Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Mav: FELICITARI!!! O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!! Iar mi-au dat lacrimile .....postarea ta mi-a ajuns la suflet....
Angelique: Ma bucur ca esti bine si tu si bb!! Ai gasit pana la urma pe cineva pentru ajutor?? Multumesc pentru PM!!
Cornelia: sa vii cu II!!!
Lulu77: Ai grija de tine si de bb! Bine ca nu s-a intamplat nimic grav!!!!
Yannia: Prin cate ai trecut!!!! Dar, asa cum spune si Madaluta, sa crezi ca se poate, sa crezi asta cu tarie!!!!
Madaluta: pentru tine si pentru ingeras!!
Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia, groaynic prin ce/ai putut sa treci. Ufff, cat ne mai chinuim, Dumnezeule! Madaluta ti-a raspuns bine, mergi la monitorizari, e cel mai sigur asa!

Lulu, vai de mine, cred ca te-ai speriat ingrozitor cand ai cazut! Sper ca nu ai mers la spitalul judetean, cel mai bine e sa mergi la Eforie, cand o fi sa fie de operatie. Acum trebuie sa te menajezi cat mai mult!

Maria, inca nu am gasit femeie pentru curatenie si mor de ciuda! Mada, pana la urma doamna care te ajuta pe tine chiar s-a dovedit a fi neserioasa?

Jojo_miha, ce bine ca ai gasit un medic cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda!

Cornelia, Ioana , cuvintele sunt de prisos... Curaj, ati vazut ce a spus Andicu la FIV in Ungaria: la Szeged se reuseste din a doua incercare!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cornelia: nici nu stii cat de rau imi pare..dar nu e un sfarsit de lume..e doar un inceput...Multa putere sa mergi mai departe!

Angelique: da s-a dovedit a fi foarte neserioasa k m-a tot dus cu vorba cateva saptamani, k pana la urma sa nu mai vina deloc. Si eu sunt in cautare. daca aflu ceva te anunt si pe tine..dar si invers te rog...

maria08:

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Cornelia: Imi pare rau.....stiu ca nu sunt cuvinte care sa-ti aline durerea, dar incearca sa mergi mai departe! Sunt sigura ca data viitoare va fi asa cum iti doresti!
Madaluta: si pentru bb Parca avea contabila mea pe cineva care o ajuta la curatenie......daca aflu ceva va spun si voua!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

jojo_miha, ma bucur f tare ca esti incantata de dr Daduianu. Ti-am spus si o repet - pt orice problema as apela numai la ea. Mi-a placut f mult de ea. Vreau sa ii fac o vizita scurta la cabinet cu bebe ca tot ma ruga sa il vada dar eu am tot lungit-o. Ma rog...
Fetelor imi vine sa plang cand vad cat ne chinuim sa avem si noi bebei si sa fie sanatosi (din fericire eu il am deja si sper ca si voi, cele care nu au inca sa il aiba cat mai curand posibil) si altele ii lasa sa moara de foame, ii tin legati de pat, nu-mi vine sa cred. Sunt pur si simplu socata - cum poti sa lasi sa moara de foame un bebe de 4 luni? Inca nu-mi revin. Ce inima poate avea femeia aia, ca mama nu i se poate spune. De multe ori consider ca DD este uneori nedrept in primul rand oferind sansa unor femei de a fi mamici si pe altele incercandu-le iar de sufletele acelor copii cine se ocupa?

Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Am uitat sa spun LA MULTI ANI, COPILASI!!!

Rares

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copiilor, dar si celor cu suflet de copil...

angelique: tie chiar ti-a crescut burtica..iti sta foarte bine...La mine a inceput sa se vada abia dupa 16 sapt...esti o frumusica

