Depozit in lei la termen - ce banca

Depozit in lei la termen - ce banca | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Care banca vi se pare cea mai prietenoasa pentru depozitul la termen (in lei)?

Multumesc pt info.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

NICIUNA

Bucuria vine din lucruri marunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

ciorapeshan bank

acuma serios: cred ca niciuna nu merita. eu am depus la una (nu o suma mare, ca am tot scos din ei pt diverse ocazii ivite asa e nepusa masa), nu-i spun numele ca-i fac reclama, da' doar ca sa nu-i tin in casa si sa-i cheltui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Banca Transilvania are maximum de dobinda 7,5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Fa-ti ATUCONT la BRD.Este o combinatie intre un cont curent si unul de depozit,in sensul ca poti depune si retrage banii oricind.Are o dobinda de 7 si ceva ,insa datorita faptului ca la acest tip de cont dobinda nu se impoziteaza ,este echivalenta cu un depozit la termen de 8.25 parca.Daca doresti intreaba la banca pt ca informatiile mele cu privire la dobinda s-ar putea sa fie depasite.
Dobinda e buna dar exista un comision de inchidere a contului de 30 ron.Daca ai o suma mai mare si vrei sa-i depui pt o per mai mare aproape ca merita sa nu-i tii in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am avut la BRD vreo 4 conturi. Am ramas doar cu cel de card, ca la celelalte, cu atatea comisioane, daca nu depuneam nimik, ma trezeam ca scad banutzii....asa ca mai bine.....nu stiu, altceva

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Readuc in discutie acest subiect intrucat urmeaza sa incasez o suma (putin peste 10.000 lei) si as vrea sa ii depozitez undeva.
Banii vor fi virati intr-un cont de debit (BRD sau Bancpost), insa nu stiu daca e mai bine sa ii tin acolo sau sa ii depun intr-un cont de economii la una din cele 2 banci sau la alta banca.
Din experienta voastra, cum e mai bine sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu nu recomabd BRD..am fost si eu de curand pe la ei si am fost socata..de comisioane si dobanzi nu ff atragatoare...imi cereau 2 euro ca sa trec un imputernicit pe cont..te jecmanesc pe fata iar dobanda e in jur de 6% nu mai mult si impozabila..
Eu mi-am facut un cont la Millennium bank..cu 8.25% pe 3 luni..si singurul comision pe care il paltesc este de 4 ron/luna pt administrare..au bancomate unde imi pot alimenta singura contul fara sa depind de un orar...plus ca imi pot constitui singura depozitele pe internet cu optiunea internet banking...ceea ce e ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

intra pe www.conso.ro si setezi acolo depozite, la ce termen etc iar ei iti dau ocomparatie intre toate bancile...mie mi se pare super...vezi acolo si ce comisioane etc au

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Milenium are 8,5 % pe an la depozitul pe 3 luni, dar pe internet banking(sau cum ii spune...). Iar Transilvania are 8% pe an, depozit pe 111 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Alpha bank are depozite f bune la termen (Alpha Tax protect)adica 8,33% pe an pt. 4 sapt si 8,63% pt. 16 sapt.
Tot ce gasesti pe net si informatii banci ca valori sunt fara impozitul lui Boc prajit de l-a bagat din iulie, cel de 16%. De ex la Alpha ce ti-am zis : din 8,33% ramane 7% net iar la 14 sapt. ramane 7,25% net.
Au avut dobanzi si mai bune dar la mijl. lui noiembrie le-au mai redus.

Mai era o banca - cred ca ATE., cu depotitul Ziuata sau ceva de genul cu dobanda f buna, dar e pe un an.

Noi ne-am pus la Alpha pt ca pot avea acces la bani mai des, termene mai scurte.

Oricum, pe conso.ro gasesti mai multe detalii. Ti-am zis de Alpha pt ca nu apare la cautare decat daca pui alte termene decat clasicele 1 luna, 3 luni,...Poti cauta si direct pe site-urile bancilor.

PS: La ce publicitate le-am facut acum, cei de la Alpha ar trebui sa-mi dea dobanda preferentiala:)))))))))

Mergi la inceput