Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi,iesi ,fato,de acolo si zi o vorbulita!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, unde ati disparut? toate sunteti la plantat? moama ce va invidiez.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!
va servesc ca suculetze...
ce curioasa m-ati facut cu subiectul cu pricina. n-am apucat sa citesc decit prima pagina, recuperez cind vin de la munci.
sa speram ca azi apar si absentele din weekend nu le mai nominalizez ca se simt ele deja.
toate sexoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
alina, multumesc de cafelutza
ruxi este mai bine, nu a mai vomat si nici kk nu a mai facut insa nu cred in minuni ca azi nu o sa mai faca kk delok dupa ce ieri a facut de atatea ori...dar macar sa se rareasca putin
azi l-am trimis pe alex la gradi, maine cred ca nu-l duc fiindca mergem la control la ochisori sa vedem cum mai sta cu dioptriile
ce vreme nashpa e afarabate un vaaaant...
va pup pe toate, va multumesc din suflet ca ma-ti sprijinit moral, pentru sfaturi...eu taaare urat mai "fac" cand sunt astia mici bolnavi...zici ca sunt in transa
sa aveti o zi minunata ca voi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... va tuc , am plecat la plimbare, scot terorista la "pipii", ca-i ajunge o saptamina in casa, profitam de vreme buna.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

danelutzaplimbarica placuta...ce bine ca e vreme buna la voi...la noi e asa ulut

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Io recunosc ca am lipsit
Stiti voi ca io-s cu problemele cu instalatorii. V-am zis ca mi s-a stricat ceva pe la baie asa ca am intins-o la tara sambata.Am venit numai seara sa dormim acasa si ieri am intins-o iar.Aseara cand sa va scriu una alta...a picat netul
Monica e bine daca s-au rarit kkcelile.Contiua cu Furazolidon.Parca am citit ca i-ai dat.
Miha cica flacaul tau mai cere un bebe cand se uita asa printre picioare.La voi se adevereste deja.
Danelutza plimbari placute.
Mirela vazut poze.Ce super e pe la voi pe-acolo....
Miki ai aranjat hainele in sifonier?
Am bagat si eu nasul la subiectul cu pricina dar nu ma arunc la conversatii ca oricum fiecare le stie pe-ale lui.
nu mai stiu ce-ati scris...Batranetile...Fug sa scot hainele din masina.Am de spalat o groaza.Traiasca nenea care a inventat masina de spalat ca taaare destept a fost....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

neatza
Alina multzam de cafea.
Ce vreme urata.ploua, bate vantul si e frrrrriiiig.
Danutza, plimbare placuta
Georgi, n-am aranjat hainele. a spalat masina, le-a uscat si acum stau in cos-trebuiesc calcate

Miki

Mergi la inceput

georgi, da am luat furazolidon(ai zis tu si eu l-am sunat pe dr si a zis ca da...putem lua)saru' mana...acum se pare ca am oprit-o de tot(glumesc) ca de aproape 24 de ore n-a mai produs kk
acum papa fripturica la gratar si vad ca are pofta
va pup pofta buna tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata gagici.
nu dati cu rosii.am fost tare ocupata.am bagat hei-rup in curte.amenajez gradina,pun dale,plantez copaci,flori,etc.facem asta de vreo sapt. si tot nu am terminat
Am fost si la "spider-man 3" ca dalele mele puteau astepta dar Robert ba! duminica la o petrecere si iote astea-s motivele pt care nu v-am salutat .
Merg sa-mi pun o cafea si ma apuc de lectura(paginile din urma)

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput