Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Da Lunna, mai exist !

Nu m-a depasit Ian la kilograme.Inca!
Eu maine stau acasa!!

Daca e frumos veniti in parc la Aurora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Sunteti in vacanta, care va sa zica...hm...imi faceti mie in ciuda...!!! Da' la cum e afara, oricum nu as fi plecat nicaieri.
Sambata a fost asa frumos! Am fost pe Carlomanu' la un gratar doar noi 3, asa, in familie...a fost f. fain, cald...dupa ce am facut gratar si am mancat am urcat pe jos pana in partea cealalta a dealului si Iustina a urcat singura, i-a placut tare mult prin padure, ca nu voia sa mai mearga acasa. In rest, n-am mai facut nimic deosebit, am stat acasa ieri, ca a fost tare urat.
Voi ce ati mai facut?
Ana, ai mancat ciorba de burta? De obicei unde mergeti sa mancati? Noua la Nefertiti ne place cum e gatita.
Dana, esti acasa? Gata cafeaua?
O zi buna la toata lumea!
Iully, cum se mai simte cel mic?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Lora,Ana,Dana,multumesc mult pentru urarile de bine!!
Viroza digestiva se face in general in perioada rece a anului de la nun virus cu predilectie pe tubul digestiv.Initial febra,varsaturi ulterior scaune moi...Noi am facut de doua ori iarna asta,se pare ca e mai sensibil.
Eu sunt mai bine,desi raceala n-a trecut inca.Baiatul e bine,bine..la cat ceai de menta a baut ar fi fost culmea sa nu fie.
Greturile nu se dau plecate dar sper sa ma obisnuiesc cu ele.
Pana la urma am plecat la tara sambata,era asa frumos ca n-am rezistat sa scot baiatul.In mare deci ne-am revenit,ne apucam amandoi de curatenie.
va doresc o zi frumoasa in ciuda vremii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neatza...

Pana la urma am fost la Hanul Ancutzei sa mancam ciorba de burta. Dar am fost duminica pe ploaia care se starnise. Ne-a luat varamea, dar am ramas dezamagita de serveala de acolo. Ciorba de burta a fost buna, dar ce am mai comandat noi nu ne-a placut. In oras si noi mancam la Nefertitti. Gatesc bine.

Sambata am stat la soare la ai mei...a fost super.

Iully sper sa nu tina foarte mult greturile...Eu nu am scapat asa usor tura asta

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

In sfarsit reusesc si eu sa intru!Tocmai imi mananc micul dejun ca efectiv n-am avut timp!Sotul e racit si am fost pe post de dadaca ,am pus sa fac ci o ciorba de burta,asta ca mi-a facut Ana pofta si cum nu avem timp sa iesim....

M-a sunat azi Adriana,s-a mutat,dar mai cauta sa cumpere un dulap ca nu are unde sa-si puna hainele.Nu ne poate scrie deocamdata pt ca nu are internet,speram sa se rezolve curand!

Iully ma bucur ca sunteti mai bine,si eu stiam de viroza asta digestiva e nasoala tare !!

Lora va sa zica tot v-ati distrat,pacat ca a fost ieri urat,pe multa lume a tinut vremea asta in casa

Ana pai de alta data o sa stiti ce si cum,daca se merita sa mergeti pe acolo sau nu....Ce-ti fac fetitele??Cea mica da din picioare,e sau nu fotbalista ??

Dana

Mergi la inceput

E atat de urat afara!!!! Eu nu stiu ce o sa fac maine acasa...o zi in casa ma urc pe pereti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Poate ca nu o sa mai ploua,si plus de asta nu e sarbatoare,se poate face lejer treaba

Dana

Mergi la inceput

Maine nu se munceste, mai Dana! E liber.... Maine tre' sa fie zi de gratar!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Uite ca am aparut si noi. ne-ati simtit lipsa?

Dana, - ai un sot tare dragut - ne-a dus saracu' pe la toate magazinele de mobila, vroia sa ne dea si ruleta, ca noi nici d-aia n-aveam sa facem masuratorile ca lumea.
Am facut pana la urma comanda la Andronic - parca asa se cheama, sper sa iasa asa cum vrem.

Lora, te-am sunat, aveai insa tel. inchis.

Ana, ramane valabil pt. duminica. Eu va astept la 4.
Vin:
-Lora
-Dana
-Laura
-Ana
-Criss
-Cristina+Stefan
-Carmen (cu sau fara prunc?- ca asa i-a numit Lora pe strumpfii nostri si ma amuza cuv. asta)
-Dana(Ianusca)- cu sau fara Ian?
-Andreutza

Daca mai vine cineva, sa spuna, iar daca vreuna dintre voi nu poate sa-mi spuna, sa nu-mi fac sperante degeaba

Iully, insanatosire grabnica! Iei medicam. pt. raceala? Cand esti insarcinata trebuie sa ai mare grija

Laura, distractie frumoasa la nunta!

pupici la toata lumea
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana, bine ati venit in Piatra!
Scuze ca nu pot scrie mai mult, scriu miercuri.
Am renuntat la zapp, de aia e inchis. Poti suna pe orange oricand ai nevoie, are Dana nr. daca nu il mai ai tu.
Va pup!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput