Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR !
Angelique si Maria ( cu intarziere ,scuze !)

Eu am "dipsarut " putin din peisaj ,am avut de invatat ,sunt in sesiune si am fost si plekati la Bucuresti la motul nepoatei mele mai mici!

Multumesc de intrebare Mav ,cu piciorul este mai bine ,port genunchiera in timpul zilei ,noaptea e putin mai greu , ma "tine" ca sa zic asa ,nu pot face chiar toate miscarile pe care le vreau sau nu pot dormi chiar asa cum vreau eu ...dar sper sa treaca cat mai repede.
In rest suntem bine ,crestem ,am la activ 9 kg in plus in 29 de saptamani , bebe "ma omoara" ,e "criminal" deci face niste tumbe si ma loveste de uneori imi taie respiratie ,este cand pe dreapta ,cand pe stanga ,fff vioi .
Daca si dupa nastere e atat de alert ..am incurcat-o !

Caldura ne da putin de "furca" dar incercam sa rezistam eroic .
Acasa si la birou este f bine ,este racoare ,placut ,drumurile ma omoara ,ptr ca nu prea mai pot conduce din cauza burtii ,imi este incomod sa stau la volan ,ma apasa si sunt nevoita sa apelez la taxi cand sotul nu este in preajma !

In rest ..pregatiri ....hainute , patut landou ,carut ,cosulet ,etc ..toate cele !

Pupici si zile racoroase va doresc !
Alina 29 + si 2 zile

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Kris, LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi tu si bebe, sarcina usoara si nastere la fel, multa fericire in familia marita si de-acum incolo sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 16 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna ziua si multi pupici constancentelor.
MA bucur ca aud lucruri bune si ca sunteti bine!
Intr-adevar, listeria se face si la Synevo de ceva vreme, dar inca nu am ajuns.

Gravidutzele cu sarcina mai avansata, voi la ce dr. v-ati facut echo morfofetala de trim II, si la cate saptamani?

Va pupic!
17+

Mergi la inceput

Creem, eu am facut morfo-fetala la dr mea, la Ioana Lutescu, la 22 sapt. A2a morfo-fetala am facut-o in trim. 3 la 32 sapt. la Bucuresti, la dr Herghelegiu.
Sarcina usoara in continuare!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 16 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

creem , eu am facut morfo -fetala ,prima la 20 sapt la Iosup la Bucuresti la CMU ,apoi inca una la 24 sapt la d-na Ciufu Carmen in Cta ( nu ca aveam probleme ,dar eram nebuna , de fapt vroiam sa vad cat mai des pe bebe , acum m-am mai calmat! ) si voi mai face una la 32 sapt ......am programare si la Iosup ,dar sincer ,nu cred ca ma duc ,este mult prea cald si obositor ptr noi asa ca voi merge tot la Ciufu Carmen in Cta!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

lulu, ma bucur ca sunteti bine!!! Merita sa-mi fac programare la dr Iosup pt prima morfo-fetala sau pot sa ma lipsesc linistita?

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

,Angeliquedes!!!Sa fiti sanatoase ,sarcina usoara in continuare si tot ce-ti doresti!

Mergi la inceput

Madaluta,super pozele, sunteti o familie f. frumoasa si reusita!Iar Darius e cel mai dulce si mai haios bebelus!sA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Tu esti tare scumpa si-ti sta bine asa ,nu mai slabi ca ajungi anorexica ca mine!

Mergi la inceput

Andicu,nastere usoara si sanatate tie si baielelului!

Sanatate ,sarcini usoare si bebei tuturor fetelor!

Mamacita,cum ai facut fata zborului?

Mergi la inceput

Isidora, multumesc!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 16 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput