Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 24
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
noname spune:
Buna fetelor! Eu totusi sunt stresata cu privire la o intrebare.Medicul la care merg mi-a zis sa iau duphaston dak nu au venit uratzii(mie inainte de operatie nu imi venea fara pastile) , dar revin cu intrebarea: Zilele de dupa operatia laparo in care a curs ca la o menstra normala nu se putea calcula ca si cand ar fi fost prima zi de menstra si sa inceapa foliculii de atunci sa se dezvolte? Nu stiu ma tot sacaie aceasta intrebare. Si inca ceva: Voi care ati facut laparo(eu am 1 luna de cand am facut) va mai doare din cand in cand? , ca pe mine ma cam doare si nu stiu de ce ma cam doare uterul si ovarul stang.
Asta a fost, si sper ca nu v-am stresat prea tare!
VA PUP ! PA!
bubuleana spune:
Jasmin: multumesc mult draguto
feli: ce mai faci??
elara: sigur e bebe, acum poti face testul bHCG!
noname: iubita, vreau sa te incurajez si io pt ca stiu cum e sa nu te poti destresa
Eu n-am reusit-o niciodata pe deplin
erau perioade mai ocupate in care ma gandeam mai putin dar nu-mi iesea nici un moment din minte. In fiecare zi ma miram de cata rabdare pot sa am si sa urmaresc toate cele: TB, teste de ovulatie, monitorizari ecografice, maca, utrogestan, etc In luna in care am ramas n-am facut nimic deosebit fata de celelalte luni, adica am urmarit toate cele de mai sus, am depistat ovulatia si am prestat la ovulatie ca de obicei ... singura diferenta a fost ca bebe s-a instalat in casuta lui
Deci, multa rabdare si perseverenta si vei reusi, ai sa vezi!
bubuleana 6+
iepurila spune:
un pupic pe burtica lui bubuleana
Eu nimic deosebit.
Felicia astept sfaturile promise. Cand ai timp.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
noname spune:
Bubuleana,merci mult pentru incurajari si sper ca lunile astea sa intru si eu cu voi la odisee.
Stii cum e.... speranta moare ultima , dar nu stiu daca ma mai tin nervii, vroiam sa renunt dar oricum stiu ca nu ar fi fost bine ca ma chinui cam de doi ani si daca as renunta acum poate nu mi-as ierta-o niciodata.
Tu cum te simti?
felicia_ spune:
Hello!
Jasmine, ma bucur ca sunteti bine, incepusem sa ne ingrijoram!
Noname, o sa fie bine pana la urma!
Iepurila, nu prea am sfaturi sa iti dau... nu te sfatuiesc sa urmezi reteta mea de luna asta...e adevarat ca am reusit sa nu ma gandesc prea mult la bb, dar asta pt ca, de cateva zile am descoperit un nodul mare la sanul drept(se simte aproape cat o nuca), si pana miercuri, cand merg la eco, sunt cu gandul numai la el... sper sa nu fie nimic grav...
Bubu, esti o dulce ca te gandesti la mine...luna asta ziceam ca nu mai merg la nici un medic, uite ca trebuie sa merg, de nevoie de data asta...
bubuleana spune:
iepu:
noname: cum ma simt? hmmm... imi "savurez" greturile
feli: cum sa nu ma gandesc la tine daca-mi doresc enorm sa vii la noi la zuze sa fim partenere si de odisee la cat am fost de endometru! Succes la dr!!!
bubuleana 6+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Buna dimineata la toata lumea! La mine e inca dimineata, pentru ca abia acum m-am trezit si am niste zile libere!
Revin cu o intrebare: eu stiam ca dupa ovulatie temperatura ramane ridicata pana la urmatoarea mentruatie.
La mine imediat dupa ce creste considerabil, in ziua urmatoare are o scadere mare, dupa care isi revine si ramana asa ridicata pana la menstruatie.
Ma urmaresc de citeva luni, si e asa mereu.
Adica:
Z12 - 36.7
Z13 - 36.6
Z14 - 37.1
Z15 - 36.4 ???
Z16 - 39.7
Z17 - 36.8 si ramane tot asa.
Oare de ce scade atit de brusc dupa OV?
bubuleana spune:
kya: temperatura scade in ziua ovulatiei deci tu ai ovulat in Z15. Ovulatia are loc in ultima zi cu temperatura scazuta urmata de 3 zile consecutive de temperatura ridicata
bubuleana 6+