Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 5
mikiriki spune:
racushoarelor am plecat la munca.
Mire ma astepti la noapte?![]()
o zi frumoasa
PS. si eu lucrez maine ![]()
Miki
angelapriboi spune:
Dragele mele,
imi pare rau ca nu v-am mai scris ,dar am decis sa renuntam la Bulgaria si am fost intr-un dute vino cu mutatul.Acum suntem acasa si din pacate nu am net,dar sper sa rezolv saptamana asta .O sa va scriu eu mai multe.
Pana atunci pupici si mi-a fost dor de voi.
M&M spune:
Uauuuu!!! Ce de-a evenimente in ultima vreme!!!
Angela, spor la mutat . Ih, ce urasc eu caratul lucrurilor dintr-un loc intr-altul...
Miki, serviciu usor.
Missy, felicitari si sarcina usoara pe mai departe!!!
Vicky , si eu am cam inghetat azi dimineata, dar acum e ceva mai caldut afara.
July, si eu teoretic lucrez maine, dar fiindca duminica intru de garda( voi lipsi motivat) nu ma duc maine...![]()
Un inceput minunat de saptamana tuturor.
De Menna si Bone mai stie cineva ceva???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
M&M spune:
...nimeni prin zona???...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
M&M spune:
Neata!!!
Azi dau cafelutza!!!
Mire, dar ce ai patit???? Sper ca esti mai bine in dimineata asta. E soare afara, cald, frumos...
Cristina
preda_vicky spune:
Buna dimineata pe la pranz.
Eu sunt la servici, recuperez.
Angela, bine ai revenit.
Mire,
sa treaca depresia. Nici eu nu-s mai vesela, de 2 nopti nu am somn, si daca apuc sa adorm ori visez pe mama si socrul meu (amandoi decedati de curand) ori ma visez ciopiartita intr-un accident
! Nici nu mai imi vine sa ma asez in pat
. Abia ma mobilizez sa urc in mijloacele de transport in comun. Noroc ca nu am masina.
va
, sper ca voi sa aveti un wk placut.
http://community.webshots.com/user/viki39
mikiriki spune:
am intrat sa va salut inainte de plecare.
Raportez durere de cap si fara chef de munca ![]()
Angela-bine ai revenit
WE placut
Miki
MirelaV spune:
hello
cristina, sunt ceva mai bine in dimineata asta. dar am avut ieri o zi...m-au dezamagit 3 persoane dragi mie..si culmea..toti 3 in acceasi zi si nu au nici o legatura unul cu altul..
viki, eu nu visez urat..dar am insomnii. de 2 nopti numar stelele. analizez peretii...si tot asa. sper sa treaca perioada asta proasta si sa nu o astept pe miki si in seara asta..din cauza de insomnii.
eu azi stau in casa. gatesc. nu am chef de nimik. si cum gatitul e placerea mea...sper sa ma simt mai bine.
sunt prin zona..dar cam am probleme cu netul
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mire, multi
, poate asa o sa te simti mai bine. Ce gatesti bun?
Miki, spor la munca si
sa treaca durerea de cap. Pt. chef de munca nu stiu nici un remediu. Daca s-ar gasi de vanzare as cumpara si eu macar 100 gr.
.
Cris,
si tie si garda usoara maine!
Si
la toate fetele absente.
http://community.webshots.com/user/viki39