Mai aproape de Dumnezeu ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Laina

Eu cred ca daca respectam cele doua porunci pe care le-a lasat Iisus nu numai ca urmam implicit si Decalogul, dar putem fi in fiecare zi mai buni decat am fost pana acum si mai aproape de Dumnezeu decat am fost pana acum. Ce poate fi mai cuprinzator si ma greu in caelasi timp decat:
1. Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau. si
2. Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.

http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png

Subscriu. Intr-adevar ce poate fi mai greu decat "sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti?"
Asta inseamna ca trebuie sa-i iubim pe toti oamenii in egala masura, chiar si pe dusmanii nostri. Si asta pare imposibil.

Mergi la inceput

[/quote]

2.un musulman poate fi credincios in religia lui,dar e departe de ceea ce numim crestin

[/quote]

Nu stiu ce ai vrut sa spui prin aceasta afirmatie, insa da-mi voie sa te contrazic. Am prieteni musulmani, chiar o persoana foarte apropiata, am fost intr-o tara musulmana, am vazut cum traiesc si pot sa-ti spun cu toata taria, sunt "mult mai aproape de ceea ce numim crestin" decat multi ortodocsi sau alti crestini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

mi-ai luat vorba din gura Criss...pregateam un discurs despre cat de crestini sunt musulmanii (aia pe care i-am cunoscut eu)

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flaviutza

mi-ai luat vorba din gura Criss...pregateam un discurs despre cat de crestini sunt musulmanii (aia pe care i-am cunoscut eu)

Ma bucur ca mai sunt si altii de aceeasi parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Criss75

2.un musulman poate fi credincios in religia lui,dar e departe de ceea ce numim crestin[/quote]Nu stiu ce ai vrut sa spui prin aceasta afirmatie, insa da-mi voie sa te contrazic. Am prieteni musulmani, chiar o persoana foarte apropiata, am fost intr-o tara musulmana, am vazut cum traiesc si pot sa-ti spun cu toata taria, sunt "mult mai aproape de ceea ce numim crestin" decat multi ortodocsi sau alti crestini.
[/quote]am vrut sa zic exact ce am zis,adica fiecare poate fi credincios in religia lui,si ramane in acea religie,adica crestinul e crestin,musulmanul e musulman,budistul e budist,etc..E corect zis "musulman credincios",e non-sens sa spui "musulman crestin",ca n-ai cum,ori esti musulman,ori esti crestin,sunt crezuri diferite.
Or fi aproape,cum zici tu,dar tot musulmani raman,devin crestini doar daca-si schimba crezul.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:

2.un musulman poate fi credincios in religia lui,dar e departe de ceea ce numim crestin

[/quote]

Nu stiu ce ai vrut sa spui prin aceasta afirmatie, insa da-mi voie sa te contrazic. Am prieteni musulmani, chiar o persoana foarte apropiata, am fost intr-o tara musulmana, am vazut cum traiesc si pot sa-ti spun cu toata taria, sunt "mult mai aproape de ceea ce numim crestin" decat multi ortodocsi sau alti crestini.

[/quote]

Subscriu. Evident nu discutam despre extremisti!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

quote:

[/quote]

[/quote]

Oameni buni, confundati religiozitatea/moralitatea cu credinta (adica in ce crede omul respectiv - nu calitatea acestei credinte). La asta cred eu ca s-a referit Irina.
Dar hai sa-i mai injuram putin pe ortodocsi, daca tot s-a ivit ocazia si tot e Saptamana Luminata si suntem si buni crestini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Cred fetele au vrut sa spuna ca au intilnit multi musulmani avind calitatile morale pe care le propaga crestinismul si le cere crestinismul de la adeptiii sai.I am sure!

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Cred fetele au vrut sa spuna ca au intilnit multi musulmani avind calitatile morale pe care le propaga crestinismul si le cere crestinismul de la adeptiii sai.I am sure!

Theiuta

poze cu Nicolas

Exact!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Theiuta

poze cu Nicolas

dap. aia care ii stiu eu asa sunt. apropo am intalnit si ortodocsi si catolici care merg la biserica regula, tot tacamul si se uita sa vada cum pot scoate un ban dupa tine.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput