Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
Lora, eu n-am vanatai, insa Lara e plina ... de prin parc, de peste tot. Azi mi-a lipit un abtibild pe gura si ma tot pupa ca sa se lipeasca si pe gura ei
Ionela, drum bun, calatorie fara peripetii si clipe frumoase acasa in 3!

Fetelor pt masinile imatriculate in strainatate o trebuie Rovigneta? Si de unde se ia? De la ag. de asigurari, nu?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, da, trebuie Ro-vigneta si pt. masinile inmatriculate in strainatate, se gaseste la orice peco - in principiu - si vezi ca sunt si pt. cateva zile sau luni, nu e musai sa iei pt. tot anul.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hop si eu la o cafea cu voi!!

Criss chiar ca suna bine,dar oare se face in grup?Eu am vazut nuhs pe ce program(cred ca pe Euforia) ceva de genul asta si chiar mi-a placut mult,eu sper ca era vb tot de tae bo Ce zici,mergem?Care mai vrea,care mai doreste?

Lora ma bucur ca totul a decurs bine,ai vazut ca nu toti copii reactioneaza la fel,oricum ai o fata curajoasa Cum adica sa facem ex. alea si pt tine...treci la sala repejor !!!!

Ana ne facem planuri de miscare,pt ca vine vara si vrem sa aratam bine

Adriana las ca poti sa inveti,chiar daca nu-ti place ,oricum te vom tine noi la curent!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana si eu sa fiu exceptia care intareste regula Glumesc. Oricum eu abia vaa viitoare ma voi stresa.Acum imi parte bine ca nu am luat prea mult in greutate

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Da Dana se face in grup cu un instructor. Am sunat ieri la VIP si se face martea si joia de la 6 la 7 si costa 10 lei sedinta.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Dana, unde sa trec? La sala de mese?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Adriana si masina mea e inmatriculata in starinatate si am luat ro-vigneta de la peco dupa ce am intrat in tara. Noi am facut-o pentru 6 luni dar se poate si pe mai putin dar si pe mai mult cum a zis Lora . Acum asteptam sa vedem cat trebuie sa platim pentru inmatriculare...

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana1980

Dana si eu sa fiu exceptia care intareste regula Glumesc. Oricum eu abia vaa viitoare ma voi stresa.Acum imi parte bine ca nu am luat prea mult in greutate

Ana si Casandra

Voi gravidutele din contra,trebuie sa papati cat 2,o sa ai timp berechet sa slabesti dupa aia,oricum eu sigur o sa-ti tin companie la slabit si la anul asa ca...
Cand spun vara ma gandesc la mare,anul trecut m-am simtit cam complexata si de aia am zis ca anul asta o sa iau masuri dar vad ca pana acum nu prea am avut ambitie

Dana

Mergi la inceput

Poze de duminica

Ma enerveaza ca merge tare greu forumul asta iar

Dana

Mergi la inceput

Dana, Ana, f. frumoase pozele! Vad ca Ana si Casandra s-au jucat frumos, ma bucur!
Ana, Casandra e interesata de motocicleta? Ca Iustina nici macar nu se uita la ele...le-am cumparat degeaba...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput