Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 6
ana1980 spune:
Meatzaaaaaa.....
Adriana era vb de mama mea. Cu soacra nu prea am tangentze la capitolul asta. ![]()
Ana
si
Casandra
Laura25 spune:
Buna!
Vine cineva in parc la Aurora? Eu ies cam in jumatate de ora, poate ne intalnim acolo.
Intru sa mai scriu dupa ce adorm
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ana1980 spune:
Din pacate Casandra doarme la ora asta....
Parcul va ramane pe alta data
Dar ce putzina lume pe aici azi....se vede ca-i sambata
Ana
si
Casandra
Adriana_78 spune:
Lora, propr. a construit deja cat am fost noi plecati peretele ala despartitor. Lara are acum camera ei, separata ... si a vopsit-o in ROZ
- da' am inteles de la sot ca e OK. Dorm. nosteu e despartit de sufragerie de niste perdele, ceva de genul asta, am inteles ca nu e chiar grozav. In fine, mai e putin si-l vad si eu, ca maine dim. plecam spre Iasi.
Dana, pai ce sa mai pun poze, veniti sa ne vizitati
Adriana si Lara
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Ionela ai gasit pana la urma bona sau il dai la gradi??
Dana
Da, Dana, am angajat bona si l-am inscris deja si la o gradinita. E de stat ce-i drept, o gradi buna, insa cam departisor de casa. Insa va incepe de-abia in septembrie si, oricum, o sa pastrez bona daca se inteleg. Voi ce mai faceti, ce mai fac nazdravanii?
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
Buna seara din nou!
Aveti cumva idee pt pasaport unde anume trebuie sa platesti in Piatra taxa pt. eliberare? Multumesc anticipat pt raspuns!
Va pup dulce si va urez un wee placut in continuare!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
Salutare si de la noi![]()
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata,dar nu am timp nici sa ma intreb cum ma cheama.Intr-o zi venind de la serviciu mi-am dat seama ca au inverzit toti copacii,dar eu chiar nu mi-am dat seama cand s-a intamplat asta
Ionela ma bucur tare mult si abia astept sa ne vedem
.Nu inteleg exact la ce referi cu taxa pentru eliberare pasaport ca eu stiam ca se plateste numai atunci cand iti depui actele si poti plati la CEC,este in centru langa agentia de voiaj.Si noi ne-am facut pasapoarte la sfarsitul lui martie cand am fost in Piatra si suntem deja in posesia lor,insa recunosc ca nu le-am ridicat noi![]()
Lora
esti tare scumpa!
Adriana asa cum a spus si Lunna ne-ar fi placut o intrevedere,insa nu se stie cand mai punem piciorul in Piatra
.Eu va doresc de pe acum distractie placuta![]()
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Abia am ajuns si noi acasa,ne pregatim de baitza ![]()
Adriana pai pana ajungem noi sa te vizitaaaam
,mai bine ne zici tu ce si cum,abia astept prima ta impresie!Sper sa-ti placa!Drum bun si sa ajungeti cu bine! ![]()
Ionela eu nu stiu sa te ajut,poate fetele care lucreaza pot sa-ti dea informatii!Nu conteaza daca e de stat gradi,daca e buna si esti multumita ...e ok.Abia astept sa ne zici mai multe despre voi!
Dana
mira_m spune:
Salutam fetele fiindca azi am fost "in plimbari" si de-abia acum ne-am strans acasa! Suntem rupti!
Adriana poti pune poze pentru fetele care nu vor fi prezente la "intalneala". Chiar sunt curioasa cum e!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!