Crestini demonizati?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

e dupa fapta si rasplata. da' si balbaiala e un raspuns, l-au mesmerizat frustratele, capoatele si scobitul in ovare. sper ca unul pozitiv si ca data viitoare numitul moderator nush care ca i-am uitat numele nu se va mai uita printre nasturii capotului postantelor pe disi, ca se cheama dublu standard si s-ar putea ca cineva acolo sus sa-l prinza si pe el frodata cu slitu desfacut si-atunci sa te tii crima si pedeapsa, ramane homo sa sa sapiens fara veriga li li lipsa.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Trei, trei mesaj, trei mesaje separate, aceeasi idee, acelasi fix, acelasi destinatar.

creca te-ai subestimat, eu iti numar 666+ 1003 mesaje numa la religie, si mai toate la misto, agresive, calcatoare de regulament. voltaire se rasuceste in mormant sa vaza cum ii iei numele in desert.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Acu' stau si eu si ma intreb:
De ce pina la pogorarea Sfantului Gheorghe de pe martoaga galbena priponita cu cordonu de capot de sabia de foc infipta in maruntaile Bunului Simt, de ce nimeni, NI-MENI, nu'si asuma postura de martir oprimat de vorbele'mi, postura in care se gasesc acum impinse fara de voia lor. E ca'n filmul ala, cum ii zicea ? Tembel fara Cauza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Acu' stau si eu si ma intreb:
De ce pina la pogorarea Sfantului Gheorghe de pe martoaga galbena priponita cu cordonu de capot de sabia de foc infipta in maruntaile Bunului Simt, de ce nimeni, NI-MENI, nu'si asuma postura de martir oprimat de vorbele'mi, postura in care se gasesc acum impinse fara de voia lor. E ca'n filmul ala, cum ii zicea ? Tembel fara Cauza

nu inteleg care e problema ta. ti-am raspuns la chestiunea demonetizarii, aratandu-ti ca religiosii planetei inca detin majoritatea si ca demonetizatii sunt ateii. ai revenit referindu-te la frustratele si ovarele lor, am postat citate din regulament. te-ai luat de capoatele postantelor si de ovarele lor, ti-am aratat ca ai si tu nasturi exact in acelasi loc. am fost tot timpul on topic, exercitandu-mi libertatea de exprimare. tu ai fost tot timpul agresiv, contra regulamentului si te-ai exprimat atacand persoanele, nu ideile.

acum, daca tu te declari fara cauza, permite-mi sa nu te contrazic, n-as indrazni. mi-a placut si autocritica referitoare la lipsa de bun simt, ovarele scobite apreciaza efortul.

mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Nici ca putea incepe mai prost noaptea asta. La mine ploua cu clabuci si tu nu ai nimic mai bun de facut. Dincolo de faptul ca omori muste cu bomba atomica esti capabila sa demonetizezi orice cauza doar plasandu'te cu stindardul in prima linie. Sint convins ca daca ai milita pentru salvarea balenelor albastre, bietele ungulate marine si'ar tine respiratia de ciuda pina ar iesi cu burta in sus la suprafata.

Cum orice persoana animata de ratiune fu capabila sa inteleaga din ce am scris eu, manifestarile cu teme biblice ale afectiunilor psihice sint incetul ca incetul inlocuite cu bizare versiuni moderne, legiunilor de Incubusi si Sucubusi scornite de Toma D'Aquino, luandu'le locul extrateresti perversi de unutreistrei.

Chiar trecandu'i in tabara posedatilor pe cei vindecati prin programul "Extragem draci Acceptam VISA si MASTERCARD" numarul lor ramane muuuult mai mic decat al celor ce fac seara de seara naveta Terra - Sirius B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Conchita, Xenocid, va intreb cat pot eu de serios: voi acuma glumiti unul pe seama celuilalt sau va certati de-adevaratelea?
Oricare ar fi raspunsul, un singur lucru regret: ca nu sunt Sabinelu'...deci, nu pot sa spun nimic, da' nimicuta...

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

si cand ma gandesc ca era cat pe-aci sa nu deschid subiectu' asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

quote:
Originally posted by kariguld

Jazz
(am scris bine?)

Care atei?
Ei nu pot fi demonizati??

Kari

Kari,
(Yeap! Ai scris bine.)

Permite-mi sa iti reamintesc ca ateii nu cred in nimic, fie ei demoni sau dumnezei. Ceva in care nu crezi nu te poate atinge, nu iti poate influenta viata in absolut nici un fel.
D-asta am fost un pic surprinsa cand am vazut ca ateii au fost inclusi in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by fdoina

si cand ma gandesc ca era cat pe-aci sa nu deschid subiectu' asta

Mda......., poate tu simti ca ai fi pierdut ceva daca nu ai fi citit subiectul asta insa eu te-as intreba, cu ce te simti tu acum mai bogata spiritual ca tot ai intrat?
Pe mine una ma doare sufletul sa vad ca doua persoane extraordinare cum sint ei doi luati separat, constituie deliciul celor care au un gust predilect pt. "VACANTA MARE", cum ma doare si faptul sa constat ca ei sint in slujba inteligentei si nu inteligenta in slujba lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

eu nu ma simt niciodata "mai bogata spiritual" grace

si tin mult la ambii combatanti

si nu-mi place "vacanta mare"...puah

ps. Denizel, eu nu stiu daca glumesc sau chiar se cearta, da creca orice-ar face, le place

Mergi la inceput