Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Noname, incearca sa te linistesti, stiu ca dupa laparo poat sa intarzie CM, la fel cum poate veni mai repede, depinde de organism!
Kya, eu zic z 10 sau 11!
Smarandita, bine ai venit! Ar fi bine sa iti faci un grafic cu temperatura, sa o notezi in fiecare dimineata, si abia dupa ce ai facut 2-3 grafice, comparandu-le ai putea sa deduci aprox mom ovulatiei.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns signora spune:

bune, fetelor, revin si eu pe aici dupa cateva zile
am fost la medic si mi-a recomandat sa repet 2 analize: cele pt rubeola si chlamydia; se pare ca nu am imunitate la rubeola si tb sa ma vaccinez...si va tb sa astept 3 luni pt ca virusul sa nu afecteze o posibila sarcina...
in schimb mi-a spus sa incetez sa ma stresez pt ca acest lucru afecteaza ovulatia...si ca sa stau linistita, copii o sa facem toate...asa ca...poate ar tb sa privim lucrurile un pic mai detasat, nu??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SIGNORA da...ai mare dreptate , trebuie sa privim lucrurile un pic mai detasat....ca doar asa vom fi mai calme si nu vom influentza venireaa lui bb prin tot stresul asta.

ELLY multumesc de cuvintele frumoase.

NONAME nu te mai stresa atata. Ai rabdare. Off... e asa de greu....imi aduc aminte cand am decis ca eu si sotul meu sa avem copii.....eram obsedata de TB, de ovulatie, de masuratori, de ecografii, prestam la comanda.....nici nu mai gustam din placerea dragostei.....eram 2 masini....d-ne ma apuca fiorii cand ma gandesc la acea perioada....eram bolnava...stateam numai pe calc....numai cu gandul la urmaritul ovulatiei.....o perioada extrem de urata din viata mea. Pe urma a venit momentul cand a trebuit sa ma mut in alt oras.....si am schimbat si contractul de munca.....si nu mai trebuia sa prestez ca nu mai beneficiam de maternitate, etc....si deci nu eram platita daca ramaneam gravida....cat de proasta am fost atunci......ma rog am tinut de treaba asta cam 6 luni....adica eram atenta sa nu raman....ce viata....auzi pana mai adineaori imi bateam capul de pereti sa raman si acum trebuia sa nu raman. Am suferit mult.Dar NONAME asta a fost salvarea mea. Pentru ca am inceput sa simt din nou placerea de a face dragoste, ma simteam libera de tot stresul ala, eram fericita si calma......si dupa 6 luni de zile nici nu ma mai feream sa nu raman.......mi-am zis daca D-.zeu vrea bine daca nu am sa astept rabdatoare. Si uite ca la mine s-a intamplat. In martie anul acesta...fara stres am ramas. Cand ma asteptam mai putin. Nici nu-mi venea sa cred ca nu-mi venea CM. Eram socata pot spune ca intr-adevar s-a intamplat. Dar na daca D-zeu a decis ca avea nevoie de un ingeras....mi l-a luat. Dar am inceredere ca imi va da altul. Cand am sa am unda verde ...am sa iau totul ca atare. Am sa fiu calma...si randatoare...si cu multa speranta. Ai incredere ca va fi bine si nu dispera. Dar primul lucru care trebuie sa-l faci: nu te mai gandi atata la copil ca nu va veni din cauza stresului. Fii calma si incerezatoare, asteapta-l dar nu te stresa. Mult noroc si D-zeu sa te ajute sa te linistesti. D-ne ajuta!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Fetelor va multumesc mult pentru incurajari, dar stiti cum este... zici ca nu te mai stresezi dar in sufletul tau parca tot te agiti cand vezi ca nu se intampla nimic si cand vezi atatia copilasi pe strada.De fiecare data zic ca nu mai vreau sa ma stresez, ca o sa fiu calma, dar a doua zi iar incep sa ma gandesc si imi fac si foarte multe griji: daca nu o sa raman niciodata?... ce se va intampla daca toata viata stau cu pastilele dupa mine?(ca daca nu iau duphaston nu am nici o picatura macar), dar totusi speram ca interventia asta de decorticare sa faca ceva si la organismul meu ...sa vina singur fara sa il mai ajut eu.....dar nimik.
si Doctorul meu, care imi daduse atatea sperante.. nu stiu sper sa imi revin , sa ies cat mai repede din starea asta dar nu stiu daca o sa pot.
Va multumesc inca o data pentru ca ma suportati si poate intr-o zi (dar sa fie cat mai recent) o sa ne vedem si noi
La revedere si un weekend cat mai placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

