Clipe din trairile sufletelor noastre...(18)
Raspunsuri - Pagina 14
Alex2 spune:
Cati de cata vreme nu mai stiam nimic de tine.
Felicitari pt smecheras!
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
mihharo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cati 73 Azi am fost in Billa dupa mai mult timp...si fiul meu a vrut in cosul -masina..si...surprize, surprize...n-a mai incaput... |
Exact asa am patit si noi la Billa, cu masinutele Mare durere a fost prima data cand a constatat ca nu se mai poate, a incercat din toate puterile vreo 5 minute sa se inghesuie acolo si cand a vazut ca nu si nu, mi-a spus "hai sa mergem la Carrefour!"
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
Gabi_K spune:
Fiimea mai incape in cosul de cumparaturi, chiar ii place, se ascunde sub jacheta mea si cand o apuca, mai si trage un pui de somn:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cati 73 spune:
Dap. si noi am plecat in Kaufland...
Ce-i drept...mi-a placut..adica am avut tendinta sa ma privesc in ferestre, sa vad daca am "crescut" si eu(a se citi "imbatrinit")!
Mc, Alex!
Yasmine spune:
Ia sa va pup si eu, Gabi, Brenda Alex, si restu lumii va imbratisez cu drag.
Hai sa facem un mic bilant al anilor de cind suntem singuri, vreti?
Deschid un subiect nou .
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
cati 73 spune:
Da, daca te referi la topic!
Nu e aglomeratie, dar...who knows?!
Or fi multe de zis, or fi putine?!
Pupici!
mari_paun spune:
bilantul anilor de singurate...hm, interesant subiect! si mult de vorbit...as dori sa scriu si eu ..insa nu vad topicul.
pot spune ca sunt singura de cand Ema avea 9 luni, acum are 7 ani si 6 luni, dupa 6 ani de casnicie...m-am obisnuit singura si desi am un prieten, inca sunt in "cochilia" mea si nu e loc decat pt Ema...
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema