Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 28
khristin spune:
Denisa, bine ati venit din vacanta, sa va fie de bine
. Cum vi s-a parut Jamaica in comparatie cu Dominicana, Aruba, Mexic? Ce face juniorul, e activ? Tu cum te mai simti? Puffer pt. ce? Poate ne vedem intr-o zi pana ce nasti cu junioarele noastre, ca banuiesc ca vei fi si mai busy dupa aceea, ce zici? ![]()
Fetele quebecoaze, va doresc distractie placuta, sa aveti fun ![]()
Cristina
noi si poze mai noi
bebitzu spune:
ok, atunci ramane pentru ora 11.00, punct de reper : ferma (se accepta intarzieri numai cele 15 min academice
)
listuta noastra pana acum
Bebitzu
Ira
Simona
Pitilache
Ktrinel
Carmen
Emilly
ange spune:
salutare gagici.
aha Nico deci asta era.o puneti de iarba verde.super![]()
din pacate nu pot veni.
adica pana la ora asta cel putin asa cred.dar cu imprevizibilul nu se stie niciodata...
Am hotarat sa plecam la Toronto maine seara si este posibil sa ne intoarcem pana dumin. la 11,00.Ni s-a nascut finuta de cateva zile si e musai sa mergem sa o pupacim
Poate duminica viitoare nu va ratez.Si sa stiti ca Centre de la nature este chiar frumos![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
pitilache spune:
Bebitzu, perfect! Uitati aici harta parcului pentru cine are nevoie. Am vazut ca este o parcare chiar si la ferma.
Fetelor voi veniti insotite sau nu, ca stiu daca vin cu tot familionul sau doar cu bebe!
Va pup,
Roxana
Ira spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
ok, atunci ramane pentru ora 11.00, punct de reper : ferma (se accepta intarzieri numai cele 15 min academice)
listuta noastra pana acum
Bebitzu
Ira
Simona
Pitilache
Ktrinel
Carmen
Emilly
bebitzu
BB-tzu, tu vii de 2 ori, ay ? Ca sa fii sigura
Care e deci locul de intalneala ? La ferma, la intrare ? Ora 11 e perfect !
Roxana, eu vin cu tot familionul, of doamne, e prima noastra zi libera de vreo cateva saptamani. Maine termina Sibin sesiunea.
As avea si o intrebare pt. cunoscatori
Cat costa cetatenia canadiana + pasaportul canadian de persoana respectiv copil - cu toate taxele, actele, tot ? Noi trebuie sa aplicam la vara si momentul coincide cu mutarea, o nunta a unor prieteni si alte electromenajere de cumparat, as fi vrut sa-mi fac niste calcule.
Dar la o nunta canadiana aveti idee cam cat ar trebui sa fie darul ? Ca nu ni s-au dat deloc indicatii, am primit doar invitatia.
Merci.
columbiana spune:
fetelor,
are cineva un link spre clasamantul scolilor primare din Montreal?
mersi
Ana
http://www.floriinro.ro/
pitilache spune:
Ira actele de cetatenie costa $200 de adult si $100 de copil. Pasapoartele o sa aveti sa le faceti de abia peste un an, asa ca aveti o cheltuiala mai putin la vara
!
Daca veniti si voi cu tot familionul, o sa facem si noi la fel atunci.
Va pup,
Roxana
pitilache spune:
Ira apropos de nunta, din cate stiu eu nu se dau bani ci mirii isi fac wedding registry pe la diverse magazine unde au liste cu ce cadouri vor sa primeasca. Intreaba-i daca au si la ce magazine. Dupe ce cumperi, stergi obiectul de pe lista pentru a nu se trezi cu 10 seturi de pahare sau ceva ce nu le place...
Numai bine,
Roxana
lorelaim spune:
Uite o chestie interesanta pt cei care cauta job-uri pe care am primit-o pe de la gmail: http://www.eluta.ca/ - nu am verificat-o inca.
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ira spune:
Roxana, merci, dar stii de ce pasapoartele sunt abia peste un an ? E obligatoriu ? Eu am nevoie sa ies in Europa in primavara viitoare, ca avem turneu si pasap. romanesc mi-a expirat
.
In legatura cu nunta...nu ni s-a specificat nimic, nu e nici o indicatie cum ca ar trebui sa mergem la un magazin. Cel care ne-a invitat ne e prieten si l-am intrebat direct, insa nu a vrut sa ne zica nimic. Stiu ca exista un corbeille nuptiale, o suma de bani care se da ca si la noi si sa acopere restaurantul + inca ceva, insa nu stiu cam care ar fi sumele. Mai ales ca e invitata si Sofie. Scrie doar ca masa are 5 services.
Lorelai, super link-ul tau, chiar acum il rasfoiesc.