Vacanta in Corsica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Aura frumos in Liguria .... Eu pina acolo n-am ajuns ( m-am oprit la 5 Terre unde nu prea e nisip decit in ultimul dintre cele 5 sate ) dar aici vad ca e super plaja ....
http://www.zerodelta.net/it/speciali/savona-e-la-riviera-delle-palme/
in josul paginii vorbeste de Pietra Ligure si despre plaja de nisip si apa cristalina .. asta e adevarat .. marea asta e superba .... daca ai probleme cu traducerea iti trimit PM ....oricum nu tb sa stai numai acolo poti lua masina si merge sa faci plaja si baie in fiecare zi in lata parte .. distantele sunt mici .. sigura problema e ca in localitatile ff mici au si plaje mai mici si deci e mai inghesuiala ... dar nici nu se poate compara cu Rimini e cu totul alta poveste .. aici in Liguria e totul elegant....

Corsica nu e asa eleganta, dar nici comerciala ca Riviera Adriatica... gasesti locuri linistite, plaje mai slbatice... drumuri inguste ( soselele lor au numai 2 benzi una de dus si una de intors hahah ) si multeee drumuri "desfundate " ca cele forestiere din Ro dar si lume cu bun simt care te astepta sa treci si daca tu ai o masina mai joasa si treci mai greu prin bolovani si gropi ... Insa ajungi la niste plaje de vis ... ca in Bahamas ....

Trecerea e ff usoara si dureaza putin .... eu am trecut si ziua si noaptea si as trece tot asa : la ducere ziua ca sa stau pe punte , sa vad peisajul ... la intoarcere noaptea nu la cabina de dormit ca italienii fitzosi ci cu elvetienii si nemtii ( popor practic astia... ) toti cu sacul de dormit, paturici, unii si cu perne in brate ... tavaliti pe canapele, pe jos pe mocheta ... ca in tabara .... cine nu vrea sa doarma poate sta ca mine sa faca rebus toata noaptea .... dar pina si barmanii dormeau pe sub tejghea .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina, mii de multumiri! M-ai convins, asa ca deja am facut rezervarea! Sa stii ca anul trecut am intentionat sa ajungem pana in 5 Terre (la sugestia ta,ai pus chiar un filmulet pe forum) dar nu am ajuns decat in Viarregio si mi-a placut tare mult. Oricum, am sa incerc in wk sa imi fac timp sa caut ceva pe Corsica si daca gasesc ceva ok ,am timp sa anulez rezervarea pe Pietra Ligure si sa ma orientez inspre Corsica.

Codruta, nu ne spui ce ati ales?

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

ma mai gindesc ca ai putea sta la Pietra L. 2 week end-uri la dus si la intors sau in alta statiune linga Genova ( de la Genova ai tragetto pt Bastia ) ... si deci sa poti face excursii in zona ( n.ai sa regreti 5 Terre , Portofino etc).... si sa stai 1 sapt in Corsica sau 2 depinde cita vacanta ai ( dar la cum stiu eu vacantele in Ro )... oricum si 1 sapt in corsica e destul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Astept raspuns de la ceva agentii de turism. Noi ne-am uitat si ne-am gandit si noi la zona asta: Sorrento, Positano (sper ca e plaja cu nisip sa poata face Petra castele -Caarra, tu ai fost si daca stabilim exact, am s aiti cer mai multe detalii de Sorrento. Noi am vrea sa stam in apartament sau bungalow ceva de genul: 1 dormitor cu pat matrimonial in care sa dormim noi 2 cu Petra (ca ea nu doarme in patut de copil ) si inca o camera dubla pentru parintii mei (ca mergem tot familionul) si vrem sa avem si o terasa unde sa iesim la aer (la hotel ai numai un balcon eventual)-de asta optam la ceva apartament.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Acuma am primit oferta de la o agenitie la: Baia Domizia (mai sus de Napoli), Trivento si baia Serena - nu stiu de nici una nimik.

Perioada in care putem merge e de pe la sf lui iulie si inceputul lui august (cand vor fi toti in concedii )

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Acuma am primit oferta de la o agenitie la: Baia Domizia (mai sus de Napoli), Trivento si baia Serena - nu stiu de nici una nimik.

Perioada in care putem merge e de pe la sf lui iulie si inceputul lui august (cand vor fi toti in concedii )

asa crestem noi

codruta - pt. cazare in bungalow in Italia uite www.campeggi.com/index.asp" target="_blank">aici poti cauta ceea ce te intereseaza ... noi am stat la o astfel de casuta la Venezia ... 2 camere (1 matrimoniala si cealalta cu 3 paturi), bucatarie, WC si dus ... si terasa, iar in fata casutei o masa pt. a manca in aer liber ... fff frumos ... uite-aici poze cu bungalow-ul unde am stat noi ...

9+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Codruta, neaparat sa alegeti residence, nu hotel. Crede-ma, e mult mult mai bine. Si nu numai din motivul ca esti cu copil dupa tine. Sunt mult mai practice, in primul rand sunt mult mai spatioase decat camerele de hotel (tare mici de regula), majoritatea au terase largi,plus ca in Italia nu prea gasesti frigider la hotel de 3*. Sa dai cautare dupa residence in zona aleasa de tine si sunt sigura ca vei gasi, desi ai sa constati ca majoritatea nu mai au locuri. Si eu am cautat pt august si am gasit foarte greu apartament disponibil, de regula se rezerva foarte din timp. Pana la urma si noi mergem pe sf de iul-inceput de aug.
Bafta!
Acum am obs ca ai pomenit de Positano care e bestial!!! Incerc sa imi fac timp sa iti triit niste poze sa iti dai seama cum e.
Aura

Mergi la inceput

Aura (astept poze ), Pet multumesc

Eu ma gandesc totusi sa fac rezervare prin agentie, ca vreau sa platesc si sorno, ca nu se stie niciodata ce poate interveni (mai ales la copil mic).
Am ramas totusi la zona Sorrento, Positano si mergem la agentie sa caute ei ceva vile (poate au mai ramas totusi libere )

Edit: concluzia familiei ca e prea lung drumul pentru Petra pana in sud, asa ca acum cautam in zona Lignano, Lido di Jesolo. (tare razganditoare mai sunt)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Edit: concluzia familiei ca e prea lung drumul pentru Petra pana in sud, asa ca acum cautam in zona Lignano, Lido di Jesolo. (tare razganditoare mai sunt)

asa crestem noi

Atunci camping-ul unde am stat noi si de unde ti-am dat poze este la 2 km. de Lido di Jesolo ... adica www.campingsanmarco.it/chi.asp?lingua=ita" target="_blank">camping San Marco ... poti face rezervarea si pe net si sunt fff seiosi .. Noi ne-am simtit ff bine acolo ...

9+
Petronela

Mergi la inceput

Multumesc Petro , doar ca noi nu vrem sa stam la camping. Noi cautam ceva apartamente sau in la hotel. Aici ar fi ceva interesant:
www.eximtur.ro/index.php?xpose=vacante_strainatate.showHotelExtern&hotel_extern_id=2255&statiune_externa_id=230&tara_id=34&pachet=transport_propiu" target="_blank">apartamentele
sau ceva de genul asta, la www.eximtur.ro/index.php?xpose=vacante_strainatate.showHotelExtern&hotel_extern_id=1466&statiune_externa_id=230&tara_id=34&pachet=transport_propiu" target="_blank">hotel

asa crestem noi

Mergi la inceput