Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
Buna dimineatza!
Am intrat special sa urez LA MULTI ANI!lui Matei 
!Catalina sa-ti traiasca puiutul,multa sanatate si sa va aduca numai bucurii in viata!!
Dana
ana1980 spune:
Catalina sa-ti traiasca Matei, sa fie sanatos si ascultator. La multi ani ! 

![]()

Ionella si eu tot la CEC stiu ca se plateste taxa.
Ce mai facetzi azi? Pe unde va plimbatzi?![]()
Ana
si
Casandra
mira_m spune:
LA MULTI ANI, MATEI!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
ionella3003 spune:
La multi ani fericiti, Matei
! Sa cresti mare, sanatos, si sa primiesti de la mami si tati cadoul pe care ti-l doresti! Pisicuta, cum sarbatoriti?
Dragele mele, va multumesc frumos pt. raspunsuri!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si noi in Iasi. Sunt rupta de oboseala, da' nu cred ca pot adormi. Lara a adormit in masina in drum spre casa.
A fost cuminte in avion ... am calatorit si la Bussines Class, ca n-au mai fost bilete la Economy.
Dana, stai sa ne mutam in Piatra si ne vom vedea.
Mira, apart. e normal (nu e vreo vila), sa nu crezi ca e ceva iesit din comun ... e modificat si de aceea pare mai modern, comparativ cu cele vazute de noi inainte.
Adriana si Lara
mira_m spune:
Adriana, chiar ma intrebam cum or fi apartamentele acolo, mai ales ca au ferestre mari, deci sunt luminate natural!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Laura25 spune:

La multi ani, Matei!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos, frumos, destept si un pic cuminte
. Catalina, sa-ti traiasca flacaul!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ianusca spune:
Trebui sa va zic ceva!!
Joi i-am cumparat lui Ian un body portocaliu pe care scrie : maine spun mama. Vineri eram in bucatarie, inchisesem usa sa nu vina dupa mine si-i pregateam papita.A inceput sa maraie pe la usa si a zis de cateva ori mAMA tare si clar. Nu-i asa ca e o coincidenta uimitoare!!Sper sa mai zica si de acuma incolo!!!!