Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Gina, nu dormi ? Nu e noapte la tine ? Ce face burtica , creste ? De ce nu te semnezi cu burtica?
Noi 2 singurei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gina, nu dormi ? Nu e noapte la tine ? Ce face burtica , creste ? De ce nu te semnezi cu burtica?
Noi 2 singurei
Scumpa, la mine este 8:49 dimineata. Numai ce m-am trezit, mi-am facut toaleta,am papat iar acum sunt alaturi de voi.
Burtica creste, suntem bine!
![](icon_smile_tongue.gif)
In ceea ce priveste semnatura ,ne poti urmari evolutia dand clik pe comoara.
![](icon_smile.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
![](comoara.gif)
Gina M spune:
Daiopri, ma bucur tare mult sa vad ca ne-ai mai scris!Deasemeni, ma bucur pentru noua propunere de lucru pe care tocmai ai primit-o si, ma rog ca totul sa fie bine in aceasta privinta.
Spor la pregatirile de ziua puisorului.Doresc sa-ti iasa totul asa cum iti place. Sa ne spui cum a fost.Deasemeni, asteptam ceva poze de la petrecere.
P.S: Multumesc pentru felicitari.POZE
+
irlandeza spune:
Vai Gina , ce devreme te-ai trezit.
Si burtica mea e bine, sper sa creasca, sunt la un pas in urma ta.
DPN ar fi 01.01.2008, dar probabil v-a fi prin decembrie. La Odisee nu vin inca , nu vreau sa mai patesc ceva, e doar o superstitie, mai astept putin.
Noi 2 singurei
Irinel spune:
Gina cum a stiut prietena ta ca are SEU? Avea dureri? Oare inca se mai poate pozitiva testul? La primele sarcini ai avur greturi mult timp? Sper sa nu dureze mult ca sa te poti bucura cat mai mult de perioada cu burtica. Pupici.
Irlandeza sarcina usoara si peste 9 luni un bebelus sanatos!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
irinel lasa gandurile pesimiste ca nu fac bine, ramai optimista , poate apare II sau mergi si fa analiza de sange sa te linistesti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
Gina M spune:
Brrr...Irinel, la ce te gandesti!!!
Daca ar fi SEU ai avea dureri aproape insuportabile si nu vad sa fie cazul la tine. Gandeste pozitiv, ca ma sperii.
Daca tot nu s-a instalat CM, te sfatuiesc sa faci o vizita repejor la doctor sa faci un BHCG si sa vezi ce spune acesta. Ma rog in continuare ca totul sa fie bine.
P.S: Pe ce data ai avut UM?POZE
+
adaca spune:
BUNA FETELOR ! sunt o mamica de gemenii facuti prin FIV, iar acum sunt din nou, dar de data aceasta a venit barza singura. Si ne bucuram foarte mult.
irlandeza sarcina usoara si
Tuturor fetelor care asteapta un bebic sarcina usoara si multa sanatate.
Ade , Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
Gina M spune:
Adaca,Felicitari pentru sarcina!
Vei fi mamica de:"nov-dec2007" ori "ian-feb2008"?!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, eu voi fi o mamica de:Decembrie! Mi-ar place sa fim colege de odisee!POZE
+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prettysunshine/prettysunshine.jpg)
prettysunshine spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de mult la voi,de fapt sunt luni intregi de cand n-am mai intrat pe DC,azi e prima oara cand ma simt in stare s-o fac.Sper sa reusesc sa citesc si ce-ati mai facut voi intre timp.Voiam sa va rog sa ma scoateti de pe listuta,bebe 2 e amanat pe termen nelimitat,fiindca acum eu si Cosmin suntem singurei si probabil asa vom fi mult timp de-acum incolo,sotul meu a decis a plece de langa noi in decembrie anul trecut,iar intre timp am si divortat.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.