Taticul lui Yannis este printre ingeri! :((

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sincere condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ,iar tie sa-ti dea putere sa mergi mai departe.
Mi se pare cumplit...Nu stiu ce cuvinte te-ar putea linisti...Sincer,nu stiu...Parca nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva.
Julax @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_urlPoze si filmulete
http://community.webshots.com/user/iulia80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Aly, draga mea, orice ti-as spune eu sau fetele de pe DC, stiu sigur ca durerea pe care o simti este imensa, sfasietoare si ca in secunda asta nu vezi nicio luminitza. Dar trebuie sa fii puternica, trebuie sa lupti pt. bebe si, orice ai face, sa nu te vada plangand. El este cel mai important si pt. el trebuie sa lupti. Sunt sigura ca si sotul tau ti-ar spune asta si sunt sigura ca si tu stii. Tu treci printr-o tragedie acum si orice cuvinte sunt de prisos. Dar AI pentru ce sa traiesti si detine depinde cum o sa-si aminteasca piticul peste ani si ani de taticul lui.
Sunt sigura ca vorbesc si in numele fetelor cand spun ca te asteptam in continuare cu vesti despre voi si cu sfaturi sau umeri pe care sa plangi.
Ai grija de tine si de el.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Pur si simplu, nu stiu ce as putea spune, cred ca e groaznic, stiu ca Dumnezeu te intareste in momente grele. Condoleante pentru voi, si ne rugam pentru el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sincere condoleante!
E greu, e foarte greu, dar ca mama stiu ca vei reusi sa prinzi putere ptr a-ti creste copilasul care-ti va alina durerea.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

As vrea si eu sa te incurajez, nu prea stiu cum...
O rugaciune pentru tine sa ai putere mai departe si o luminare aprinsa pentru sotul tau...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

Condoleante si multa putere!

Mergi la inceput