noname,
eu am inceput sa iau un altfel de pastile, si anume MENTAT, pt.inlaturarea stresului. sunt niste pastile din extracte vegetale, care contin printre altele valeriana, o planta care inlatura stresul si calmeaza nervii.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, de cateva zile in perioada in care trebuia sa aiba loc menstruatia, mi-au aparut pe chilot niste pete maro, la inceput foarte vagi, apoi din ce in ce mai abundent: astazi (a patra zi) secretia e destul de multa (nu atat cat ar fi in cazul menstruatiei) si are o culoare maro spre negru; tot de 4 zile am dureri de burta si spate, exact ca acele simptome din timpul menstrei;
aveti idee ce poate fi? ati patit asa ceva?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

nemary si unde se gasesc pastilele astea?
La farmacie sau la plafar, ca m-ar interesa daca dau rezultate ca ma gandesc ca poate si stresul asta imi face atatea probleme..... nu stiu, chiar nu mai stiu ce sa zic.
Oricum mercy mult de tot si sper ca intr-o zi sa intram toate aici si sa zicem ca suntem
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, dragutelor, nu am mai intrat demult la voi, dar sa nu credeti ca nu v-am dus dorul. Ieri am intrat la mamici de ian-feb si am avut marea surpriza s-o vad acolo, alaturi de Angeliquedes, pe Bubuleana noastra!!! Nu va pot spune cit m-am bucurat pt ea, stiu ca in ultima vreme, inainte sa ramin eu si sa ma mut la Odisee, era saracuta cam suparata, parca nu mai scria asa de des pe forum. In sfirsit, se pare ca v-am tras pe mai multe dupa mine la Odisee, ca in aprilie deja au ramas mai multe fete. Ah, ce ma bucur! Asa ca, nu va pierdeti speranta, fiti increzatoare si dorinta vi se va implini. Va doresc tuturor sa dobinditi cit mai curind ceea ce am si eu: multdoritul si multasteptatul bebe.

Feli, Teomaria, haideti, veniti, ca va astept!!! Ce mai faceti? Sarcina mea merge bine, nu ma simt prea rau, sunt deja in trei luni si nu ma mai tem ca la inceput, sunt din ce in ce mai increzatoare. Peste doua saptamini sper sa aflu si sexul lui bebe, daca va vrea sa ni se arate, fireste. Te pupic si am sa fiu cu ochii pe voi, sa aflu repede vestea cea buna.

Va pupic pe toate cu drag

Jasmin 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

nemary sa ne spui si noua daca da rezultate Mentat-ul (este produs de Hymalaya parca).
noname - se gasesc in orice farmacie

Cred ca o sa iau si eu Mentat.
Eu nici nu stiu in ce zi mai sunt; de fapt, nici nu stiu pe ce planeta ma aflu.
Sunt atat de suparata si de stresata - imi vine sa plang pt ca am zgariat masina.

Nu-mi vine sa cred - are casco nu-i nicio problema dar ma simt asa de rau.
Am fost la politie, m-au pus sa suflu in "fiola", mi-a dat amenda si acum am si 3 puncte la activ - uffffffff

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Alic, eu nu am experienta, dar din ce am citit pe aici, ar putea fi si de la nidare (lipirea ovulului fecundat in uter).

Si eu am avut asa o scurgere maronie minora, cum spui tu, in Z22. Acum sunt Z26 si astept sa vad ce se intampla.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput