Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Neata!multumuesc de cafeluta Alinuta!
Georgi si eu abia astept sa primesc vestea cea mare si sa v-o dau apoi.Aseara m-amuitat la Dansez pentru tine si am vazut ca la o persoana care avea bani de operatie i-a indeplinit visul domnul Becali, acum mai ramane visul lui Dan!
Trebuie sa merg nitel la cumparaturi canu mai stiu ce sa gatesc...
Va pup pe toate!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va doresc un WE placut
Am plecat la munca ccc cu durere de cap si fara chef de munca
Vin la noapte cu povesti

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vad ca tineti la mine...nu vreti sa-mi dati mult de citit...

Simo,acum nu iau decat acid folic.Vitamine cica dupa ce vin cu rezultatul la analize,la viitoarea eco,adica la 12 saptamani. Si amica mea farmacista mi-a spus ca se iau din a treia luna de sarcina. Mai astept poate nu m-oi subnutri de tot.

Alina,nu cumva lucram la aceeasi companie? Ca si pe noi ne-au chemat azi la serviciu. Dar nu pt munca.

Cuscra,sa bagi o poza la cracul gol.

Doina,ce-ai gatit pana la urma? Eu am avut azi pofta de bors cu fasole,rece si cu ceapa. Asa ca acum am oala pe foc.Nu stiu cat de incantat o sa fie barbata-miu dar pofta-i pofta dom'ne!

Georgi,felicitari pentru Ma bucur ca te descurci fara ajutor,deci nu mai ai nevoie sa ti-l trimit pe barbata-miu.

Am fugit la bucatarie sa termin de facut mancarea.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
multumim mult ca sunteti alaturi de noi...
din pacate nu suntem bine delok...azi noapte mi-a vomat de vreo 5 orisi apa care o bea o voma(asta dupa ce toata ziulica de ieri ma bucurasem ca nu imi vomase deloc)si astazi cred ca a facut deja de 9 ori kkdeja am trecut pe alte medicamente(sau si alte medicamente) luam sumetrolim, biotics si meoclopramid...si am inlocuit biotics-ul cu debridat si in plu smia luam si furazolidon(ce ai zis si tu georgi)...deocamdata a luat o pastilutza sper sa o ajute...tare mi-e frica sa nu-mi vomite si in seara asta ca eu cred ca ajungem direct la spital...
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Miha, am facut o ciorba de perisoare si un pilaf cu aripi de curcan(cumparate din ores)si cu salata verde.Maine nu stiu ce voi mai face de mancare...caci am facut mancare putina ca sa nu se arunce...caci de la o zi la alta nu mananca termitele mele.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuuu,pagina 2?!!!

MIHA si eu am tot ciorba de fasole boabe,hmmmmmm,imi era si mie pofta si la noi manca tot familionul din asta de rupe...sa nu va faceti probleme ca nu sunt

MONICA, micuta...mei,eu am tot zis aici ca si noi am trecut prin asta de 2 ori,si nu are efect nici un medicament,nici nu e indicat sa-i dai daca vomita...si NU apa....doar sucuri de hidratare...nu stiu ce se geseste in Ro???...dar apa nu e buna...si al meu voma apa instantaneu dupa ce bea cu tot ce avea in stomac...eu am tras cu el ultima oara cam 7 zile,a fost groaznic...te sfatuiesc sa-i dai regim alimentar si cat mai multe lichide de hidratare!!!..si sa o lasi sa vomite si sa faca caca pana o putea,asa se curata...eu i-am dat in a 4-5 zi(parca) ca eram disperata deja ,iaurt si mi-a baut saracutul vreo 3,iti dai seama ca era satul de orez,banane,morcovi si supa...apoi a facut caca de m-am speriat de vreo 3 ori...cu un miros oribil...dar a doua zi nu am mai avut treaba..si-a revenit parca ca o minune...dupa ce ma muncisem cu medicamente pe care daca i le dadeam le vomita deja de atatea zile si nu aveau nici un efect.

Hai ca m-am lungit....va doresc sanatate la toate si la puiuti

Am poze noi la semnatura ,cine are chef sa se uite!

Duminica placuta!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Mirela sunteti niste frumosi toti!Am vazut pozele!!!
Fetele ce faceti azi?acum va invit la cafea!Apoi merg sa fac mancarica, o ciorbica de carne de porc si o fripturica la cuptor.La noi e nor si incearca sa ploua...
Va pup ep toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce linistite sunteti...nu pot sa cred...

Mirela,nu stiu care poze le-ai pus,care-s ultimele,dar eu m-am uitat la "aprilie 2007". Frumoase! Si mai ales imi place ca ai multi prieteni.

Doina,nici duminica nu te odihnesti? Sa stii ca nici noi nu prea mancam mancarea (felul 2) de pe o zi pe alta.

Monica,cum se simte Ruxi?

Georgi
,doar salut si atat?

Dar cuscrele mele pe unde is?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput