Racusori, la apel! (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

July...sa-ti fie de bine vacanta!
...da' poze, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Lume noua azi pe forum...
July, chiar ma gandeam la tine. Ma bucur ca te-ai odihnit. Cum te mai simti?? Sarcina cum decurge??
Cookie,
Va doresc o seara buna tuturor; eu cred ca ma duc sa ma uit la

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
cum sunteti? parca se mai animeaza subiectu' nostru domle
io dupa sv am fost sa ma intalnesc cu o prietena care mi-a facut bucuria de a-mi da invitatia la nunta peste 1 luna. ii confirmasem demult ca ma duc..dar acum hopa si invitatia
asa k nu mai dau inapoi..ma distrez pe 2 iunie
voi? ce invartiti? maine e ultima zi de munca. abia astept iar week end ul...am muncit 2 zile sapt asta..mai am una
sunt prin zona daca mai apare cineva pe aici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

revin la cerere cu datele mele: d.n. 17.07, sot fecioara, fiica balanta si azi am aflat la eco ca se anunta tot fetita inca nu se stie daca fecioara sau balanta.
desi nu promit ca o sa trec mai des pe aici (19 saptamani de sarcina, copil energic 4 ani, servici solicitant sunt scuze buna?) o data pe saptamana tot o sa-mi fac aparitia. promit

19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va urez noapte buna
July bine ai venit acasa. Poze?
Inca nu m-am obisnuit cu munca ( deh dupa concediu si vreme frumoasa). promit sa revin in forta ( duminica, miercuri si joi sunt libera ).
Vise placute

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

din cauza de lipsa acuta de somn..bantui
nu va servesc cafeaua k nu e cazul
pic de somn..dar nu pot sa adorm. am butonat telecomanda, m-am rasucit pe toate partile..degeaba
as vrea decat sa pot dormi k maine am o zi grea...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Bine ai venit Missy!Pai sa zicem ca ai nitele scuze, da ce zici, de 2 ori pe saptamana? Si eu graviduta , 27 de saptamani, serviciu suprasolicitant( a se vedea ora la care scriu). Lipseste doar primul bebe de 4 ani, dar macar de 2 ori pe saptamana! OK?
Cookie, Miki, se gasesc si poze. O sa o rog pe Mire sa le ataseze. Nu promit ca azi, in functie de cum are si ea timp!
Mire, la ce ora scrii mama draga? Valeuuuuuuu,,,,,,,,,,,,, o sa fii zombi!
Cristina si tu muncesti maine, nu? recuperam ziua de luni! Sarcina e bine, minunea e jucausa foc. Ieri dansa cazacioc. Ii place sa danseze ca mama-sii, da unde o fi invatat domle cazacioc?
Angela pe unde mai bantuie?
Va pup fetelor si o sterg la munca ca deja e tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

neata, intru la raport si va urez weekend placut de pe acum ca pana luni nu o sa mai am cum sa intru pe net.
july_g - ok, batem palma pe 2 intrari pe saptamana si poate si mai des, in functie de timp si de ce am de zis.
azi as avea de zis ca sunt cam plangacioasa, dar nu vreau sa va transmit si voua starea mea, asa ca ma apuc rapid de treaba, poate imi trece.
pupici

19+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

daca tot n-a dat-o nimeni

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miki, iau si eu o cafea, ca sunt cam ametita de la vremea asta. Ieri am avut o zi plina la servici, drept urmare cand am ajuns acasa mi-am luat juniorul si am plecat in parcul Carol. M-am relaxat, era o atmosfera atat de placuta, de sus de la monument aveam o vedere superba asupra parcului! Tare frumos a fost. Si uite azi ce zi urata, mai ales ca am aflat ca lucram maine.
Missy, bine ai venit in club!
Mire, eu nu pot dormi cand e luna plina. Si-s mai agitata ca de obicei. E posibil sa suferi si tu de "boala" asta? Din lipsa de net, am citit 3 carti in 2 nopti.
July, minunea care danseaza cazacioc.
fetele, e cazul sa mai si muncesc!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput