Cum pot explica copilului

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Moartea pune punct si iubirilor, si luptelor. Fiecare ramane atunci cu cat a iubit sau cu cat a luptat. Mai are timp, poate, doar sa regrete ca n-a iubit si n-a luptat destul sau ca a trait ca un sarpe singur, care nu si-a gasit alt sarpe cu care sa se iubeasca sau sa se lupte.-Octavian Paler

Nu este nimeni nemuritor dar unii se ,,duc" prea curand. Viata a fost tare nedreapta cu tine ,cu voi toti. Atat de tanar....pacat, sincere condoleante!
Tare trist...

Ai copilul alaturi ,cand iti este dor de sotul tau , strange-ti copilul in brate.Dragostea dintre tine si sotul tau nu s-a sfarsit, este mult mai puternica decat moartea care nu inseamna decat sfarsitul unei vieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cuvintele nu-s bune la nimic...ma simt rusinata ca la noi,cele care te incurajam,suntem cu toii,adica ambii parinti si puii mici...
Cand vezi asa durere orice spui nu ajuta....incearca doar sa-i spui copilului,puiului mic ca tati e sus in cer si sta langa el in fiecare secunda sa-l pazeasca...nu stiu nu pot sa-ti dau un sfat sau am senzatia ca orice vorba e insuficienta si degeaba..durerea ta numai timpul si zambetul copilului o vor sterge...nu o sa dispara dar vei invata sa traiesti cu ea...Luisa a spus bine...sotul tau e acum in zambetul copilului,in imbratisarea lui de pui mic si fraged.Roaga-l sa stea in bratele tale...vei fi uimita de cat de intelegator poate fi si cum te va alina...nu-l lasa pe copil sa-l uite,pastreaza poze fotografii.....desi doare cumplit(stiu ce m-a duut cand puiul meu mic a fost desfigurat de o nenorocita de educatoare) ...
nu stiu ce sa-ti spun de fapt..doar ca de aici,din spatele unui monitor sunt alaturi atat cat pot.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Acum tu esti cea care trebuie sa fi si mama si tata pentru el.
Acum pentru tine totul pare greu si imposibil dar in ochii micutului tau vei gasi puterea de a merge inainte si ati gasi raspuns la intebarile lui despre tati.

Condoleante si iti doresc sa ai parte de multa liniste si impacare.

Mergi la inceput