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

La multi ani, tuturor copiilor, cat si parintilor - copii mai mari...
Fetelor, vreau sa va multumesc pentru raspunsuri. Voi sunteti mai experimentate si cu riscul de a parea cicalitoare as vrea sa va mai intreb in ce consta monitorizarea? Trebuie sa merg la un dr. ginecolog, ecografist sau pur si simplu trebuie sa fac analize de sange pentru determinarea hormonilor? Scuze, probabil par ca si cazuta din copac, insa nu m-am lovit de problema asta pana acum.
M-am programat la dr. ginecolog, insa abia peste inca o saptamana. Si la dr. homeopat, peste 3 saptamani.
Analizele pt. bolile infectioase le-am facut si nu pare nimic in neregula. Listeria -negativ; Clamydia -negativ; Citomegalovirus IgG pozitiv, IgM negativ; Rubeola IgG pozitiv, IgM negativ; Toxoplasma IgG pozitiv si IgM negativ. Referitor la toxoplasmoza, parerile doctorilor sunt impartite. Unii zic, ca, din moment ce IgM este negativ, nu e nevoie de tratament (am ultimele studii de la Centrul de Cercetari din Atlanta) si unii medici zic ca trebuie facut tratament indiferent de stadiul bolii, daca vreau sa fac un bebe. Asa mi-a spus si dr. S. Radulescu, din Bucuresti. Mi-a zis sa fac tratament cu Daraprim. Am facut tratament cu Daraprim (trei luni) si mi-am distrus ficatul, era sa dau in hepatita. In urma tratamentului cu Daraprim, mi-au crescut transaminazele de 10 ori peste valoarea normala. Asa ca nu stiu pe cine sa mai ascult.
Slava Domnului, analizele genetice sunt bune, atat la mine, cat si la sotul meu.
Angeliquedes, tu la ce medic homeopat ai fost? Am incercat sa ma programez la dr. Sorina Soescu insa nu am putut obtine o prog. mai devreme de 26 iunie si parca nu mai am rabdare pana atunci.
Madaluta, Angelique, Maria, Gina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia , intreaba linistita orice problema ai, de aceea suntem aici.

Eu am fost la dna dr. homeopat Tatu, iti dau nr de telefon: 631881 la cabinet si 0723266746 mobilul dumneaei, este la fel de buna ca si dna Soescu, mergi cu incredere la ea, poti sa ii spui ca te-a trimis Kristina de la Casa de Pensii

In ce priveste monitorizarea, consta intr-o serie de ecografii, adica te duci la ecograf din ziua 10 daca ciclul tau e mai scurt sau din ziua 12 daca e de 28 de zile sau peste si te monitorizeaza pana vede ca ai folicul si iti spune exact cand ovulezi, asa nu mai ratezi ovulatia si stii cand sa ii dai bataie

Cat despre tratamentul bolilor infectioase, nu se face decat daca boala este prezenta, adik numai daca ai Ig M sau Ig A pozitiv, daca e Ig G pozitiv inseamna ca ai avut boala si acum ai anticorpi si asta e bine. Altfel un tratament forte cu antibiotic nu face decat sa iti distruga ficatul - ceea ce ti s-a si intamplat - si sistemul imunitar. Din pacate insāca mai sunt enorm de multi medici inconstienti care se joaca pur si simplu cu antibioticele!!!

Mada, cand ma imbrac nu isi dau inca seama oamenii ca sunt gravi, insa in hainutele acelea de gravida in care m-am pozat, arat ca o gravida adevarata Si imi place la nebunie. Sotul meu imi masoara in fiecare seara burtica si se plange ca de ce nu creste si eu il "linistesc" si ii spun ca o sa creasca de o sa se sature!

Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

yannia:angelique ti-a explicat foarte bine in ce consta monitorizarea, numai k eu as avea de adaugat k aceasta monitorizare sa fie facuta de un medic ginecolog( eventual cu un echograf mai performant) si nu de un simplu ecografist.Sunt mai multe motive pt care te sfatuiesc asta si dc vrei ti le spun.
Si din analizele hormonale (de sange)se poate vedea dc ai ovulat sau nu, dar nu se poate preciza data sigura a ovulatiei,k in cazul monitorizarii.
Ar trebui facute si aceste anlize k sa depistezi dc intarzierea asta asa mare a menstrei se datoreaza unei derglari hormonale sau nu.
In ziua 2 sau 3, dar nu mai tarziu de 4 se fac urmatoarele:
TSH ,Prolactina,FSH,LH,Estradiol,Testosteron liber
Cele de mai sus, mai putin testosteronul se fac si in ziua 14 si in ziua 21, cu deosebirea ca in ziua 21 se face si progesteronul.dar in cazul tau cel mai bine iti spune medicul ginecolog cand si ce sa faci.Chiar, la ce medic te-ai hotarat sa mergi pana la urma?
Cat despre toxoplasmoza si tratamentul ei in cazul unui IGM negativ, nu stiu ce sa zic.Eu am prietena care nu a facut niciun tratament si are fetita bine , sanatosa.In schimb,Jojo_mihastiu k face tratament si eu nu intelegeam de ce. Inseamna k se confirma ceea ce spuneai tu k unii medici cred k e util, altii k nu.
Iti doeresc multa sanatate si nu ezita sa pui orice intrebare, oricat de banala ar fi ea...
Eu datorez foarte mult fetelor de pe acest forum si vreau k la randul meu sa ajut cat pot fetele care au nevoie...

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput