De acord cu acest ritual de Paste ?
Raspunsuri - Pagina 9
flaviutza spune:
[quote]Originally posted by Sheannamp
J G, deci stii si tu ca TBC se ia pe cale respiratorie si nu daca bei apa dupa un bolnav de TBC! Pai si atunci de ce n-ai spus de la inceput asa si mai lasat sa te corectez ca sa zica lumea ca acei crestini au ceva cu ateii de pe DC....
hai mai ca eu am avut bolnav TBC in casa..si nu trebuia sa folosim cana, paharul lui..pana l-au trimis la sanatoriu..
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
[quote]Originally posted by Sheannamp
J G, deci stii si tu ca TBC se ia pe cale respiratorie si nu daca bei apa dupa un bolnav de TBC! Pai si atunci de ce n-ai spus de la inceput asa si mai lasat sa te corectez ca sa zica lumea ca acei crestini au ceva cu ateii de pe DC....
hai mai ca eu am avut bolnav TBC in casa..si nu trebuia sa folosim cana, paharul lui..pana l-au trimis la sanatoriu..
mami si Ale
Pentru ca picaturile de saliva ramase in mod normal pe vesela (de exemplu) se imprastie in aer foarte usor, fie ca sint proaspete, fie uscate.
corinadana spune:
In avioane, trenuri sunt muuuuult mai multi microbi. Acolo cum faceti cu cei mici?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by corinadana
In avioane, trenuri sunt muuuuult mai multi microbi. Acolo cum faceti cu cei mici?
corinadana mama Ralucai
Nu era vorba de microbii din aer, ci de cei din saliva si alte secretii ale corpului uman, pe care le poti evita daca nu..... pupi (!) icoanele si crucile.
Edit ca sa spun ca eu nici acum, ca adult, nu ating icoanele. Asa cum s-a mai spus, nu in asta sta credinta. De felul meu sint foarte credincioasa.
corinadana spune:
Stiu ca NU asta inseamna a fi credincios dar microbii sunt peste tot.
Nu pupi dar pui mana si apoi mana n gura (copiii).
Si eu sunt credincioasa, in felul meu.
corinadana mama Ralucai
flaviutza spune:
Corina, sunt n situatii (imn tren,la gradi,etc) unde nu poti controla problema.si totusi,lasa-ma sa cred ca in tren nu saruta nimeni nimic,nu-si lasa saliva pe nimic.
in schimb,situatia expusa de mine e clar una in care ai de ales. daca puneam altfel problema ,cam asa : " va lasati copilul sa ia parte la un experment in care trebuie sa bea din acelasi pahar dupa ce au baut 200 oameni " ce ati fi raspuns?
mami si Ale
irina.c. spune:
quote:depinde ce e in pahar Sf. Impartasanie e instituita de insusi Hristos,e Trupul si Sangele Domnului,nu te poti imbolnavi cand te impartasesti,din contra.
Corina, sunt n situatii (imn tren,la gradi,etc) unde nu poti controla problema.si totusi,lasa-ma sa cred ca in tren nu saruta nimeni nimic,nu-si lasa saliva pe nimic. in schimb,situatia expusa de mine e clar una in care ai de ales. daca puneam altfel problema ,cam asa : " va lasati copilul sa ia parte la un experment in care trebuie sa bea din acelasi pahar dupa ce au baut 200 oameni " ce ati fi raspuns?Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
dar daca bei dintr-unpahar de apa dupa cineva posibil sa iei ceva microbi
in trei ani fica-mea nu s-a imbolnavit niciodata,desi am impartasit-o de mica(de la 3 saptamani),in schimb de cand e la cresa se imbolnaveste intr-unaIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
anky spune:
quote:
Originally posted by J G
Pe mine personal ma sperie unele posturi de la acest topic.
Cum sa spui ca lasi copilul sa bea dupa cineva despre care stii ca are TBC?
Si cum sa spui ca adevarata credinta sta in aceste obiceiuri ?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Si pe mine ma sperie,ramin de-a dreptul.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Corina, sunt n situatii (imn tren,la gradi,etc) unde nu poti controla problema.si totusi,lasa-ma sa cred ca in tren nu saruta nimeni nimic,nu-si lasa saliva pe nimic.
in schimb,situatia expusa de mine e clar una in care ai de ales. daca puneam altfel problema ,cam asa : " va lasati copilul sa ia parte la un experment in care trebuie sa bea din acelasi pahar dupa ce au baut 200 oameni " ce ati fi raspuns?
mami si Ale
Nu,categoric NU.Credinta in Dumnezeu nu sta in puparea icoanelor dupa nspe mii de persoane.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
flaviutza spune:
nu e nimic de speriat aici..e vorba de credinta fiecaruia..asa gandesc unii si e bine sa acceptam asta. kit ca pentru noi (pentru mine cel putin) e o dovada de credinta oarba.
mami si Ale