Cum pot explica copilului
Raspunsuri - Pagina 5
Karina spune:
Sincere condoleante si multa putere. Dumnezeu sa-l odihneasca pe sotul tau. De acolo sus va veghea asupra voastra.
Sfaturi sint usor de dat, dar pt. tine e f. greu. Durerea ta nu va trece, doar te vei obisnui cu ea... Dar uite-te la fiul tau, incearca sa-ti stergi lacrimile si sa te gindesti la el. Sa fii tare pt. el, sa lupti pt. el. Nu pot sa-ti spun decit: muuulta putere si daca ai nevoie de noi, sintem aici.
Karina
marybell spune:
Aly sincere condoleante, imi pare teribil de rau, dar asa este viata. ma rog ca Dzeu sa-ti intareasca sufletul sa poti trece peste aceasta grea incercare a vietii, cu atat mai mult cu cat ti-a daruit un ingeras mic pentru care trebuie sa fii de acum si mama si tata.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
annitha_cl spune:
Aly, sincere condoleante si sa de-a Bunul Dumnezeu sa-ti gasesti alinarea intr-o zi care sa nu fie prea indepartata!
Nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca este foarte greu. Totusi sa stii ca nu acum iti va fi greu ci atunci cand puiul tau va intelege, va creste...
Prietena mea cea mai buna si-a pierdut sotul anul trecut. Erau toti ( ea, sotul si baiatul lor in varsta de 10 ani) pe malul raului Arges sa se racoreasca. Sotul ei a murit inecat in fata ei si a copilului chiar de ziua ei de nastere. A fost si este cumplit pentru ei si in acest moment. Ea si-a mai revenit dar copilul nu. Ea a invatat sa fie puternica pentru copilul ei asa ca si tu trebuie sa fii puternica pentru copilul tau si sa gandesti in viitor la intrebarile care vor urma peste ani. Chiar daca se va obisnui ca el sa nu fie prezent, atunci cand copii il vor intreba de tatal lui va trebui sa il sustii si sa-i explici ceea ce s-a intamplat. Sa-i spui adevarul pentru a nu te trezi in fata unor acuze aduse de copilul tau ( baietelul prietenei mele a acuzat-o ca din cauza ei a murit tatal lui si mai mult in crizele pe care le facea ii reprosa ca de ce nu a murit ea dar sa fi trait tatal lui). Copii au un sistem de aparare al lor, ei de obicei isi creeaza lumile lor in care durerea nu-i ajunge, care nu au legatura cu adevarul, cu lumea reala si care le pot face foarte mult rau. Trebuie sa stii sa fii realista cu ei si in acelasi timp blanda. Nu-l face sa creada ca e o stea, un inger. Trebuie sa incerci sa-i spui adevarul .
copilul meu
alte poze
Cristina 13+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
Marilena12 spune:
Imi pare tare rau ca ati ramas singurei, nimeni nu trebuie sa treaca prin asa ceva...Dumnezeu sa il odihneasca pe dragul tau drag, printre drepti...si sa va dea puterea sa treceti peste toate cu bine.
aly30 spune:
...si au trecut 4 ani jumatate, iar noi suntem...sanatosi...De acolo de Sus cineva ne protejeaza si are grija sa ne fie bine.Yannis stie ca taticul lui e la Doamne-Doamne, stie ca a murit si nu se mai intoarce in ciuda faptului ca l-a tot strigat 2 ani in continuu si a tot sperat ca vine. Toate sunt trecatoare...a ramas doar o umbra a durerii ce a fost, restul s-a risipit...unde? nu stiu...
Va imbratisez cu drag!
NicoletaB spune:
Toate cele bune! Multa forta in cresterea celui mic! Trista, tare trista povestea voastra....
Matzaila_81 spune:
Aly, multa putere in continuare.
Mi s-a strans inima pentru voi cand am citit ce ai scris. Cuvintele sunt de prisos.
+26
My_Lady0091 spune:
of....ce trist..ti-am simtit durerea si in postari...e acolo si acum..dupa atatia ani..am plans si mi-a fost ciuda, e nedrept...e cumplit!
Dumnezeu fie cu voi si Maica Domnului sa va mangaie sufletele!
Condoleante!
26+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Rufus spune:
Am recitit subiectul, mi se pare la fel: ingrozitor. E bine ca totusi problemele astea-s trecatoare, chit ca nu-mi dau seama cum se poate asa ceva.
Ma bucur ca ai simtit nevoia sa revii la acest subiect, precizarea ta ne ridica multora moralul, chiar daca nu-ti dai seama.
Va doresc zile senine!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010