Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mav, FELICITARI!!!!!! bravo!!!!! sarcina usoara si multa sanatate, si tie, si lui bebe mic din burtica!!! felicitari inca o data

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mihaela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

d]MAV[/red] ,FELICITARI ,SARCINA USOARA SI SANATATE MAXIMA!

Eu,noi suntem bine ,daca pot spune asa avand in vedere ca am ruptura de menisc!
Aveam o fisura de menisc mai veche ,iar sambata ,din nefericire ,am cazut dupa un scaunel mic ,am preferat sa cad in genunchi decat pe burta , si ...fisura mea s-a transformat in ruptura!
Am fost la medic ,pastilele si unguentele care m-ar fi calmat imedat sunt contraindicate in sarcina ,asa ca de sambata ma chinui cu gheata si tot felul de unguente (Lioton ,Artrostop , Cu Arnica) .
Este inevitabila operatia ,dar ...dupa nastere si probabil cand bebe va fii mai mare .
Pana atunci mi-am comandat o genunchiera speciala( la o firma de profil!) ptr rupturi de menisc ,profesionala ,care "preia" din rolul meniscului si ligamentelor si poate amana operatia cu 12-18 luni ,si o voi purta zilnic .

In rest ,bebe este ok ,fffffff vioi si activ , eu sunt bine din pct asta de vedere ,muncesc ,inca pot si astept sa treaca si sesiunea si gata ...apoi mai trece putin si ne intalnim cu bebe .

Va pup si va doresc o zi racoroasa!

27+ si 1 zi

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Flisa multumesc mult,multa sanatate si voua si inca o data multumesc mult ca m-ai indrumat catre d-na doctor,imi place foarte mult,e o femeie asa deschisa poti vorbi orice si nu o deranjeaza ca o asaltezi cu intrebarile,ieri am fost la control,mai mergem peste doua saptamani si a ramas sa vb dumneai cu d-na Lutescu ca sa fac morfologica si dopler.Cui am zis ca merg la dumneai nu au avut lucruri frumoase de zis,dar eu va spun pe pilea mea ca nu faima conteaza ,uneori se urca la cap,si desi nu am vrut sa afle a cui pacineta am fost a aflat,dar chiar nu-mi pasa mai ales ca d-ul doctor mi-a transmis multa sanatate .Noi avem un grasun de 286 grame si parca se vedea ca atarna ceva,dr nu era sigura si nu ne-a zis exact ce este,pt mine chiar nu conteaza,sanatos sa fie si sa ne ajute Doamne Doamne sa stea acolo pana la 37 saptamani.

