Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Irinel nu ai mai facut test?
cum e?
au venit nemernicii peste tine, sau acum sarbatoresti fara noi?
Mav un pupic dulce de la mine.....mai e un pic si numai DD stie cel mai bine cum e sa astepti atatia ani sa vine bebe, dar am vazut ca poti ramane si dupa 14 asa ca nu imi pierd speranta.......inca....
Gina cand mergi la primul control?
Clau tu ai disparut de aici?
ca am vazut ca ai scris pe la odisee..........mie dor de tine.......

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Baby, draga mea, aici sunt...Multumesc de intrebare, n-am disparut dar sunt in asteptare care e destul de lunga caci sunt abia in Z 16 din ciclu de 25. Noi prestam in continuare, dar parca tot in asteptare sunt...Luna asta am tot stat pe burtica dupa caci ca si tine am uter retrovers!
Maine plec la o nunta in alt oras asa ca in weekend o sa fiu destul de ocupata sa nu ma mai gandesc daca se prinde sau nu se prinde.

Tu in schimb mai ai putin pana la aflarea adevarului, iti tin pumnii strans de tot sa ai bebe si sa mergi la odiseea de ian 2008 caci e super acolo!

Irinel, tu cum esti?

Roandre si Sim, va urez sa aveti o zi minunata maine la botez, o sa ma gandesc la voi si la puiutii scumpi! Astept cu nerabdare poze.

Va pup pe toate si un weekend minunat sa veti!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele la mine ziua 30-31 nici urma de musafiri. Nu mai fac test pana duminica daca reusesc. Ieri a fost absolut negativ, asa ca mai astept. daca tot nu vin si duminica e negativ, poate ma duc pana la doctor, sa n-am vreo problema. DA ma simt bine, acum vreo saptamana m-a durut burtica destul de rau ca si cum ar fi venit CM, acum nu ma mai doare, decat rar si pentru putin timp. Da n-am simptome de sarcina. Sunteti niste dragute, saru-mana de incurajari. Ar fi frumos sa fie bebe, da prea sunt negative testele...

Clauuuuuu ne parasesti? Te duci la odisee?

Mav asa e, cam greu sa nu faca Baby test inca 8 zile cu noi pe capul ei. Desi asa ar fi cel mai bine, ca e tare greu si cand ies negative si tot asteeeeepti :-)

Sincer eu nu ma mai agit, astept. Daca vin, bine, daca e bebe si mai bine. Oricum ma simt bine ca sunteti langa mine si va tin la curent cu noutatile. Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Mihaela tu ce mai faci? N-ai mai scris de mult. Pupici dulci, sper ca acum esti bine si ca o sa vina bebe mic.

Intr-adevar nu am mai scris de mult, dar asta nu inseamna ca nu v-am citit din umbra
Acuma ma simt mai bine si fizic si psihic si astept sa treaca perioada de 6 luni (de dupa operatie), dupa care, cred, ca o voi lua de la capat.
Iti tin pumnii ca urmatorul test sa fie II la fel si celorlalte fete.
Multi -icei si la cati mai multi sanatosi si frumosi.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irinel, nuuuuuuuuuuu, nu va parasesc cum asa?! Am fost doar in vizita la odisee...eu sunt abia Z 16. In schimb, cred ca tu o sa ne parasesti curand impreuna cu Baby. Dar sa ma luati si pe mine , va rogggggggggggg!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Clau ma bucur ca esti aici...........sa te distrezi la nunta..noi maine mergem la un botez de baietel si abia astept..........
Irinel ..........hai ca poate totusi e pozitiv........tin pumnii la fata........
eu cand am ramas prima data am facut testul in z8 de intarziere.ca mi-a fost frica sa il fac, desi nu imi intarziase niciodata si acum mai ales ca de cand am pierdut sarcina .......imi tot fac teste si sunt negative , am ajuns sa fac alergie la liniute singure..........dar cum aflu, sigur..dau anunt si la ziar nu numai pe forum ca sunt graviduta....

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ahhh, Irinel! Hai ca sperantele sunt inca mari! Poate ai avut ovulatie tarzie si se pozitiveaza mai greu.Galeria pentru tine continua:

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Gina draga mea, felicitari si sa dea DD sa fie totul bine. Zicea eu ca tu esti harnicuta:)
Noi suntem bine, eu sunt in z19 cred, mai am de asteptat. In schimb am o veste buna, caci am fost la interviu si am primit o propunere. De marti incep lucru daca totul merge bine, caci surprinzator vor sa verfice backg dupa ce mi-au facut propunerea. Sper sa fie multumiti cu ceea ce afla si sa fie totul bine:)
Va multumesc mult de sustinere, si promit sa mai vin pe aici, desi mai rar, caci o sa trebuiasca sa stau nitel deoparte de internet la lucru, fiindca la ultimul loc de munca imi faceam de cap:)
Acuma ar fi frumos sa mai primesc o veste buna peste o saptamana:)
Eus unt in pregatiri cu ziua piticului, caci ne innebuneste de cap cu ziua lui, si ce copii vin. Deabia astept, mai ales ca acum cu slujba rezolvata (sper) ne simtim si noi mai relaxati.
Sper sa fie totul bine, desi parca era misto si acasa;), desi nu ma pot lauda ca am stat prea mult cu baiatul, sau ca nervii mei au fost mai buni. Eh, si eu cum pot.
Irinel si eu iti tin pumnii, asteptam vesti bune. Esti o persoana puternica si te apreciez mult.
Doresc la toate fetele toate cele bune si sa ne dea DD ce ne dorim.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, saru-mana pentru galerie. Ziua 31-32. Chiar nu stiu ce sa mai cred, si sunt putin ingrijorata. Ciclul nu se arata, ma doare burtica putin, da nu tare (asa m-a durut si cand am ramas prima data graviduta, asa ca nu pot sa zic ca sigur vin rusii), dar testul de azi dimineata e tot negativ. Vad ca ma duc insa tot mai des la baie. Alte simptome de sarcina n-as avea. A, si cand ma doare burtica ma doare mai mult central, nu in parti. Doar uneori ma doare usor in partea stanga. Sunt putin ingrijorata sa nu fie sarcina extrauterina. Eu nu am avut dereglari de ciclu pana acum. Doar in ianuarie mi-a venit la 32 de zile, da era al doilea ciclu dupa alaptat si probabil nu se reglase inca. In rest 29-28 si sub (pana la 25 de zile). Luni sau marti mai incerc un test si daca tot negativ iese, ma duc la doctor. Am citit ca la SEU hCG-ul are nivel mult mai scazut si creste mult mai lent decat la o sarcina normala. Da mai scrie si ca de obicei durerea e primul simptom, iar eu ma simt bine. De-aia nu stiu ce sa cred. Tineti-mi pumnii sa nu fie SEU in primul rand si daca se poate sa fie un bebe mic si scump ar fi grozav.

Daiopri draga mea ce bine ca ne mai scrii. Si ce vesti bne!!! Pupici dulci si sa auzim de 2 liniute curand.

Anacami, stiu ca tu ai avut ovulatia in ziua 24. La cate zile ti-a iesit testul pozitiv?

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irinel, ma rog pentru tine ca totul sa fie bine. Daca tot asa te-o tine, mergi la doctor, fa un BHCG etc, sa vezi care este treaba. Te
La mine starile de greata au inceput sa-si faca aparitia iar in dimineata aceasta, am fost cat pe ce sa
Phuui, este tare aiurea insa, pe de cealalta parte ma bucur caci este semn bun. Creste BB!

POZE +

Mergi la inceput