Casnicute sexy (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bey...sunteti mortale, ma mai binedispuneti si pe mine...
noi deja avem 5 kk la acitvsi e abia ora 18...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha nu ti-a zis medicul sa iei Elevit? Mai ales pe perioada asta in care nu poti manca prea bine?

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

noi deja avem 5 kk la acitvsi e abia ora 18..

monica, nu dispera .cu varsaturile cum stati?
fecioarele gemene sau dat la fund?
bey, da cami, unde-i cami? umple gaurica cu copacei?
danutza , ce ti-ai cumparat mumos?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bianca mi-am luat doua bluze colorate vesel, doua tricouri, o pereche de pantaloni scurti si Isabellei o rochitica.
Intrebai de Cami, io cred ca umple gaurica cu ingrasaminte

Monica, Isabella a avut virusul intestinal anul trecut cind am fost in tara. Din doua saptamini cite am stat acasa la parinti, o saptamina a avut diaree, varsaturi si nu papa decit tita. Si de la ea am luat toti din casa. Am avut noroc ca noaptea dormea linistita, nu facea kk nici nu voma. Sanatate multa lui Ruxi si Alex. Aveti grija si de voi-

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna.Cam tarziu apar si eu...Mi-am luat maimutzul si pana am papat, spalat, citit poveste si adormit...uite cat s-a facut ceasul
Monica ....ufff...vad ca la mine a trecut si n-au luat si ceilalti.Ai incercat Furazolidon?Pe mine ala m-a pus pe picioare.Imodium a fost apa de loaie.Intr-adevar bantuie ceva ca farmacista i-a zis colegului ca-s spitalele pline. la voi.
Miha .Hai ca mai e putin si trece perioada asta nashpa.sa vezi cand o sa incepi sa mananci...sa vezi ce te ingrasi.
Banano tin sa spun ca se cunoaste lipsa soacrei.Esti tare activa .Si fecioara pe deasupra...
Danelutza sa stapanesti sanatoasa lucrusoarele.Si io am dat iama in magazine azi ca eram restantza cu boala mea.Moama ce bine a fost...
Bi si Dana nu va luati de copii ca asa se discuta si la noi la scoala.Subiecte usurele dar foarte mult de scris in 50 de minute.
Alinutza la noi cica se recupereaza sambata viitoare dar cum io n-am avut ore pe 30 .... sunt belfer
Doina sanatate si bafta sa vina vestea cea mare cat mai repede.
Simo ce face fotbalistul? burtica
Leano scapai de pe wc.Ete-ma
Mmiha baga detalii.Unde lucrezi?N-ai net la munci?
Cami baga mama gauri adanci sa se prinda copaceii .Vezi ca trebuie udati des

Io sunt suparata.Mi s-a stricat bateria de la cada si curge apa intr-una.Am oprit apa si ca sa folosesc la bucatarie...ma duc la baie dau drumul.Cat folosesc la bucatarie curge in cada ca la balamuc.Si asta se putea intampla numai asta seara ca-i vineri, nu? Colegu maine cica are treaba prin Craiova si sa lasam reparatia pe duminica dimineatza .Sa vedem ce mai zice si maine dimineatza.Io cred ca-mi iau maimutza la pachet si ma car la mama maine.Aaaaa...nu v-am zis ca am plecat la drumuri cu masina fara copilot? Ce super e sa nu mai fie controlorul langa tine
Hai c-am aberat gramezi...Voi cred ca sunteti deja la nani...sau nu? Care mai e pe-aci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nimeni....
Fug la
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!

bravo tie georgi soferitza! ce bine de tine, io acum plec la munca, dar nu ma prinde 11 pe acolo
toate, sa aberati cu spor!

Mergi la inceput