Suceava!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 25
emushi spune:
ufff nu se mai oprestre ploaia asta??????m-am saturat, ieri ne-a prins ploaia in parc, si io fuga-fuga cu iedu'-n brate sa nu ne ploua prea tare...Miruna fericita radea in hohote, eu gafaind mai-mai sa-mi dau duhul, cat pe ce sa cadem amandoua intr-o balta...ne-am oprit la magazin pana a trecut ploaia, pe urma ne-am schimbat si am iesit iar. Tati mi-a dat de grija sa nu o mai scot, ca tuna si fulgera...Miruna mea se stramba cat putea la fulgere - "pozaaa...poza..." - zicea ca-i blitz! Si la tunete "buuummmm"...Azi iar ne-a prins ploaia...iar mare fericire pe capul ei! (si-al meu...
) uff macar a invatat sa ocoleasca baltile mici (nu si pe cele mari, pe care inca le vaneaza...)
kali, ai o micuta domnisoara! felicitari, ne-a luat-o inainte! a mea nu se descurca singura decat cu furculita, supicile le papa "o inguita mimi, una mami", mi-e frica sa o las singura ca abia am spalat perdelele...
sa nu mai zic de covoare
hi-hi-hi au tot felul de arome (nu numai din cele placute) de pe vremea cand ne acomodam cu olita...![]()
P.S. asteptam cu nerabdare s-o intalnim si pe Alexia ta...stim deja 3 Alexii de varste diferite, una mai-mai ca s-ar potrivi (un an si 4 luni)...chiar vroiam sa te intreb daca nu are cumva un elefant-"entefant" pe roti...?
pupici si spor la redecorat camera micutei printese!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
kali spune:
quote:
Originally posted by emushi
kali, ai o micuta domnisoara! felicitari, ne-a luat-o inainte! a mea nu se descurca singura decat cu furculita, supicile le papa "o inguita mimi, una mami", mi-e frica sa o las singura ca abia am spalat perdelele...sa nu mai zic de covoare
hi-hi-hi au tot felul de arome (nu numai din cele placute) de pe vremea cand ne acomodam cu olita...
P.S. asteptam cu nerabdare s-o intalnim si pe Alexia ta...stim deja 3 Alexii de varste diferite, una mai-mai ca s-ar potrivi (un an si 4 luni)...chiar vroiam sa te intreb daca nu are cumva un elefant-"entefant" pe roti...?pupici si spor la redecorat camera micutei printese!
Lasa, mami, ca a ta e cu mult inainte cu vorbitul... asadar fiecare cu "talentele" ei. Alexia abia leaga cate 2 cuvinte, dar din cele mai simple... plus ca atunci cand repeta pentru prima data un cuvant il poceste de te intrebi ce-i aia.
Noi nu avem elefant pe roti... doar un paianjen cu roti colorate si un fel de cilindru de impins cu niste ciocanele vesele. Oricum, cand venim in centru, fiind destul de departe de casa, caram carutul in care incap toate cele; ei, carutul e portocaliu, sport, si cum nu sunt multe de aceasta culoare, sigur nu dai gres in a ne recunoaste.
Daaar poate organizam o intalnire, nu?
Multumesc pt. urari

Edit: de fapt ce tot iti povestesc eu?... uite aici site-ul Alexiei. http://www.totsites.com/tot/alexia-costin Nu e terminat, mai trebuie pus la punct pe 'ici-colo si adaugate fotografii de pe la diferite evenimente, dar am nevoie de un avant si pentru asta...
Oana
si
Alexia Ioana (25.12.2005)
xandrutza_76 spune:
Neatza! 
Va doresc un week-end placut! Mergeti la vot?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
megbeng spune:
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">MATEI
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

DanaRosu spune:
Pupam Mateiu' razacios si "reflexos" 
Dana
And, yes, I am a blonde!
Fetele mele
Prima mare intalnire
A doua mare intalnire
megbeng spune:
quote:
Originally posted by DanaRosu
Pupam Mateiu' razacios si "reflexos"
Dana
And, yes, I am a blonde!
Fetele mele
Prima mare intalnire
A doua mare intalnire

eveline spune:
quote:
Originally posted by megbeng
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">MATEI
Minunat Matei....sa va traiasca! Ce veselie pe capul lui, se vede ca e un adevarat barbatel, nu se sperie de sunete puternice....si-i place si la bucatarie...ce scump e....
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
CE Matei frumos am vazut eu si ce parinti veseli. Sa fiti sanatosi cu totii.
De 3 seri incoace, cand ne rugam inainte de culcare ANa se roaga pentru un bebelus in burtica lui mama: o fratioara!!!!
. Nu renunta si imi spune f serios ca mai vrea un bebelus.![]()
Daria tuseste din nou. Toata iarna au fost OK si acum in primavara o facem lata
.
Eumshi m-am distrat de croitoreasa voastra mica. fata are initiavita, ce sa-i faci.
Turtitacum a fost in concediu? Te-ai odihnit?
Noi vom merge la sf lunii iunie in Mamaia. Ar mai fi fost o varianta mai ieftina la Eforie Sud dar mie nu imi place. Mai bine stau acasa decat sa ma duc acolo.
Voi cum va planificati concediul?
AAa
va arat cateva poze cu fetele dragele de ele:
http://good-times.webshots.com/album/558940886SDiugS?start=0
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
multumim de laude...
chiar ii place la bucatarie, sa stiti! il mai iau in scoica atunci cand fac treaba pe acolo...si se uita f interesat in jur...

eveline spune:
Carmen, ce mari sunt fetele...sa fie sanatoase! Si ce frumoase sunt....Daria are parul mai mare ca al Biancai acum, pe ea am tuns-o eu de doua ori. Ce bine de ele ca sunt doua si se iau una cu alta...si au si prietene...BTW, ce cunoscut mi-e un peisaj de acolo![]()
In alta ordine de idei eu sunt racita bocna...bocna bocna...
Si in alta ordine de idei (a treia daca tin bine minte
) incep s-o caut pe Bia de bube...a intrat in contact cu verisoara ei intr-o duminica (nu asta, cealalta) si sambata urmatoare verisoarei i-a erupt varsatul de vant. Is chiar curioasa daca o sa faca si a mea. Oricum ramane o maaaaare enigma cum s-a pricopsit vara-sa cu el...eu stiam ca asta se ia nu se face....si cea mica nu a intrat, sigur sigur, in contact cu nimeni cu varsat de vant....niciun adult care a vizitat-o nu are (adultii fiind noi, bunicii ei si parintii) si nici copii (Bianca si cealalta verisoara a ei)...e ca in zona crepusculara....
Ana si Bianca-iubita