stiu ce sa zic, decat ca de obicei pretul la fata locului e mai mare decat daca rezervi biletul cu timp inainte. Daca stii sigur ca poti ajunge la ora aia la tren, eu una te sfatuiesc sa iei deja biletele.
P.s. Cand veniti si cat stati? La Romanii din Uk am pus la inceput de capitol o lista cu ce nu trebuie ratat aici, poate iti e de folos daca sunteti prima oara in Londra.
--------------------
Andra
Multumesc motanik pentru pont. Am sa citesc pe prima pagina cam ce ar fi util de vazut la viteza maxima.
Am citit in partea de jos a paginii cu schimbarea garzilor si am vazut ca pt luna august au anuntat provizorii ca date zilele impare (de ex 1,3, 5 etc august)
Nu stiu cat va ramine valabil pina atunci asa. Mai ma uit intre timp...nu as vrea sa ratez asta! Eu am mai fost cateva zile la Liondra si mi-a placut la nebunie atmosfera, de aceea as vrea sa mearga si sotul meu macar asa o fuga de-o zi din Belgia, ca sa simta putin pulsul unei metropole ca Londra.
Pup.
Dana
mama lu'
danat spune:
quote:
Originally posted by Nora
Biletele ieftine sunt in promotie. probabilitatea sa nimeresti fix o promotie cand cumperi biletul de la gara in ziua calatoriei...cred ca-s cam mici sansele...
Trebuie sa te tot uiti pe site-ul TGV-ului cand si cum apar promotii. Vara sunt multe ocazii.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Da Nora, ai dreptate, ar trebui sa rezerv mai din timp...sper sa fie de ajuns cateva zile, cand voi ajunge prin Belgia, cred ca atunci as putea sti sigur ce si cum, si mai ales cand .
Multumesc inca odata pt ajutor.
Dana
mama lu'