Taticul lui Yannis este printre ingeri! :((

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

aly,condoleante!!si multa putere sufleteasca,pt a ti creste fiul,pt care acum va tb sa fii si mama si tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Viata e asa de scurta...vezi tineri cum mor...parinti care-si lasa copii inca de mici...
Citesc mereu "Viteza ucide !..." pe pancartele puse pe marginea drumurilor...si ma rog sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de astfel de tragedii.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Iar tu scumpa mamica , scump copil sa reusiti sa va reveniti din socul prin care treceti ca sa puteti merge inainte ca sa va gasiti rostul in aceasta viata atat de nedreapta uneori...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

Sa gasesti puterea de a trece prin aceasta imensa incercare..
Stiu, cuvintele sint prea sarace, prea goale, ma doare sufletul pentru tine, desi nu te cunosc...

Dumnezeu sa aibe grija de sufletele voastre

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sincere condoleante, Aly !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar voua sa va dea putere sa treceti pestea aceasta grea incercare la care va supune viata !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Vai fetelor! Sincere multumiri pentru suport! Nu ca nu m-as fi asteptat, dar eu sunt persoana care citesc mult pe forum dar raspund putin.In general postez unde am ceva de spus si nu ca sa repet ce a scris altcineva....

Trec clipe grele si suportul vostru e real pt mine...
Kefi, stai linistita! Initial, nestiind povestea am scris ca a adormit acela la volan.Apoi au venit amanuntele.Sotul meau a fost nevinovat!!!
Ce grea e viata fara el!
Incerc sa gasesc putere pentru Yannis, dar deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

...nu pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

curaj si putere iti doresc.
si un sfat din propria experienta: sa-i vorbesti zilnic copilului despre el, oricat de greu iti va fi.
mi-am pierdut tatal la 4 ani din cauza cancerului. dintr-un motiv sau altul familia mea a evitat mereu sa-mi vorbeasca despre el, dupa 24 de ani simt ca el nu a existat niciodata, e dureros si nu mie se pare corect ca din cauza durerii, intreaga familia a preferat sa-l dea uitarii.
prin copil si mai ales prin tine el va fi mereu alaturi de voi, desi din pacate, nu fizic

19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Aly,sincere condoleante si cat mai multa putere!Nu-mi pot inchipui prin ce treci si cat de mare ti-e durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lydy spune:

eu sunt prietena lui aly...nu am lacrimii si cuvinte suficiente sa exprim suferinta prin care trece aly...nu am cuvinte sa va povestesc ce durere a avut atunci cand l-o vazut sau cand l-o imormantat...nu sunt cuvinte suficiente sa exprim ce mare e suferinta cand ma uit in ochii lui yannis si stiu ca nu o sa-l mai vada niciodata pe taticul lui cel bun si drag....e crud si nedrept...ptr.yannis taticul lui era o icoana si il iubea enorm,cand il vedea fata se lumina si nimeni numai conta ptr.el...iar acum??????.....doamne ma rog sa-i dea putere sa mearga mai departe...iar eu am sa fiu alaturi de ei cat pot de mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Aly sincere condoleante, imi pare teribil de rau, ma rog la Dzeu sa te intareasca sa poti trece peste aceasta grea incercare a vietii, cu atat mai mult cu cat sotul tau ti-a daruit acest mic ingeras Yannis, pentru care de acum incolo va trebui sa fii si mama si tata.

lydy sa-ti dea Dzeu sanatate, salut gestul tau de a incerca sa ii alini durerea ca prietena, atat cat poti.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput