Crestini demonizati?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

xenocid, a cunoaste limita bunului simt si pana unde poti merge cu ironiile, cred ca nu te caracterizeaza.
Pe mine chiar nu ma intereseaza ce spui, ma asteptam ca macar regulamentul sa-l respecti, daca pe noi cele cu capoade, (desi NOI nu purtam!!) nu ne poti respecta!

Daca chiar vrei sa combati, i-ati alt teritoriu in stapanire.

conchita, multumesc!

Mai astept pareri!

Kari

Mergi la inceput

xenocid, a cunoaste limita bunului simt si pana unde poti merge cu ironiile, cred ca nu te caracterizeaza.
Pe mine chiar nu ma intereseaza ce spui, ma asteptam ca macar regulamentul sa-l respecti, daca pe noi cele cu capoade, (desi NOI nu purtam!!) nu ne poti respecta!

conchita, multumesc!

Mai astept pareri!

Kari

Mergi la inceput

conchita, multumesc!

Mai astept pareri!

Kari

Mergi la inceput

xenocid, vad ca esti on-line, nu permiti tiparirea mesajului meu??
ce ai de impartit cu mine??
daca chiar vrei vre-o explicatie, vb pe PM!
Sincer, nu te cunosc, nu ma cunosti, asa ca hai sa ne respectam ca doi oameni civilizati.

conchita, multumesc!

Mai astept pareri!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by fdoina

eu nu ma simt niciodata "mai bogata spiritual" grace

si tin mult la ambii combatanti

si nu-mi place "vacanta mare"...puah

ps. Denizel, eu nu stiu daca glumesc sau chiar se cearta, da creca orice-ar face, le place

Eu ma simt mai bogata spiritual atunci cind simt ca am invatat ceva nou. Acumularile informationale pot conduce la o bogatie spirituala in comparatie cu situatia initiala statica, nu crezi?
Nu m-am gindit la tine cind am vorbit de preferinta celor pt. "Vacanta Mare", ci generic la cei in cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

'Ai mai Greisushoru', mi se pare mult sa incadrezi mini duelul de mai sus in categoria 'vacanta mare'.
Eu, citindu-l, imi imaginam un duel din Razboiul stelelor mai degraba ("laser, frate" ).
Eu o inteleg foarte bine pe Conchita si, oarecum :-)) si pe Xeno.
Numai ca, Xeno, incearca si tu ca, pe viitor, sa pui in locul lui Dumnezeu si al sfintilor, "tigani" sau "evrei" de ex. si, de dragul eticii sa zicem, stapaneste-te in a-i infiera cu prea multa manie :-). Asta cu atat mai mult cu cat, o buna parte din asa zisa ta manie (care de fapt nici macar nu e manie) e data doar de neintelegerea sau intelegerea eronata a muuultor chestii :-)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by denizel
Eu o inteleg foarte bine pe Conchita si, oarecum :-)) si pe Xeno.

"Chiar esti tare, frate !" - daca ai reusit sa ii intelegi pe amandoi

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Merci, merci!
Da' vezi ca am zis ca pe Xeno il inteleg doar 'oarecum' .
Mizilicul asta insa, nu ma face mai putin perfecta .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Pai si eu o inteleg pe Denizel ca-l intelege pe Xenocid
Adica, in general, Xenocid spune lucruri corecte si de bun-simt. Pacat insa de felul in care alege sa-si exprime ideile: prea agresiv, ostentativ, metaforic si bombastic. Si stim ca o lege a comunicarii eficiente suna asa: "nu conteaza ce spui, ci cum spui". Cu alte cuvinte, cel care asculta este mult mai atent la tonul vocii si la modul in care te exprimi decat la continutul propriu-zis al mesajului.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Si eu il inteleg relativ bine pe Xeno, mai putin la faza:

quote:
Originally posted by xenocid

...balenelor albastre, bietele ungulate marine ...

...de ce le zici, mey, balenelor ca-s ungulate????

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput