Informatii utile Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Buna seara, dragelor
Vreau in primul rand sa o felicit pe Gabi pentru baietel si sa-i spun ca si eu cred ca bebelul meu va fi baiat si imi doresc sa-i pun numele Albert Gabriel si culmea sunt tot la Dantes.
M-am cam ingrozit cu vestea ca Dantes nu poate sa asiste oricand la nasteri in spital, sper ca pana in octombrie cand este DNP-ul meu sa se puna la punct cu contractul acela.

angelique cu intarziere iti spun si eu Felicitari pentru sarcina si sa dea DD sa nu ai nici o problema pana la noua luni cand iti vei tine bibicul in brate.

Ioana si Cornelia inca va mai tin pumnii si va caut postarile peste tot sa mai aflu cate ceva despre voi, va doresc sa veniti cu veti bune .

toate constantencele

+19sap si 3 zile cu bebe Albert Gabriel

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc mult, Daniela.

Eram la serviciu, nu am putut asculta emisiunea cu mamacita, stiti cumva cand da reluarea?

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Din pacate imi revine sarcina sa va anunt o veste trista. Adineaori am primit un sms de la Ioana care suna asa:
"Te rog sa le spui fetelor pe forum ca n-am reusit si ca le multumesc din suflet pentru sustinere! Te pup si mai vorbim! Ioana"

Sincer va spun ca am inceput sa plang. Prima data am inteles ca a reusit si abia la a treia citire a sms-ului am observat de de fapt scrie N-AM reusit in loc de AM reusit...

Nu pot scrie mai mult. Ioana, te asteptam acasa, esti o luptatoare!

Cornelia, iti tinem pumnii in continuare!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

AngeliquedeS, am citit mesajul tau si deja m-am inmuiat si imi vine sa plang cand ma gandesc prin ce trece Ioana acum. Pentru Cornelia ne rugam in continuare.

Deja mi-am pierdut si ideea nu mai am chef sa mai scriu nimic.

Pupici si noapte buna!

Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

daniela76 stai linistita, contractul e acum in forma finala pe masa juristilor, nu ai de ce sa-ti faci griji. Sa-ti traiasca bb Albert Gabriel si sa vina pe lume in modul cel mai bun cu putinta pentru tine si pentru el. In privinta operatiei poti sa fi sigura ca Dantes stie ce face, a mea e super frumoasa. Te pup si sarcina usoara in continuare
madaluta incerc acum ceva cu pozele, sper sa reusesc
angeliquedeS, multi pupici

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

se vad pozele acum?

gabi

http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Daaaaa, Gabiutzu!!!! Ce frumos e Albert si grasuneeeel...si e dulce foc cum casca el!!! Sa fie sanatos si sa creasca mare iar voua sa va aduca numai bucurii! Felicitari pentru un asa bebel frumos!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ioana: imi pare rau..dar nu te descuraja..capul sus si tot inainte...Va veni si randul tau, vei vedea..

Cornelia:sa itit ajute dumnezeu sa te intorci victoriosa..

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Gabiu:mai ,mai ce flacau frumos....Ati pus telecomanda langa el sa ne aratati dimensiunea lui reala??

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

ma bucur ca se vad pozele
nusy, madaluta, multumim de aprecieri, da telecomanda e pt.amuzament, ca sa vedem cat de mic e

gabi

http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput