Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ev, varsatul de vant e contagios 95-100%, asa ca pregatiti-va..voi ati facut varicela? george are la serviciu un coleg cu varicela, dar din fericire in cladirea alaturata celei in care lucreaza el..iar george nu a facut varicela in copilarie, asa ca si noi stam cu ochii pe calendar si asteptam sa treaca per de incubatie.

s-a trezit, fug

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

e epidemie de varicela in SV, se pare...am avut si noi la cab multe cazuri!

acum o barfa mica despre inconstienta unora...fetita cea mica a nasei avea varsat de vant (are 2 ani), n-am stiut, sotul a fost pe la ei si a vazut-o... si ma suna nasica...cica "uite, micuta are varsat de vant, ma intrebam daca nu vrei si tu pentru Miruna!" (eu am cam inlemnit in telefon, va dati seama, dar totusi ma gandeam ca-i o gluma...) si CONTINUA! "ca oricum e mai bine sa faca acum cand e mica decat mai tarziu...uite, fac niste clatite si va asteptam dupa-amiaza pe la noi!"
m-am abtinut cu greu sa nu spun alte bazaconii...am multumit frumos pentru oferta, i-am zis ca avem alt program si vom "servi" portia de varicela cu alta ocazie...stiu ca e mai bine sa faca cand e mica, eu n-am facut si stau cu frica-n san, dar chiar s-o imping in "gura lupului"...ziceti si voi...sunt eu nebuna sau.......?????
[ca tot veni vorba, ne-a mai chemat o data iarna trecuta dupa ce iesise cu aceeasi fetita din spital, de rujeola...zicea ca "probabil nu mai e contagioasa, ca i-a trecut", dar am preferat sa nu risc]

eve, un Biancai, sa speram ca totul va fi bine!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Mai ce vreme e afara. Nici nu stii daca e frig daca e cald. Off
asa imi doream un week end cald in parc dar nu e de data asta. Mai am de pus cateva rasaduri de flori in stratul de flori dar inca nu ma incumet.Ma duc sa fac o ciorbica sa am ce sa le dau fete de mancare, voi ce mai gatiti? eu uneori nu mai stiu ce sa pun in oale. Bine, nici nu imi place sa stau toata sambata in bucatarie, de obicei gatesc simplu si nesimandicos.
Emushi interesanta ideea nasilor tai .
Eveline Daria are parul lungut dar totusi ritumul de crestere e destul de lent comparativ cu Ana. Acum ma straduiesc sa ii las bretonul sa creasca si ne cam chinuim cu clamele si mama imi zice ca le da jos etc etc. Oricum nu are curajul sa o duca la tuns. Cand era Ana mica intr-o zi cand sa o iau acasa ups Ana era tunsa (bretonul mai mult). Mama ce ne-am suparat si eu si Marcel si de atunci nici sa o rog nu mai merge cu fetele la tuns. Era comica Ana atunci, parca era copilul strazii .
Sa aveti un week end frumos.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua buna tuturor! N-am mai intrat de mult sa va salut pentru ca nu prea avem cu ce ne lauda. Stam toaaaata ziua in pat, avem deja 13 kile in plus , de vreo doua zile au reinceput contractiile dureroase, ce mai - distractie! Sper sa o pot tine pe nazdravana asta mica in burtica atat cat trebuie. Am citit insa toate paginile cu nazdravaniile copilasilor vostri si m-am amuzat teribil. De-abia astept sa vad cum o sa ma descurc eu cu bebelina mea. Daca o sa ne semene, mie si lui tati, va fi super cumintica pana pe la 3-4 anisori. Dupa aceea, Dumnezeu cu mila!

Va pup pr toate! Week-end placut!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

revin cu poznele de asta seara...nu ma pot abtine!
stiti reclama aia tampita cu baietelul care spune "zboara, puiule, zboara" ? n-am mai vazut-o de mult...
am cumparat pui refrigerat de la KFL, l-am transat si l-am lasat pe tocator,...am iesit putin din bucatarie sa vad ceva la televizor....Miruna mea mult prea cuminte, nu i se auzea vocea...fuga sa vad ce-i; ei bine, fericita cu o aripa din respectivul pui, tragea cu dintii de ea si scutura din cap, zicand ca-i "catzeu" - "am p(r)ins puiu', am pins puiu'!!!" ...eu il strig pe tati, "hai sa vezi reclama cu zboara, puiule, zboara!"
faza la care Miruna se napusteste in sufragerie, arunca in sus aripa de pui si striga zboaa, puiuie, zboaaaaa!!!
na, asta este, dupa cateva zboruri recuperez cu greu aripa, fug sa spal iedu' pe maini si pe fata, si ma intorc in bucatarie...nu ma pot abtine sa n-o sun pe buni, deh, sa-i povestesc "minunea"...
cat inca vorbeam cu buni, aceeasi Miruneata cotrobaia de zor prin dulapiorul cu "cosmetice" pt papuci...am lasat-o, stiam deja ritualul, urma sa ia peria de papuci sa-mi faca "mosi" papucii de casa, si buretele cu silicon, preferatul ei, il deschide, il inchide, il tranteste... (tot rade tati de ea ca vrea deja silicoane...)
dar n-a fost asa simplu...a reusit sa deschida o cutie de crema de ghete...neagra (stiti cremele-alea cu capac transparent si burete?...cleioase?)...si desena pesti (ma rog...stilizati) cu degetul prin hol!
ce sa zic, am lasat-o pe buni in telefon, am dat repede alarma generala, si toata lumea (mamicu, taticu si bunicu') s-a chinuit sa recupereze copilu' al' negru, care radea in hohote...si nu se dadea dusa de pe hol!
am frecat cat am putut...n-a iesit negreatza nici macar de pe degete!!! sa nu mai zic de restul...usa, linoleum, tapet (am zis eu ceva de redecorarea apartamentului?!?) si...bluzita cea alba, pe care tocmai o recuperasem dupa 2 zile de stat la Vanish...uff...noroc ca nu i-a venit in cap sa se si machieze!!!!!
pup, ca am scris destul...mai am de frecat negretzele din hol...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emushi

revin cu poznele de asta seara...nu ma pot abtine!
stiti reclama aia tampita cu baietelul care spune "zboara, puiule, zboara" ? n-am mai vazut-o de mult...
am cumparat pui refrigerat de la KFL, l-am transat si l-am lasat pe tocator,...am iesit putin din bucatarie sa vad ceva la televizor....Miruna mea mult prea cuminte, nu i se auzea vocea...fuga sa vad ce-i; ei bine, fericita cu o aripa din respectivul pui, tragea cu dintii de ea si scutura din cap, zicand ca-i "catzeu" - "am p(r)ins puiu', am pins puiu'!!!" ...eu il strig pe tati, "hai sa vezi reclama cu zboara, puiule, zboara!"
faza la care Miruna se napusteste in sufragerie, arunca in sus aripa de pui si striga zboaa, puiuie, zboaaaaa!!!
na, asta este, dupa cateva zboruri recuperez cu greu aripa, fug sa spal iedu' pe maini si pe fata, si ma intorc in bucatarie...nu ma pot abtine sa n-o sun pe buni, deh, sa-i povestesc "minunea"...
cat inca vorbeam cu buni, aceeasi Miruneata cotrobaia de zor prin dulapiorul cu "cosmetice" pt papuci...am lasat-o, stiam deja ritualul, urma sa ia peria de papuci sa-mi faca "mosi" papucii de casa, si buretele cu silicon, preferatul ei, il deschide, il inchide, il tranteste... (tot rade tati de ea ca vrea deja silicoane...)
dar n-a fost asa simplu...a reusit sa deschida o cutie de crema de ghete...neagra (stiti cremele-alea cu capac transparent si burete?...cleioase?)...si desena pesti (ma rog...stilizati) cu degetul prin hol!
ce sa zic, am lasat-o pe buni in telefon, am dat repede alarma generala, si toata lumea (mamicu, taticu si bunicu') s-a chinuit sa recupereze copilu' al' negru, care radea in hohote...si nu se dadea dusa de pe hol!
am frecat cat am putut...n-a iesit negreatza nici macar de pe degete!!! sa nu mai zic de restul...usa, linoleum, tapet (am zis eu ceva de redecorarea apartamentului?!?) si...bluzita cea alba, pe care tocmai o recuperasem dupa 2 zile de stat la Vanish...uff...noroc ca nu i-a venit in cap sa se si machieze!!!!!
pup, ca am scris destul...mai am de frecat negretzele din hol...

Aveti o viata plina de peripetii. Hahaha e bine si asa, bine ca e sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Wow, Emushi, am ras cu o pofta... Acuma, nu stiu cat chef de ras ai tu, dar totusi, e asa simpatica Miruna...
Meg, l-am vazut pe Matei, imi place ca nu se sperie de mixer, e asa de vesel... sa va traiasca!
Carmen ai doua fete foarte frumoase, cred ca esti tare mandra de ele!
Lia, sanatate multa si cat mai putine contractii!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Sa aveti o zi frumoasa, sa va plimbati sa va simtiti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua!
Va urez si eu o saptamana minunata!
Si la multi ani pentru toate Elenele si cei ce poarta numele de Constantin!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

buna dimineata, si la multi ani pentru toti sarbatoritii de azi!
meg, daca nu ma inseala memoria...la multi ani!

am facut o cafea maaaareee, sa ajunga la toata lumea...si mie portie dubla! (parca ziceam ca ma las de cafea...)...am avut o noapte cu peripetii, de la 4 la 5...

Mergi la inceput