Mihaela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Felicitari Angeliquedes,Andicu, Mav si tuturor viitoarelor mamici! Sa aveti bebei sanatosi si frumosi! Eu am intrat intr-o stare de deznadejde totala... Am doar o rugaminte la voi:daca gasiti pe undeva teste de ovulatie Dr. Sigur, va rog sa ma anuntati si pe mine. Am inteles ca sunt cele mai bune dar nu le gasesc pe nicaieri. Uratii se incapataneaza sa vina de 3 luni si nu stiu ce sa mai fac. Am facut tratament cu Utrogestan, Branca ursului, mladite de zmeur, tinctura de lemn dulce... degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Yannia k sa faci tratament trebuie sa ai un diagnostic..Tu ce diagnostic ai? Cred k ce faci tu este mai mult asa pt moralul tau si nicidecum pt a trata ceva.Sa inteleg k doar de 3 luni incerci si deja esti dezamagita???
Vezi k utrogestanul luat inainte de ovulatie o inhiba..si poti astepta mult si bine sa ramai...
Spune-ne mai multe despre tine si poate te putem ajuta cu ceva sfaturi...bineinteles daca vrei...
Despre testele de ovulatie nu am o parere f buna( la mine au indicat intodeauna eronat), ci mai degraba ti-as recomanda o monitorizare a ovulatiei...
Oricum...nu fi deznadajduita... Eu cred k e prea devreme pt asemenea sentimente...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, multumesc pentru raspuns. Orice sfat e binevenit. Nici nu stiu cu ce sa incep. Pana de curand aveam problema ca nu puteam tine sarcinile sau daca le tineam se dovedeau a fi cu grave malformatii. Acum, mai nou, imi intarzie menstruatia, amenoree, cica ii zice. De 3 luni de zile nu a mai venit si deci, nici macar nu mai pot ramane insarcinata. Ultima sarcina a fost anul trecut. Am avut sarcina gemelara. La 7 saptamani am pierdut unul si am ramas cu unul. Povestea e foarte complicata fiindca eu am avut 5 saci gestationali (stiu e foarte greu de crezut, obtinuti pe cale naturala). Din cauza aceasta, cei 3 saci goi initiali si sacul care ramasese in urma embrionului eliminat, pareau a fi o mola, alaturi de unicul fat ramas. Am fost la cei mai renumiti medici din Constanta si Bucuresti, am facut peste 10 ecografii intr-o luna. A fost o perioada f. grea, unii medici lansau ideea ca e sarcina molara si automat trebuie eliminat si cel ramas, unii ca sunt doar saci goi. In fine, dupa alte 5-6 saptamni de stres, s-au lamurit ca erau saci goi, in retragere si ca nu prezinta pericol pt. embrionul ramas. Ma bucuram ca ramasesem macar cu unul si imi puneam sperante ca tot cosmarul s-a sfrsit. Intrasem in saptaman 14 cand am aflat ca fatul ramas prezinta Laparoschizis, o malformatie foarte grava a abdomenului. Atunci toti medicii ne-au sfatuit sa renuntam la sarcina. Nu cred ca poate sa-si imagineze cineva ce a fost in sufletul meu. Refuzam sa accept asa ceva si totusi, dupa cateva zile am pierdut sarcina... Dupa acest episod,in octombrie 2006, am luat 3 luni anticonceptionale, pentru refacerea uterului. Dupa ce am intrerupt anticonceptionalele, am avut o singura data menstruatie si de atunci, pauza.
Am incercat remediile naturiste cu branca ursului, mladite de zmeur, din ce am auzit ca ar ajuta. Nu mi le-a recomandat nimeri. Si Utrogestanul, la fel. Stiu ca nu e bine sa iau de capul meu, dar am incercat. Ce ma sfatuiti? Incotro s-o mai iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Yannia - imi amintesc bine povestea ta caci, am "impartit pentru putin timp aceiasi odisee insa, tot cam prin acelasi timp am si parasit-o impreuna.....
Eu sunt de parere ca, ar trebui sa consulti un doctor bun sa vezi ce este de facut in cazul de fata!Cum sanatatea iti este la mijloc desi este greu,ar fi bine sa mai astepti putin pana iti vei reveni si abia apoi, sa reincerci.
Eu iti doresc multa sanatate,si un puisor biruitor in viitorul apropiat.Te
Gina.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Yannia:

quote:
Uratii se incapataneaza sa vina de 3 luni si nu stiu ce sa mai fac

Imi pare rau k ai trecut prin atatea probleme..eu am inteles din mesajul tau k incerci de 3 luni si nimic. Intr-o oarecare masura povestile ni se aseamana, fetele mai vechi de pe aici stiu...
Si eu am pierdut o sarcina, apoi dupa 2 ani de chinuri, am ramas din nou..sarcina gemelara..unul oprit din evolutie... Apoi avort terapeutic pt k mi se spusese k pot face septicemie sau bb sa iasa cu probleme...A fost groaznic sa iau eu hotararea de a intrerupe sarcina..dar am luat-o...Au urmat alti doi ani de chinuri si incercari...mai aveam si o malformatie a uterului...Am facut histeroscopii si laparoscopie..si intr-un sfarsit a dat D-zeu sa raman insarcinata si sa am un bb frumos si sanatos...
Sa stii k am luat si eu tratamente homeopate, tot dupa ureche si mi-au dereglat CM-ul..Poate si la tine este tot din acelasi motiv sau din cauza stresului...nu stiu ce sa zic, dar trebuie neaparat sa consulti un medic.Apoi trebuie sa iti faci toate analizele infectioase(toxoplasma, listerie, citomegalovirus, rubeola), caci malformatia lui bb se poate datora si uneia din aceste boli.
Totusi parerea mea este k nu e ceva grav, atata timp cat ai ramas insarcinata. Sunt multe cai de a duce o sarcina la capat, mai multe decat cele de a ramane insarcinata. cel putin asa ma incurajau pe mine toti medicii, k dc am mai ramas, sigur voi mai ramne si voi avea un bb...Si au avut dreptate
Angelique a avut amenoree, si a facut niste injectii cu aloe..(ea iti poate da mai multe detalii) dar tot la sfatul unui medic...
Asa k...nu mai pierde timpul cu teste de ovulatie luni intregi( cum am facut eu),ci mergi la un medic si la ecografie se pot vedea foliculii, dar ma indoiesc k ai dc nu ai CM...si nu uita de analize...
Asteptam vesti bune!

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Cornelia: ma gandesc la tine si ma rog k azi sa ai cea mai mare bucurie a vietii! Din tot sufletul imi doresc sa fie un rezultat pozitiv....

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput