Aberatii motorizate de 1.7 milioane
Raspunsuri - Pagina 8
corinadana spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
local se da in barci - pardon masini - scumpe ca un avion. De ce nu se muta la Montecarlo musiu Casuneanu si acolo cu seva mintii lui sa se dea in masini scumpe si sa participe la baluri de caritate...Dar probabil pe masura masinii lui - dl Casuneanu isi proiecteaza in acesl moment piscina de sufragerie. Ca sa stabilesca inca un trend de interior in Romania.
Era odata o reclama la olandezi cu niste melteni care castiasera la loto si:
- se dadeau jos cu plasele din Ferrari sa treaca masina (joasa) la hopuri
- aveau o vila imensa si fugeau pe coridorul vilei imense cand mergeau la WC ... dar pentru ca era asa de mare coridorul ... faceau pe ei.
Ah ... sory dar imaginatia mea o ia razna.... (cu dl Casuneanu)
Cat despre modestie, stil si alte cele ... poate vorbim alta data ...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro
Ca si iubeste tara si conationalii !
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
denizel spune:
Mie mi-a placut asta cel mai mult:
Miliardarul a dezvaluit ca "am plecat in afaceri cu un camion si cu sotia mea, Paulina. Atata tot!"
Daca tot suntem la carcoteli, io as concluziona ca asta e unu' din ala care nu respecta femeile :-)))))))))
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Androix spune:
Denizel, p-asta cu camionul si nevasta o uitasem
Aveti dreptate, suntem niste vulpi care tanejesc dupa struguri acri. Ia ca-mi cumpar si io un camion si plec cu barbati-miu la razboi, adik la afaceri cand mi-oi cumpara primul bugatti sa nu ma bestelitzi pe forum ca nu mai dau pe-aici sa va bag in seama!
btw: stiti cat consuma bijuteria? cik n-are rezervor atat de mare pe cat e in stare sa manance, teoretic, in doar 12 minute... Teoretic pentru ca nu exista pista atat de lunga incat sa se demonstreze si practic acest fapt.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Androix
Denizel, p-asta cu camionul si nevasta o uitasem
Aveti dreptate, suntem niste vulpi care tanejesc dupa struguri acri. Ia ca-mi cumpar si io un camion si plec cu barbati-miu la razboi, adik la afaceri cand mi-oi cumpara primul bugatti sa nu ma bestelitzi pe forum ca nu mai dau pe-aici sa va bag in seama!
btw: stiti cat consuma bijuteria? cik n-are rezervor atat de mare pe cat e in stare sa manance, teoretic, in doar 12 minute... Teoretic pentru ca nu exista pista atat de lunga incat sa se demonstreze si practic acest fapt.
Georgia
Sa punem mana de la mana sa i cumparam benzina?!ca a dat saracu' si ultimul banut pe "aberatie"...
corinadana mama Ralucai
buli spune:
quote:
Originally posted by iileana
Asadar si prin urmare:
1. Dl. Casuneanu, fabulosul Costel, are masina despre care se vorbeste aici.
2. Dl. Columbeanu, fabulosul Iri , are alte masini, despre care nu se vorbeste aici. Inca
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
aha
am 2 observatii:
casuneanu asta si-a decupat prea tare copacii din cite vad - naspa
irineanu mi se pare mai cool
Androix spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Sa punem mana de la mana sa i cumparam benzina?!ca a dat saracu' si ultimul banut pe "aberatie"...
Nu, nenica! Pentru benzina sa puna camionul si pe Paulina la treaba, eee...
Georgia
capra cu trei iezi spune:
androix, de ce crezi ca toate vulpile tanjesc dupa struguri, poate unele vor capsuni.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Elise spune:
eu n-am inteles ce stie broscutza asta sa faca de costa atit: ca de urita, e urata cu patima.
La ce ar fi mai buna decit un www.audi.com.hk/etc/medialib/cms4imp/audi2/emotion/entertainment/gallery.Par.0265.Image.jpg" target="_blank">Q7, de exemplu?
Elise & BBLisa
alba spune:
Si, in timp ce se urca intr-un Mercedes ultimul racnet, Costel Casuneanu imi raspunde cu aceeasi naturalete, la o ultima intrebare: cea mai draga masina din viata lui a fost "Dacia rosie, noua, pe care mi-am cumparat-o in 1982".
http://www.ziaruldebacau.ro/index.php?articol=10857&title=Costel%20Casuneanu,%20dincolo%20de%20cortina%20banilor&print=1
Adeseori am intilnit saraci care sunt bogati si bogati care-s saraci, barbati care sunt femei si femei care sunt barbati, întelepti nebuni si oameni fara de carte întelepti.
Sfântul Ioan Gura de Aur
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by corinadana
Nu, nenica! Pentru benzina sa puna camionul si pe Paulina la treaba, eee...
Georgia
Androix am ras cu pofta!
corinadana mama Ralucai