Sezatoarea canadiana (60)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu vin indiferent daca e weekendul asta sau urmatorul, deci daca vreti sa organizati pentru urmatorul, nu am nimic impotriva. Sau vin si weekendul asta si urmatorul . Cum ziceam, pentru mine e cam la 10 minute de condus de unde locuim noi.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor,

cum spuneam, noi venim cu placere we urmator la Cap St-J., dar nu in asta;
Centre de la Nature, in Laval, e exterior, are o zona de tobogane foarte frumoasa, cu covor plastic jos si pentru mici si pentru mari, banci, cred ca si gratare, lacuri, ferma cu animale si ponei pentru plimbat copii (rotit in cerc mai bine zis); noi mergem vara mereu acolo;

Nelia, intrebai de ecurie- este linga mine, in Laval vest, pe Chemin St.Antoine (cum intri din Avenue de Bois, dreapta pe Champagne, stinga pe st.Antoine, o vezi imediat pe dreapta)

nu stiu aici cum o fi, dar eu am facut ceva echitatie pina prin liceu, si veneam acasa mirosind urit a cal, pina cind sora-mea m-a poftit sa ma mut la ferma parintilor la tzara, macar sa-i ajut daca tot put a balegar:)), asa ca am renuntat; doar ca iubesc caii si acum foarte mult, si in vremile cind faceam turism montan mai ma bucuram si de sportul asta cind aveam ocazia, imi amintesc senzatia aceea de libertate ce-o aveam aiurea peste cimp cu calul...;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ana, bine ca zici de St Antoine, ca eu tocmai faceam sondaje pe la job si ma trimiteau in Mascouche cind asta era la citeva minute de mine! Nu ca m-as duce miine, dar e bine de stiut! Da, si-mi pare rau tare ca nu ajungi duminica...
Acum, in afara de Naturalizer - Brown, Globo, Yellow... ceva magazine cu papuci? Da multi, multi la un loc, sa ai de unde alege! Nu ma trimiteti in Carrefur Laval la chestiile alea unde o pereche de flip-flop costa 100 de dolari, ca nu ma duc! Adica ma duc ca la muzeu... Doamnele din West Island, ca daca tot ma plimb la Cap St Jacques duminica poate fac si-o halta prin cartier, ca tare-mi place pe-acolo!
Emilly, vii la intilnire?
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Simonna, ce coincidenta. chiar ieri mi-am tras o pereche de pantofi de pe eBay. am fost intii la mall, i-am vazut in magazin, probat, holbat la pret (130+taxe) si i-am cumparat pe ebay cu 50 cu totul. ar trebui sa arunci un ochi pe acolo, sint zeci de mii de perechi de pantofi noi nouti, pt toate gusturile.

magazinul meu favorit de pantofi e SoftMoc dar nu stiu daca e si in Montreal.

Nelia, felicitari, cam cu intirziere dar acum mi-am adus aminte. sa ai un bebe sanatos si sa va bucurati de toti/toate trei.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si noi am veni in weekend-ul urmator, daca mai sint fete care pot atunci si nu pot acum. Ne tenteaza Cap Saint Jacques, dar si Centre de la Nature din Laval, ca mi-a placut descrierea lui facuta de Ana. Astept sa vad ce hotariti, dar mi-ar placea sa ne intilnim cit mai multi de data asta. Prognoza spune ca simbata ploua, dar duminica e soare, desi nu foarte cald, doar vreo 17 grade. Cunoaste cineva un site cu o prognoza pe o durata mai lunga?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,
de mult n-am mai avut timp sa va citesc...in primul rind felicitari Nelia!!! sa va dea Dumnezeu un bebelus sanatos!!

Ktrinel La multi ani cu intirziere!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Bebitzu, Simonna daca e duminica asta poate as putea sa rup 2 ore sa vin la intilnire ca e la 2 pasi de noi si nici nu lucrez insa vad eu ca vin ploile
http://www.theweathernetwork.com/weather/cities/can/Pages/CAQC0363.htm

Denisa bine ati revenit din vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Bebitzu, Simonna daca e duminica asta poate as putea sa rup 2 ore sa vin la intilnire ca e la 2 pasi de noi si nici nu lucrez insa vad eu ca vin ploile
http://www.theweathernetwork.com/weather/cities/can/Pages/CAQC0363.htm

Emilly, te trec pe listuta atunci , ok?

Azi am vazut prognoza pentru week, sambata se anunta ploaie insa duminica vor fi 17 grade, eu zic ca este ok.

Pentru fetele care nu pot ajunge week asta, cred ca nu-i bai, stabilim o alta intalnire pentru week urmator , in fond a venit vara.Noi ne-am propus sa ajungem sa vedem parcul Centre de la Nature din Laval, deci daca week urmator este cu soare, de ce nu, oricum incercam sa iesim cat mai mult.

Asadar si prin urmare, pentru week asta se anunta

Bebitzu
Ira
Simona
Pitilache
Ktrinel
Carmen
Emilly
(chiar si numai pentru 2h).

Asteptam in continuare vesti de la Cami si Ica (se pare ca se lasa asteptate )plus restul fetelor din Montreal doritoare de o intalnire la iarba verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Bebitzu ce sa zic, sper sa nu intervina nimic.N-am retinut la ce ora e intilnirea si unde exact anume?vorbeati la un moment dat de ferma.Nu mai citesc din urma ca nu mai am timp.Am un maldar de rufe de calcat si din cind in cind mai arunc un ochi pe la voi la sezatoare.pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Bebitzu ce sa zic, sper sa nu intervina nimic.N-am retinut la ce ora e intilnirea si unde exact anume?vorbeati la un moment dat de ferma.Nu mai citesc din urma ca nu mai am timp.Am un maldar de rufe de calcat si din cind in cind mai arunc un ochi pe la voi la sezatoare.pupicei!

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Emilly, locul de intalnire nu l-am stabilit, rugasem fetele care cunosc zona sa ne dea un punct de reper.
Eu am propus dupa ora 11.00 , nu au fost obiectii pana acum , asta inseamna ca e bine pentru toata lumea.
Ma gandesc ca daca cineva nu poate veni la 11.00 fix nu-i bai, ne intalnim noi cumva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna fetelor,

si eu zic ca 11 este o ora buna. ca loc de intalnire, nu prea stiu ce sa propun, eu am fost la plaja acum doua veri, daca lumea ajunge la 11 am putea sa ne vedem chiar la intrare. o sa caut o harta pe net si poate ne vedem eventual la ferma ca sa nu stam pe loc in parcare.

Ktrinel, de abia astept sa le facem cunostinta bebitzelor!

Simonna, in west island este mall-ul din Pointe Claire, Fairview, chiar pe autostrada 40, intersectia cu St. Jean. Sunt multe magazine de incaltari.

Si de noi este foarte aproape Cap St. Jacques, asa ca suntem disponibili si duminica viitoare. Am vazut si eu ca sunt 40% sanse de ploaie, dar poate ca se mai schimba pana atunci mai in soare!

De abia astept sa va intalnesc! Este a 3-a tentativa!

Denisam am vazut pozele, foarte frumoase. Mai asteptam impresii si poze! Emma este o dulce! Ce mai face Juniorul din burtica?

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput