Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, va pup pe toate!

Maria, multumim pt intrebare! Acum suntem foarte bine toti! Din pacate, dupa ce am iesit din spital, am avut iar probleme cu calculatorul pt cateva zile, apoi oricum aveam de recuperat la munca "zilele pierdute" in spital, asa ca n-am mai intrat pe aici (nici pana acum n-am reusit sa citesc tot din urma)... Dar Slava Domnului, acum suntem OK!

Gabi, FELICITARI!!!!!! E asa frumusel Albert! Sa va traiasca si sa fie sanatos, cuminte, mancacios si sa aibe parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata! Si tie: refacere rapida, sa ai laptic bun, sa-ti aduca numai bucurii postura de mamica si sa fii fericita!

Kris, FELICITARI, SARCINA FRUMOASA SI NASTERE USOARA!!!!! ( nu mai stiu daca am apucat sa-ti urez ori ba)
Ma bucur enorm de mult pentru tine!!!!!!!!!!
Este extraordinar de frumos ce vi s-a intamplat, tie si sotului, dupa cate ati patimit!

flisa, waw ce baiat frumos aveti!!!!!! Ce ochisori albastriiiiii superbi are!!!!!!!! Sa va traiasca! Poza www.tagged.com/my_photo_comments.html?uid=13373285&photoId=36347891" target="_blank">asta este mortala! ...Sa vedeti pozitii de dormit amuzante... mai tarziu... cand o mai creste putin...!

Ioana, draga mea,.... imi pare tare, tare rau ca n-ati reusit de data asta.... Nici nu stiu ce sa-ti zic mai bine, nu-mi gasesc cuvintele potrivite.... Cred ca lulu si angelique sunt cele mai la indemana si mai bune exemple ca minunile se intampla si ca poti ramane insarcinata cand si cum nu te astepti si ca trebuie sa nu-ti pierzi speranta, SA CREZI CA TOTUL VA FI BINE!!!!!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE SERBEAZA AZI SF. CONSTANTIN SI ELENA!!!

O zi frumoasa tuturor!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mav iubita, te pup si iti multumesc, sper si eu din tot sufletul la tot ce e mai bun pentru printul meu
La multi ani si din partea mea de Sf. Constantin si Elena

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, nu stiti cumva o femeie serioasa care face curatenie, am nevoie o data, de doua ori pe luna si nu gasesc. Am postat si la All about Constanta si nu mi-a raspuns nimeni

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angelique: daca puneai intrebarea asta pana sambata,ti-as fi recomandat cu caldura pe cineva... dar femeia care vena la mine si ma ajuta la curatenie, si mai si statea cu darius la nevoie...sambata mi s-a dovedit a fi cam neserioasa , deci nu ti-o mai pot recomanda.Adica in ultimul timp tot m-a dus cu vorba ca vine , vine si n-a mai venit .Apoi am sunat-o sa o rog sa stea cu darius sambata pt k tb sa mergem la un botez, mi-a zis k da, apoi n-a mai venit....A trebuit sa rog o prietena ...Asa k nu pot recomanda o asemenea persoana.Am inteles k are de fapt niste probleme in familie. Daca este adevarat si daca le va rezolva curand te voi anunta.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Multumesc, Mada. la fel am avut si eu o femeie care a fost super ok la prima vizita si cand am mai chemat-o mi-a tras clapa. Nu era problema daca m-ar fi sunat sa imi spuna ca are un necaz sau a intervenit ceva, dar pur si simplu s-a dat disparuta. pe urma nasa mi-a recomandat o alta, cand am sunat-o mi-a spus ca isi face bagajele sa plece in Italia. Si tot asa. Cu femeia ta, la fel, mai bine iti spunea cinstit ca are o pb si nu cred ca nu o intelegeai. dar asa lasa impresia ca e neserioasa.

Daca stiti de altcineva, va rog sa ma ajutati!

Pupici,
Angelique 8+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Andicu, tu nasti la Euroclinic?

Pupici,
Angelique 8+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mamacita, ti-am trimis un PM...Te rog din suflet,daca poti, sa-mi raspunzi...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Ne-am intors si noi ieri de la Bucuresti. Am facut eco la dr Herghelegiu, la Euroclinic. Bebe e bine, dezvoltat normal, singura problemuta e ca i-a descoperit un chistulet cu lichid intre rinichi si coloana. A zis ca nu prezinta nici-un risc, poate sa ramana cu el toata viata, sau daca cumva mai creste poate fi punctionat fara probleme, dar pe mine m-a speriat si acum parca am o piatra pe suflet! sper sa fie cum zice el! abia astept sa ajung pe 30 la Luteasca sa o intreb si pe ea!
Altfel, cred ca o sa nasc intre 25-28 iunie, termenul limita s-a mai mutat, catre 4 iulie, deci se apropie.
Da, Kris, acolo o sa nasc. Am vorbit deja despre detalii, totul arata ca-n filme, am ramas fara cuvinte! oricum dr Lutescu sunt plecati intre 29-30 si 6 iulie...

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Andicu, te rog mult, spune-mi care sunt conditiile acolo si ce trebuie sa faci, te inscrii din timp, cat costa? Intreb pentru ca mie imi e groaza de spitalul judetean si cred ca nu se compara. Nu cred sa fie o problema cu bebe, adik totusi nu ti-ar fi spus sa stai linistita daca nu era asa.

Dar unde sunt celelalte fete, maria, nu mai spui nimic?

Pupici,
Angelique 8+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angelique, pt detalii intra pe euroclinic.ro , acolo ai toate informatiile si un tur virtual ca sa poti vedea cum arata toate. Nasterea costa in jur de 2000-2300 euro cezariana si normal cam 1500. Aici intra tot ce presupune statul in spital 3 zile . Lista medicilor o gasesti tot pe site-ul lor, majoritatea sunt dr cunoscuti si cu reputatie f buna. Eu am sunat, am zis ce vreau si cu cine, si m-a programat la eco+ consultatie . Problema e ca la dr Herghelegiu e f aglomerat si pe mine m-a programat dupa 2 luni. Daca te hotarasti, trebuie sa suni din timp. Practic, doar programarea la consult sau eco ti-o face, apoi e treaba lor sa iti faca fisa si a dr sa fixeze nasterea. Nu trebuie sa te inscrii inainte! si platesti doar consultatia, suma totala pt nastere o achiti dupa ce nasti, la externare, nimic inainte.
Am tot citit pe forum parerile fetelor care au nascut acolo, si crede-ma, n-a fost una care sa zica ceva de rau, ba dimpotriva! sper sa fie la fel si la mine, desi nu vad de ce n-ar fi!

ps. eu continui sa merg la dna dr Lutescu, ea stie ce si cum, dar ma monitorizeaza in continuare, ca sa pot tine legatura cu Bucurestiul legat de evolutia sarcinii.

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput