Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 26
katik spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
buna fetelor!
Vin si eu la raport dupa o noapte nedormita. Pe Lili a apucat-o otita, sper ca nu-i grav, noaptea am mers cu ea la urgente... dupa vreo 2-3 ore de plimbari am ajuns si noi acasa. Fata-i bine, plina de energie, iar eu cred ca ma bag in pat imediat:(
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
multa sanatate la pitica! e tare pacatoasa otita, f. dureroasa, cunosc fenomenul

somn usor si odihna placuta!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
nma spune:
A venit si la mine ploaia cu tunete si fulgere, fara semnal tv si net, dar acum a trecut. Macar e mai racoare.
Kati nu imi plac fulgerele din anumite motive (amintiri din copilarie). Stiu ca probabilitatea sa mi se intample ceva e foarte mica, dar tot imi e frica.
Gabi multa sanatate la pitica ta. bb2 ce face?
nico
30+
21.07.2003
poze
aurora56 spune:
fetelor ,ce bine e la voi ca ploua .Parca se mai racoreste pamantul .La mine in oras nu a mai plouat de vreo luna si 1/2,e seceta mare ,se usuca tot.Stau si ma gandesc daca e adevarat ce a zis cineva intr-o revista ca in Dobrogea va fi peste 10 ani desert (poate a exagerat putin ,sper ).Toti asteptam o ploaie, pana si copii .Cand vine cate un nor cateodata doar stropeste pamantul vreo 2-3 minute si atat si asta o data la 1-2 saptamani .
poze1
poza2
nma spune:
incerc sa trimit ploaia si la voi. poate, poate reusesc. la noi deocandata ajunge. nu ne lacomim.
toata lumea doarme. sunt singura acasa si nu imi vine sa na pun la nani. nici nu stiu de cand nu am mai fost singura acasa noaptea. nu prea e bine.
nico
30+
21.07.2003
poze
katik spune:
neatza!!!
poftiti la cafelutza!

nico, asa mi se parea si mie cind krisztina a dormit la cumnata-mea: casa pustie si eu ma invirteam noaptea la 1 si nu-mi gaseam locul
. acum mi-l gasesc, nici o grija, la cite pauze am pe noapte as dormi si in picioare

