Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mav , eu stiu ce sa zic ...zic ca merita si nu neaparat ! Dar sa stii ca mi-am facut morfo-fetala la Ciufu ,si mi-a zis aceleasi lucruri ca si Iosup ,nestiind ca am fost inainte la Iosup , ba chiar mi-a explicat mutl mai bine ,pe intelesul nostru , iar masuratorile au fost explicate toate ( gen cat are copilul acum si cat este standard ,la absolut tot ,oase ,rinichi ,stomac ,etc ) .
Ptr morfo -fetala de 32 sapt aveam programare la Iosup ,dar am renuntat ,merg la Ciufu , e prea obositor ,prea cald pentru noi !
Stiu ca s-a discutat pe forum despre anumite greseli ale doamnei Ciufu ,dar toti medicii gresesc ( pediatri ,ginecologi ,echografisti ,etc),dar poate este singurul caz nefericit de care am auzit !!!!
Chiar si Iosup si Herghelegiu au avut "erori" la echo ...deci ?!?!?!?

In rest numai pareri de bine despre Ciufu ...in comparatie cu Dascalu .
Alegerea este a ta .
La Iosup iti trebuie programare cu ceva luni de zile inainte ,si stiu ca intra in concediu prin August -Septembrie !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Asa e Lulu!Si IOSUP ARE greseli in palmares-n-a vazut o malformatie la inima care a necesitat interventie imediat dupa,un varus equin,etc-,dar asta nu-l face mai putin competent...Eu personal am auzit f. multe lucruri bune despre calitatile lui profesionale,cat despre greseli ni se demonstreaza in mod repetat ca si ei sunt oameni asadar supusi greselilor,si ca Voia lui Dumnezeu se face indiferent de cat de avansata e stiinta...Daca un copil cu un oarecare defect genetic sau nu trebuie sa se nasca el se va naste.Vezi cazul premierului britanic care are un copil sanatos si unul bolnav de mucoviscidoza(fibroza chistica).Si daca nici ei n-or fi facut N teste si ecografii performante...Dar asa a vrut Dumnezeu sa se intample,si cu asta nu te poti pune...Deci eu chiar nu cred ca mai conteaza cat de performant e ecograful si cat de tare dr. care face ecografia...ce ti-e scris.....

Alt caz fericit,aflat de aici de pe Dc. ,o constanteanca plecata in SUA,afla la primul eco ca baietelul are o "gaura"ïn inima,,i se recomanda amniocenteza,dupa care daca rez. ar fi fost prost -renuntarea la sarcina.In ziua programarii amniocentezei,copilul loveste pt.prima oara,parinii sunt f. emotionati si hotarasc sa renunte la investigatie si sa pastreze copilul no matter what...Intre timp ,se roaga mult,fac alte ecografii performante,gaura tot acolo...Inainte de nastere ,la fel.Dupa nastere,imediat, i se face baietelului alta ecografie ,cu acelasi aparat,gaura nu mai era...uimire mare ,lacrimi si bucurie...Pe baietel il cheama Eric si are aproape 3 ani acum si e bine mersi...Povestea e reala ,am citit-o pe DC.

Sanatate multa va doresc si credinta ca o sa aveti bebelusi sanatosi!!!Si mai bine o rugaciune decat 10 ecografii performante!

Dumnezeu sa va aiba in paza pe voi si copilasii vostri nascuti sau nenascuti inca!tuturor fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

P.S:sUNT CONVINSA CA ACEA GAURA A EXISTAT CU ADEVARAT,altfel nu avea cum sa apara la atatea ecografii ,cu aparate diferite,si ca Bunul Dumnezeu i-a rasplatit pt. ca nu au renuntat la copil si le-a ascultat rugaciunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

, angelique,
...iti doresc tot ce imi doresc mie.....

isidora: si multumim pt complimente, dar sa stii k nu sunt asa slaba..nu stiu cum se vede in fotografii, dar am 60 kg!!!!vreau sa fiu slaba , slaba....la 50 kg...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

isidora, AMIN!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

isidora ,asta incercam si eu sa zic ,toti gresim ,fiecare medic are greseli ,mai mult sau mai putin cunoscute si facute public !
Chiar nu am incredere oarba in nici un medic !
Pana la urma este voia lui Dumnezeu ce se intampla cu noi ,cu copii nostri si cu vietile noastre !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

La multi ani, Angelique! Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai un bebe asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor,multumesc din suflet! Ca o schimbare, m-am facut bruneta,puteti vedea aici: http://family.webshots.com/photo/2650237980065968642lElbsb

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kris, arati superb! sa-ti fie de bine! esti o gravidutza numai buna
de model! parca ziceai ca mergi la Luteasca pe 23 ? sau pe 22? ca mie mi-a zis ca pw 23 iunie nu e la cabinet si pe mine m-a programat pe 22 la ora 12.00. As zice sa suni maine si sa verifici.

Am fost la dr si suntem bine inca. Colul e inchis si bebe are deja 3.200 gr +/- 300gr.

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 16 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Angelique, LA MULTI ANI! Iti sta foarte bine bruneta (sau satena)! Sa iti fie de bine!

Eu la Bucuresti nu cred ca pot sa ajung, mi-este prea rau de la caldura, si nici in masina nu ma simt bine, asa ca o sa merg la dr. Ciufu - am vazut ca mai multe ati fost la ea.
De dr. Dascalu de ce aveti o parere asa proasta? Eu am fost cu soacra mea la ea la doppler si mi s-a parut ok. La echo de sarcina da kixuri mari?

Pupici
18

Mergi la inceput