Berbecuti din toata lumea veniti aici!!!!(14)
Raspunsuri - Pagina 17
lulu_boches spune:
quote:
Originally posted by hobi
.
De fapt dintr-un berbecut nu poate iesi decat ceva frumos.

noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
hobi spune:
quote:Am revenit.
Originally posted by lulu_boches
Aloo, berbecutii la apel
noiImpreuna pentru Emma
VERDE
ziua de nastere?
danielac spune:
salutare berbecuti!
se apropie zodia noastra!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
lulu_boches spune:
quote:Valeu, nu-mi adu aminte...anu asta schimb prefixu
Originally posted by hobiquote:Am revenit.
Originally posted by lulu_bochesCeva planuri in legatura cu
ziua de nastere?
noi

lulu_boches spune:
quote:Mersi.Dupa parerea mea nu conteaza varsta ci sufletul, al meu cred ca va fi mereu tanar
Daca faci 30 poti sa spui ca faci 15 ani ...(pe un picior).Eu de obicei asa fac.

noi

hobi spune:
Aici ai dreptate, cred ca noi berbecii mereu o sa avem sufletul tanar.Si acum imi place sa ma uit la desene, sa ma bat cu pernele, si sincer pe fiul meu il invat numai prostioare. 
lulu_boches spune:
quote:Mai stiu pe una
Aici ai dreptate, cred ca noi berbecii mereu o sa avem sufletul tanar.Si acum imi place sa ma uit la desene, sa ma bat cu pernele, si sincer pe fiul meu il invat numai prostioare.
noi

hobi spune:
LA MULTI ANI, tuturor berbecutilor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere.Horoscopul pe azi:
Reusesti sa depasesti impasul cu umor, cu capulsus, numai datorita gandirii pozitive. Zambeste si mergi mai departe.
Lulu, sotul meu isi pune mainile in cap cand se intoarce acasa dupa cate o misiune care a durat o saptamana. Am prostul obicei
de a schimba mobila prin casa. Odata a venit era obosit, vai de capul lui, si cand a intrat in casa...surpriza
bucataria in santier
.