azi-noapte nu stiu ce a avut robi ca s-a trezit pe la 2, a papat apoi a inceput sa urle, se tot agita, se sucea si rasucea, nu mai adormea la loc. am sfirsit prin a-i da o portie de nurofen, si dupa aia cu greu a adormit pe la 4. tare mi-e ca se pune de o otita. mergem dupa masa la pediatra sa vedem daca e ceva, sa tratam, ca sa putem pleca mai linistiti duminica. si asa sunt stresata cu asta, ca cine stie ce mai face unul, altul si acolo n-am dr la indemina.
gabiK, cum se simte printesa ta? mai dor urechiusele?
anca, tu te-ai intors de la italia?pozeeeeeeeeeeeeeee!pls!!!!!!!!!!
aurora, la noi a cam plouat in fiecare seara, de mai bine de o saptamina incoace. va trimitem si noi voua sau aducem la pachet peste o saptamina.(ca tot ma bate sotzul la cap ca trebuie sa mergem in delta (ca, dehh, e pescar!
)
ioana,?????![]()
claudia, va pregatiti, gata bagajele?![]()
otilia, mai poti mama? te exploateaza, nu gluma!
aime, la trebi sau te pregatesti de concediu?
va las acu', sa aveti o saptamina usoara!
poze krisztina
poze robi
iepumic spune:
Neata, fetelor.
Da, m-am intors, aseara...o sa pun si poze, deocamdata sunt sictirita rau....A fost fain dar ...foarte multi mitocani in grupul nostru ceea ce m-a deranjat, plus program ca la armata...practic timp de vizitat am avut foarte putin. M-am odihnit oleaca, cel putin psihic, dar nu cine stie ce. Nu mi-a placut nici de data asta cu avionul, ieri la decolare ma trecusera toate caldurile, am prins si turbulente ...cam antipatic.
Am o stare destul de proasta, mi-as lua un concediu pe durata nedeterminata si nu stiu cum se face....cum ajung in Bucuresti...ma trezesc dimineata rupta si ma dor toate....o fi ceva cu orasul asta??
va pup...revin cu detalii mai tarziu.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
katik spune:
anca, io cred ca e ceva cu orasul ala
.
sotzul s-a intors rupt, copt, sictirit din bucuresti. plus ca pocnea de nervi. i-au strins acolo din toata tara ca sa stea la povesti, lucru care se putea face si pe mess
.. plus ca n-au putut sa le deconteze pe loc costul biletelor de tren pt. ca, contabilul n-a putut sa vina simbata la lucru. dar astialalti au putut sa vina simbata din toate colturile tarii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na, m-am descarcat!
poze krisztina
poze robi
iepumic spune:
Mda, se pare ca un oras de cosmar. Ieri in aeroport erau niste romani din Italia...cand am ajuns....si comentau intre ei ca nici nu au intrat bine in tara si deja se intampla numai tampenii.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
hcclara spune:
salutare fetele, sunt nervoasa tare...pe socrii...si vin sa ma descarc putin.
vin aseara la noi, i-am inviatat la masa, mai intai au fost plecati cu copii prin parc, si in timpul mesei, zice socru-meu: vai plecati acusi, o luna de zile, sa ne sunati din cand in cand...(la care eu am cam facut spume, cum adica sa-i sun eu? sa sune ei daca le e dor de copii ca pe ei nu-i costa atat de mult, si in plus mie nu mi-e dor de ei)...la care soacra-mea:"vai, si nu o sa te plictisesti tu o luna de zile, ce o sa faci asa mult"...spuneti voi, e in toate facultatile mintale femeia asta? cum o sa ma plictisesc la ai mei...daca ar fi invers situatia ar insemna sa ne plictisim noi la ei, odata in an? ca ea tare se mai plictisea cand venea cate 2 sapt in ro, (ma rog la ei in familie relatii ft reci, total altfel ca la noi), dar ce-mi pasa mie ca ea se plictisea? trebuie si eu sa fac ca ea? au plecat ft repede ca sunt obositi cica, si la plecare mi-a mai zis harca odata ca daca ma plictisesc sa vin mai repede inapoi... eu cred ca s-au dambalagit, si nici obraznica nu am fost de data asta, ca deh, poate sa-mi fie bunica, dar maine precis mai suna odata sa ne zica drum bun si daca incepe iar cu asa ceva, ii spun cateva, ca nu mai pot!
in rest, azi am impachetat, Marc al meu nu prea vrea sa merga fara tata-su, e tare tatos, mie mi-e groaza cu avionul, mai zice si Anca, de turbulente, apoi bagajele, copii, of.plecam de dimineata, ne duce al meu sot la München, si de acolo avem avion dupa-masa la 14.45 iar la 17.20 ora Romaniei ajungem in timisoara.
eu am intenet si la ai mei, dar cred ca se incarca cam greu asa ca daca nu mai dau asa des pe aici, e din cauza netului...
Kati, vacanta placuta si voua si sa aveti timp fain la mare, te sun eu dupa ce va intoarceti sa ne intalnim in timi...poate ca-i ies dinti lui Robi si de aia e agitat...
Anca, zici ca a fost fain, ce ti-ai cumparat de pe acolo? si eu vreau poze sa vad...
Aurora, distractie placuta si voua in concendiu si timp fain sa aveti...
pupici tuturor si numai bine,
Claudia
Poze
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Kati, tu intotdeauna bagi cate o strigare. Eu mi-s tare obosita. Deja pe aici e o placa. Treziri noaptea, ies dintii si nervi maximi. Azi am stat in parc o juma de ora. Mi-a facut un circ ca zau imi venea sa-l trosnesc. Si ma enerveaza ca deja intelege si face numai ce nu trebuie. Si pe deasupra cand nu il las sa faca ceva vine tasu si ii da voie. Pai eu ma lupt aici sa educ un copil si tasu.....Si cand ma gandesc in viitor ce o sa-i mai ia apararea!!!!
Trebuie sa plec sa culc copilul, ma striga![]()
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez