Casnicute sexy (121)
Raspunsuri - Pagina 22
Dana_ch spune:
evrybady!
Sanatate multa tuturor,mai ales celor bolnaviori.noi suntem bine dar cu timpul stam mai rau,care are de vanzare niste timp liber si pentru mine... 
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
Merg sa-mi pun o cafea si ma apuc de lectura(paginile din urma)
Tare-s curioasa, unde prepari tu cafeaua. Bag sama ca la vecinul

doinabita spune:
Buna fetelor!eu dimineata am fost sa mai fac o data radiografia la genunchi, caci cea de vineri nu a iesit...s-a voalat filmul, maine iau rezultatul am lasat-o sa o interpreteze doctorul ,dar s-a uitat asistenta putin la film cand era inca ud si se pare ca e o artroza...astept sa vad ce zice doctorul...mi-am facut si niste analize sa vad cum mai stau...deaceea am lipsit azi se la pc.Cand am venit acasa nu stiam ce sa fac mai intai, pui de gaina, pui de curca, si in noaptea asta incepe iar sa imi scoata pui la o clocitoare, sa vad cati raman pana la urma...Voi ce ati mai facut?Noi maine scriem maill la tv, ca nu mai avem rabdare!Va pup !ma duc sa toc verdeata la puisori

mi se pune strecehea cate odata pe toate treburile astea...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
eu va pup pe toate si ma retrag in pat la tv ca nu mai pot sa stau pe scaun sunt cat o vitzica![]()
noapte buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
georgi75 spune:
Nimeni....Ma duc si io la 
Poate va prind maine in direct.Daca-mi merge netul peste zi 
monica-elizabet spune:
buna dimineatza sexoaselor,
poftiti la o cafelutza
sau un suculetz natural pentru cine doreste![]()
va pup pe toate si va urez o zi minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Liana30 spune:
salutare si de la mine..acum am aterizat..am fost din nou internata..din nou chiuretata..revin..
va pup pe toate..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

si