Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 24
ana1980 spune:
Neatza....
Ianusca si noi suntem prezentzi pe acolo![]()
Dana stiu eu care-i treaba....dar pana nu-tzi faci curaj, iti ramane varianta sa stai pe acasa - iar asta mie nu-mi suna prea bine
Cand am ocazia o si tulesc....
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
neata
Cica se cam strica vremea de luni
asa ca treb sa profitam la max!
Ianusca faina poza,ce-ti mai face grasunelul,te-a ajuns la kg
??
Azi soata are o inmomantare,e un coleg de serviciu,eu nu am cum sa ma duc ca-s cu copii asa ca o tai la tara si ii mai tin la aer!Ieri am pus florile,va fac azi poze sa le vedeti ![]()
Ana stiu si eu faza cu curajul,noua ne cam lipseste,la faza asta...ai noroc si de parinti plimbareti,la mine soacra-mea lucr mai nou zi-lumina si ma enerveaza dar n-am ce face!
Va las,ca mai am treburi inainte de a pleca,vb mai pe seara!
Dana
iully spune:
Buna!!Eu sapt asta n-am avut net deloc asa ca de abia acum am reusit sa citesc.Ati scris ceva,nu gluma.
Criss,condoleante si din partea mea!Liniuta a doua va aparea la timpul potrivit
.
Lora,ma bucur ca a fost bine la vaccin!cred ca pana la urma te-am speriat degeaba
Dana,felicitari pentru finutza!Sa fie sanatoasa!Sa fie sanatos si baietelul prietenei!

Saptamana asta n-a fost dintre cele mai bune,cristian a facut si el viroza digestiva de care vorbea Ellinia,si febra,vrsaturi...acelasi tablou.Acum e bine dar m-a apuizat un pic psihic mai ales ca nu eram aici.Apoi am racit de vreo trei zile,sunt cobza.In plus fata de asta in Sageata au dat drumul la aer conditionat si desi toata lumea vocifera,nici ca s-au deranjat sa-l inchida.Si ca sa fie tabloul complet,m-au apucat si greturile cu care nu prea sunt obisnuita.Asa ca acum sunt apoape terminata dar e bine ca sunt acasa.
Aveam planuri pt la tara mai ales ca-i asa frumos afara dar...
va doresc la toate un timp cat mai frumos pt sfarsitul asta de saptamana.
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Iully, imi pare rau ca s-a ales si Cristian cu viroza aia...de la ce se face? Ca eu n-am mai auzit pana acum de viroza digestiva...Multa sanatate si refacere rapida! Sper sa nu mai ai greturi nici tu si sa-ti treaca si raceala!
Dana, ai sters-o la tara deja?
Ana, plecati zilele astea undeva? Eu luni vin la serviciu..., dar azi mergem doar noi 3 pe Carlomanu, la un gratar.
Ellinia, te-ai mai linistit?
Carmen, tu ce mai faci?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Ianusca, vazui poza!
Foarte dulce si "ochios" Ian, vad ca e si el vedeta, alaturi de Casandra! Chiar, tu cate kg. mai ai? In curand o sa te duca Ian pe tine in brate...![]()
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
Salutare!
Am fost la cuafor si mi-am explodat parul, m-am cantarit si am cu 2kg mai putin
, am toate bagajele pregatite, astept pe Sebi sa isi termine treaba si plecam.
Am intrat pe fuga sa va urez un we super, sanatate multa la bolnaviori, distractie si odina placuta! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Lora si Bogdana merge la nunta asta, din cate stiu eu, deci o sa afli de la ea luni detaliile picante.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
LoraG76 spune:
Laura, distractie placuta! Atunci o sa aflu de la Bogdana amanuntele...![]()
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Lora week asta este fara prea mari planuri.Am sa o sun pe varamea sa vad daca nu au chef de o ciorba de burta...
sau gratar, depinde.
Laura distractie placuta !
Iully s-au gandit sa dea toate peste tine acum...offf....sanatate maxima va dorim.
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Seara buna!
Am ajuns si noi pe acasa,ieri pe la tara,azi pe la Bacau la niste prieteni si prin Metro!
Iully chiar ca au tabarat toate pe tine,sanatate la micut si multa rabdare!
Ana ciorba de burta
nu mai ziiii
!!
Ianusca chiar asa,mai existi??
Lora deci maine ne mai conversam pe aici,daca lucrezi
De fapt sper sa pot intra ca e si sotul acasa(are WE prelungit
)
Laura ti-ai facut ceva deosebit la par??Bravo si felicitarile mele pt kg-le pierdute 
Dana