Aberatii motorizate de 1.7 milioane
Raspunsuri - Pagina 7
buli spune:
astfel de masini se fabrica, deci se vind
unde-i problema?
ca unul din cumparatori e din Ro?
daca mahomed nustiucare isi lua asa ceva ar fi aparut comentarii de genul - ei, e print al petrolului, isi permite
ps. - cine-i catuneanu asta?
anky spune:
quote:
Originally posted by caro
mai, mai, mai....dl Casuneanu ar trebui sa se faca budist, sa stea langa Dalai Lama si sa-si imparta averea cu cei saraci.... si pe urma sa se duca si sa faca alta si s-o imparta si pe aia. Intrebarea ar trebui sa fie alta: cum a reusit el in Ro sa faca o asemenea avere incat sa-i cumpere juniorului asa masina? si nu: ce compenseaza masina asta si vai cat de snob si lipsit de modestie este..... Mie imi e mila de masina ca o ia aghiuta pe drumurile din Ro. Si altceva: daca la loteria de azi castig cele 10 milioane puse in joc, al naibii sa fie daca printre primele chestii pe care mi le cumpan nu e un ferarri rosu si scump. Numai asa, din placerea de a poseda o asemenea bijuterie. Probabil ca dupa 2-3 luni o voi vinde, cand voi obosi sa-mi fac griji ca vine cineva sa mi-o fure....
PS: Adina Iulia, precis am mai multi pantofi ca tine! Sic!
Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67
Asa este,dupa cum spuneam,e chestie de mentalitate.Tonul face muzica...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by buli
Haha, e Columbeanu rebotezat!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
anky spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Casuneanu e unul si Columbeanu e altul
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
iileana spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
N-au, mey, nici o legatura unul cu altul! Sint, ca sa zic asa, doua personalitati (personaje?) distincte.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
A_Iulia spune:
Serios? Eu tocmai ce-mi elucidasem misterul ca sunt unul si acelasi, Si pana la urma a cui e masina aia multdiscutata?
Sau au amandoi la fel?
capra cu trei iezi spune:
columbeanu o sa-si ia una si mai tare?sa vedem a cui e mai si mai, in final
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
iileana spune:
Asadar si prin urmare:
1. Dl. Casuneanu, fabulosul Costel, are masina despre care se vorbeste aici.
2. Dl. Columbeanu, fabulosul Iri , are alte masini, despre care nu se vorbeste aici. Inca
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Qamar spune:
eu nu pot sa spun decat: sa-i traiasca
e treaba fiecaruia ce face cu banii proprii si nu cred ca putem obliga pe careva sa dea bani pe umanitare daca el NU doreste...
e trist, e frustrant pentru multi, dar asta e situatia..
nu putem decat comenta pe margine -daca ne intereseaza atat de mult- sau putem ignora
important e sa facem noi ceva care sa conteze
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
A_Iulia spune:
Mersi ileana ca ai descifrat tainele miliardarilor :)
Deci Costel e Costel, Iri e Iri.