Ingineri fosti, viitori....(10)
Raspunsuri - Pagina 24
hcclara spune:
Salutare fetele, ce faceti? hai sa va aduc pe prima pagina iar,ca e cam slabuta activitatea pe aici...unde umblati?
Anca, distractie placuta, drum bun si sa te intorci sanatoasa inapoi...
Kati, un
pt Krisztinuta sa se faca bine...
Luca a inceput sa faca cate 2 pasi de vreo 2 zile, azi chiar vreo 4 a facut, dar mai mult silit, nu de buna-voie, e prea rapid si atunci nu se concentreaza si cade, da cred ca acum va incepe.
Eu am fost plecata prin oras sa-mi iau ceva de incaltat si m-am dus in niste papucei care mi-au facut niste besicute de toata frumusetea, uf, ce ma dor picioarele acum...dar mi-am gasit niste saboti de lemn , argintii mi-a trebuit, nu sunt ft multumita de ei, da buni is pana gasesc altii.
Kati, sambata acum e intalnirea? vin toti colegii? unde faceti?
Azi e ziua lui sora-mea, are 21 ani, e in sesiune, si stresata, si bolnava cu febra si injectii, imi pare rau de ea...of, abia astept sa o vad.
la noi canicule...ne sufocam.
Claudia
Poze
aurora56 spune:
Buna fetele !
Ieri am facut cu sotul traseul pentru plecarea la munte si imi miroase al naibi de bine a vacanta .Abia astept sa plec . La servici totul e ok ,urmeaza o perioada cam aglomerata de vreo doua saptamani cat lipseste sefa si trebuie sa o inlocuiesc , dar imi iau revansa apoi .![]()
poze1
poza2
katik spune:
neatza!
gata cafelutza!

claudia, intilnirea se face miine(la hotel senator) dar eu nu pot sa merg, din pacate!
sotzul trebuie sa plece deseara la bucuresti si sta pina simbata seara, deci sunt singura cu amindoi cupiii, si amindoi sunt miriiti de numa'. krisztinei a inceput sa-i treaca gitl dar inca e super miriita, nu maninca, nimik nu-i bine. la robi cred ca-i vin ceva dinti ca urla de numa, ieri peste zi a dormit doar 1 ora, in total.
felicitari pt. plimbaretz! acu' sa vezi fuga dupa el!![]()
la multi ani surioarei tale, multa sanatate si bafta la exam.
anca, cu placere, daca stiu. mie mi-a cam sarit rindul ca eram prin concedii la faza cu constructia dar mi-au mai povestit colegii aventura cu proiectantul, apoi cu constructorii
. distractie placuta si zbor usor si fara stress!
n-ai o poza cu rochita heidi?![]()
aurora, sa aveti un concediu placut, sa va bucurati de el!
fetele, ma duc sa fac papika pt. robi, papam cu multa placere carnitza
.
sa aveti o zi buna!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
katik spune:
nico, pe unde esti, sper ca te simti bine!!!!!!!!!!!!!mai da un semn cit de micutz!!!!
poze krisztina
poze robi
hcclara spune:
Kati,mersi de urare,
imi pare rau ca nu te duci, nu aveti rude deloc in timi? daca as fi eu acolo, as veni sa stau cu copii tai, macar 2-3 ore sa te duci sa-ti vezi fostii colegi...
Nico, chiar asa...pe unde mai umbli?
Anca, ai plecat?
la noi azi innorat, macar de-ar veni ploaia sa mai spele putin iarba si trotuarul din fata blocului...
pupici,
Claudia
Poze
katik spune:
claudia, am pe cumnata-mea+cumnatul meu+nepoata-mea dar astia toti lucreaza pina seara tirziu. plus ca astia mici fiind asa miriiti, nu pot sa-i las cu nimeni, ca greu satu si cu mine. am si socrii dar ei sunt in virsta si bolnavi, ma bucur daca sunt in stare sa aiba grija de ei insisi.
multam de oferta
, la intilnirea urmatoare, bine? sau poate peste 5 ani, la 20 de ani de la terminarea facultatii, ok?
la noi e soare, cald, deja sunt 20 grd, dar aproape in fiecare seara a fost furtuna si a ploua zdravan, cred ca nici azi nu scapam. e nasol ca e noroi prin parcuri si nu putem merge
.
poze krisztina
poze robi
nma spune:
salutare.
multumesc mult fetelor. am avut o perioada mai urata cu multe contractii si stari de rau. acum sunt ceva mai bine. sper sa-mi revin la normal caci nu vreau sa nasc pana in august. mi-am instalat calculatorul langa pat si tastez doar cu o mana. din pacate am o gramada de proiecte in lucru la care se apropie termenul de predare. maine trebuie musai predat unul si mai e mult de lucru. sunt si in sesiune si nu asi fi vrut sa-mi ratez toate examenele. ieri am reusit sa merg la unul. l-am luat, a fost oral. mi-a fost tare rau asa ca am intrat prima si profu nu m-a ascultat prea mult. la urmatorul nu merg sigur.
acum incerc sa stau cat mai mult in pat. bb misca mereu. sper ca ea e bine. de luni sper ca o sa avem si aer conditionat caci e destul de cald in casa.
pe alex il trimit la socrii sambata caci e in vacanta si parca nu imi vine sa o tin toata ziua pe bona cu el.
kati imi pare rau ca nu poti sa mergi la intalnire. pupici la pitici sa fie mai veseli si sa le treaca toate durerile.
iepumic ce iti mai face ficatul? s-a rezolvat problema? drum bun in delegatie.
claudia bine ca nu ai infectie in gat. la multi ani pt sora ta, multa sanatate si bafta la examene.
otilia ce aventura ai avut. eu nu cred ca urcam pe piatra. am si eu rau de inaltime.
ioana dupa cum povestesti parca il vad pe alex dupa ce a invatat sa mearga.
inchei caci mi-a amortit mana stanga. sper sa intru mai des acum.
va pup
nico
30+
21.07.2003
poze
katik spune:
noapte buna sa aveti!!!(numai eu pot fi la ora asta
)
ne vedem dimineata la cafea!![]()
poze krisztina
poze robi
katik spune:
hi, hi, hi!
tot io sunt!!!![]()
si tot la o ora imposibila!
mi-am impachetat sotziorul si l-am trimis la gara, merge la bucuresti la ceva adunare, sta pina miine seara(in cel mai bun caz)![]()
![]()
![]()
si eu, hop pe DC
. acusika se trezeste robi si mi-e mai greu daca ma culc iara si iara ma trezeste.dar cafeaua am sa v-o servesc mai tirziu, la ora obisnuita ca se raceste pina veniti voi!
poze krisztina
poze robi
katik spune:
deci, cum spuneam:
gata cafelutza:

nico, bine ca esti mai bine, ai multa grija de voi! iti trimitem un pupik pe burtik ca sa stea bb mik frumos si cuminte.
trebuie sa plec ca ai mei pitici azi sunt tare matinali si s-au trezit deja.
va pup, sa aveti o zi buna!
poze krisztina
poze robi