Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 30
aime spune:
Gata, v-am citit pe indelete...
Kati, draguta de tine, mereu iti amintesti de noi, sa fii sanatoasa, mezinii sanatosi si sa aveti parte de cel mai tare concediu
si 
Sanatate tuturor bolnaviorilor si dintosilor si numai bien viitoarelor mamici...
Oti, da chiar ma enervezi mey, zau ca ma enervezi, da...in fine, sa-ti fie de bine plimbarile astea...si sa ai parte de cat mai multe 
Anca spor la treburi, referitor la tatal tau...daca asa e el, o persoana energica si activa nu prea ai ce-i face decat sa-l ajuti cu vreun Magne B6, cu ceva minerale sau vitamine....si cu muuuuulta teorie...numai bine iti doresc 
Noi suntem bine, papam bine, a trecut totul. Eu is mai asa si asa, ptr ca s-au adunat f multe, cu amenajarile, cu intarzierile constructorilor
discutii la greu (deh, asa-i, mereu apar probleme...), cu banii (marea problema...), cu faptul ca ai mei termina habitatia si stau cu emotii ca am mai vrea un pic, ca sa nu ne mutam in 2 camere gramada, sper s-o obtinem...e un talmes balmes, la serviciu de muncit la greu, apoi umblam de nebuni prin magazine ptr diverse...sunt extrem de obosita si sper sa vad linia de finish...ca nu mai pot...
In rest toate bune ![]()
va
si mai revin
aime si
Vladimir
katik spune:
anca, aime, va multumesc pt. urari! si voua toate cele bune!
oti, cum e ana? ce s-a intimplat cu banul? cum ? sper ca e bine!
anca, nu stiu ce sa zic, cred ca orice ai spune, tot n-ai reusi sa-l convingi s-o ia mai incet. cum bine spuneaufetele, niste vitamine ceva, si respectarea stricta a tratamentelor deja prescrise, si, bineinteles mai multa grija acum, cu canicula asta!
aime, e greu, dar o scoateti voi la capat. esential este ca puiul e bine, apoi restul incet-incet se rezolva.
ma duc sa incep sa fac bagaje, cred ca as avea nevoie de o remorca
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
nma spune:
dau paste la ce am scris la odisee
acum intru sa ma plang si eu si musai trebuie sa-mi dati voie.
am fost la medic. mi-a dat vesti proaste. maine ma internez (am cobit eu caci voiam CM). bb vrea musai sa iasa desi eu i-am explicat ca nu e voie. colul e foarte scurt, dr spune ca mai mare de 1 cm nu are cum sa fie, dar e inchis. stiu ca e greu sa aproximeze cat e colul, dar la eco nu mi-a spus decat ca e inchis si nu mai conteaza lungimea desi am spus ca vreau sa stiu cat este. daca am inteles eu bine bb nu a iesit inca caci colul e orientat posterior (adica e greu sa masurat la eco)si asta ar fi norocul meu.
trebuie facute perfuzii cu ginypral (nici nu mai stiu cum se scrie), multa vit C si celestone. ca sa ma mai stresez putin celestone nu se gaseste. l-am trimis pe sot sa caute ceva echivalent. nici vit C fiole nu se mai gaseste de ceva vreme.
m-am cam speriat caci deja vorbeam de sansele lui bb, ce fac daca nasc aici, cum sunt tratati prematurii, dar incerc sa fiu optimista.
sincer asteptam vesti bune. speram sa nasc in 15 august. si de fapt tot sper.
sa-mi tineti tineti si mie pumnii
va pup
nico
32+
21.07.2003
poze
Gabi_K spune:
Nico, tin pumnii ca bb sa stea inca acolo vreo 2 luni:)
pup burtica, ai sa vezi ca va fi totul o.k.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
katik spune:
nico, tinem pumnii, o sa vezi ca totul va fi bine! bb mic e cuminte si asculta de mami! asa ca va mai sta acolo in burtik ca e cald si bine!
vb la telefon!
poze krisztina
poze robi
Otiliav spune:
Am venit acasica dar sunt varza cu programul.
