Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 18
crissandrada spune:
Lora merci. Nu stiam. Vezi ca ti-am raspuns.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
crissandrada spune:
Dana utite ce am gasit : Tae Bo este ultima moda in materie de exercitii fizice, o combinatie intre aerobic, balet, karate, kick-boxing, dans hip-hop si antrenament cu greutati. Intr-o ora de antrenament se ard circa 500-800 de calorii, comparativ cu 300-400 de calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic.
Nu suna bine???
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
LoraG76 spune:
Sa faceti exercitii din alea si pentru mine, da?! ![]()
Cu placere, Criss!
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Da, Lora, chiar ca fac trante cu ea. Iar n.a dormit toata ziua si seara o apuca pandaliile. Nu mai vroia sa iasa din cada si a apucat-o o criza de plans, mama-mama ...
Dana, eu sper sa-i treaca cat mai repede faza asta, ca e mai bine cand doarme la pranz. Distractie placuta la tara, si vreme frumoasa!
Criss, suna interesant intr-adevar ... astept sa mergeti voi sa.mi spuneti impresii ... ca eu cu baletul nu prea le am si nici cu hip-hopul![]()
Adriana si Lara
mira_m spune:
Mie nu imi prea place tae-bo-ul, prefer pilates-ul!
Acum ma apuc si de erobic, tot acasa, fiindca nu am timp de sala! Vreau totusi sa merg la aquagym. Asa imi satisfac si dorinta de balaceala.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
ana1980 spune:
Mey, dar ce de planuri de sport va facezi....eu am sa recuperez dupa ce nasc![]()
Am fost la maicamea sa o las pe Casandra sa stea la aer...
Imi place ca am avut ce citi pe aici...![]()
Ana
si
Casandra
ionella3003 spune:
vreau si eu tae bo!
pana una, alta am facut o tura de parc duminica si am facut o febra musculara... am imbatranit!
Fetelor va multumesc din toata inima pt. incurajari! AM mari emotii... dar stiu ca D-zeu va face ca totul sa fie bine!... o sa va povestesc cu siguranta cum a fost drumul si cum va fi cu puiul mamei acasa!...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
LoraG76 spune:
'Neata la toata lumea!
Dau o cafea, haideti sa o bem impreuna! 
Ionella, parca am eu emotii cand ma gandesc...ce frumos, o sa fiti toti trei acasa!!! Inarmeaza-te cu carti, jocuri, ceva nou pentru el sa ai in masina, pentru drumul de intoarcere, sa-i capteze atentia...si bineinteles, ceva interesant si acasa, pentru ca perioada de acomodare sa treaca mai usor. Dar stii tu mai bine, nu trebuie sa-ti zic eu. Multa bafta si drum bun!
Adriana, esti comica...ai deja vanatai de la lupte?
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Ana, neasteptat de bine a reactionat fiica-mea la vaccinul asta...eu chiar imi faceam griji, dar nu a facut nici febra, nici nu s-a umflat sau intarit locul si nici nu o doare, nici macar nu a amintit de vaccin...ca si cum n-a existat...mai astept sa treaca si ziua de azi, sper sa nu faca astazi febra. Oricum, preventiv i-am dat ieri nurofen.
Lora, mami de Iustina