Blestem, bataie, relatia parinte-copil

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

O sa incerc sa fiu putrnica si sa trec peste tot dar asta dupa ce o sa vb cu un preot.Vreau sa incerc maine dar e mai rau cu munca, ca nu prea am timp sa ajung.Nu ma supar si nu spun ca esti rea, stiu ca ai dreptate in ceea ce spui.Dar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by didadi

Asa o sa fac.o sa ma duc.Am vrut sa fac asta mai demult.Dar........A fost o perioada cand imi pierdusem increderea in DD si nu a fost bine, asta datorita unui preot(care numai preot nu era).Am vrut sa mor, Cristina, stie povestea mea.Am fost atunci la un preot si i-am spus"Parinte am doar ganduri rele si vreau sa ma omor, nu mai pot".Era luni,la care el imi spune: "Da, vino vineri dupa slujba".Si atunci m-am suparat.Am zis:uite, eu sunt disperata nu stiu ce sa fac, am simtit nevoia sa vb cu cineva sa ma indemne sa gandesc altfel pt ca stiam ca ce ganduri am nu sunt bune.Si el, asta mi-a zis.Pai pana vineri la cat de depresiva si la cat sufeream, ma omoram de 1000 de ori.Si acum o sa caut un preot cu care sa pot vorbi si care sa ma inteleaga.

Didadi,

omeneste, lumeste, te asteptai ca preotul sa iti acorde din timpul lui pe moment, sa realizeze gravitatea situatiei tale, de aceea raspunsul sau te-a dezamagit
Din pacate inteleg prea bine in ce stare erai, si totusi ...doar lumeste...

duhovniceste, ti-a dat un raspuns intelept ;
- pt ca te-ai dus la el inseamna ca aveai macar putina credinta, suficienta insa a considerat el, cit sa ii dai ascultare si sa astepti pina vineri, astfel pina vineri ti-ar fi trecut gindurile negre si de sinucidere. Tocmai pt ca asa cum spui mai sus, erai DIS-PE-RA-TA, adica deznadajduita (in termenii pe care ii foloseste biserica, iar deznadejdea e indepartarea de Dumnezeu, printre ultimele trepte inaintea caderii).
- Preotul a inteles cit de jos erai si ti-a cerut ascultarea rabdarii, sa astepti timp de citeva zile, pina dupa slujba (deci inclusiv slujba aceea putea sa iti fie de folos, trebuia sa treci de ea, ca o etapa, poate trebuia sa intelegi prin asta ca iti cerea chiar participarea la acea slujba, poate era slujba de Sfintul Maslu, pentru oameni bolnavi).

Tu nu l-ai inteles pe el, dar preotul poate te-a inteles mai mult decit ai vrut tu sa crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Miha,
exact asta am vrut si eu sa raspund.

si uite, ca preotul a avut dreptate.Esti aici, si vorbesti cu noi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Da, uite ca la asta nu m-am gandit.Poate ca aveti dreptate, dar eram atat de suparata si disperata ca nu m-am mai gandit la nimic cand am vazut ca mi-a zis asa.Cu Dzeu in fata si poate o sa fie bine.

Mergi la inceput