Katik, of ce-am ratat asta-noapte.
sa fii sanatoasa si fericita si sa nu ne parasesti ca ramanem fara cafelutza zilnica
.
Nico, bafta multa, o sa vezi ca daca esti cuminte o sa fie bine. Eu am colul intredeschis si de atatea medicamente am nascut in saptamana 42. Bafta sa mai stea printesa la caldurica ceva timp, sau poate vrea sa fie rac
?
Anca, poate merge cu santajul, ceva trebuie facut ca daca noi ne simtit obositi pai la 64 de ani sunt convinsa ca are alt prag de oboseala. Eu insa banui ca a intrat in ritmul asta si este cam greu sa iasa din el. Partea buna este ca se termina in curand cu sesiunea in universitate si vine vacanta.
A facut Ana banul, cred ca il pastram, se vede ca trecut prin stomacel ca s-a luptat cu sucul gastric si are culoarea schimbata pe anumite zone. Am stat cu emotii cat am fost la Copenhaga..
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
nma spune:
multumesc fetelor.
din pacate nu pot sa dorm. am reusit o ora si gata. eu zic ca nu sunt stresata, dar azi recunosc ca am fentat si cu o cafea bauta cu o prietena. poate e de la cafea. si pitica joaca fotbal cu vezica mea. degeaba ii explic eu ca nu e frumos.
anca te inteleg cu oboseala. din pacate nici eu nu prea pot sa renunt la lucru. aseara mi-a adus sotul un nou proiect si mai ca imi venea sa ma apuc de el. ma gandeam ca daca tot merg la spital macar sa stau linistita ca am facut ceva. de fapt daca lucrez parca ma simt mai bine, trece timpul mai repede. nu sunt genul care sa stea toata ziua cu telecomanda in mana.
mai bantui putin pe aici si apoi merg sa vad vaca reusesc sa mai dorm putin.
nico
32+
21.07.2003
poze
katik spune:
buna dimineata!
gata cafelutza!

asa, alta viata, se mai trezeste omu'!
va multumesc la toate pt. urari! sarbatoare mare nu am avut ca e mare agitatia pe aici: intilnirea de 20 ani a sotului, proiecte de predat, cumparaturi, bagaje si peste toate acestea, miriieli cu caru'
.
nico, asa eram si eu cu dormitul cind eram cu robi, in schimb cu krisztina le dormeam de numa', nu conta cit e ceasul, cum ma intindeam adormeam bustean. ai grija de voi, nu te mai stresa cu lucrul, cel mai important acum este sa stea acolo pitica in burtik si tu sa te odihnesti! altfel, iei bataitza la funduletz de la fete (ca era s-o iau si eu pe vremuri
).
oti, pai o sa va parasesc pt. o saptamina ca la mare nu voi avea net, dar dupa aia voi semna condica regulat
. doamne-ajuta ca s-a rezolvat cu banul!!!uffff!copilutzii astia ce stiu sa faca si baga lumea in sperietzi!
fetelor, cele care azi mai mergeti la job (oti) sa aveti o zi usoara, iar celelalte we placut!
la noi a plouat zdravan azi-noapte, in citeva ture, cu tunete si fulgere s-a racorit putin dar deja sunt 20 grd.
poze krisztina
poze robi
Gabi_K spune:
raportez una bucata fata cu febra (fara alte simptome) una bucata baiat cu o rana infestata, una bucata plimbare pana la urgenta aseara tarziu la chirurgie (pansat, tetanos, antibiotice) pt rana cu pricina + o mama nedormita care sufera si de alergie.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
katik spune:
off-off mai gabi! dar si de voi se tin toate belelele!
pai cum a reusit sa faca asa o rana?
la lili o fi oare ceva boala a copilariei? se arata ceva bube sau inca nu?
tu la ce faci alergie? asta-ti mai lipsea si tie!off-off mai-mai!
multa sanatate la toti si incearca cumva (nu stiu cum) sa te odihnesti si tu un pic!
multa sanatate la toti trei!
poze krisztina
poze robi