Sezatoarea canadiana (60)
Raspunsuri - Pagina 25
Simonna spune:
Duminica correct! La ce ora ne-am vazut data trecuta? 10? Cam asa?
Laval - Funtropolis (indoor) sau Centre de la Nature (outdoor)? Fara mincare, fiecare cu cipsu'/apa/sucul aferent? Bebitzu, tine tu lista, poti? Vedem ca iese. Daca nu saptamina asta atunci urmatoarea sau urmatoarea... :)
Irina, ai dreptate. N-a fost un raspuns pentru tine. A fost o reducere la dimensiuni reale a impresiei pe care o lasi tu, cum ca din Rive Nord, mai la nord de Laval, c-o fi Terrebonne, c-o fi Bois de Fillion, Mirabel, Lorraine, Blainville, c-o fi ce vrei tu, una-doua esti in Montreal, ajunge sa ajungi pe autostrada sau la gara. Si chiar nu-i asa. Pe cuvint de pionier!
Simonna
carmen77 spune:
Daca va hotarati pentru Cap Saint Jacques, eu semnez condica, e ff aproape de mine, si ff frumos, vara mergem des cu familionul. Este si o ferma ecologica acolo, au si animalute (in libertate, cai, vaci, gaini, etc), deci ar fi si copiii incantati, au mese de picnic (in caz ca e cineva tentat ..). 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
pitilache spune:
Pentru Cap Saint Jacques semnez si eu condica ca si de mine-i aproape, pentru duminica, ca sambata am vazut ca se anunta ploaie.
Va pup,
Roxana
nelia spune:
Daca e ferma de animale noi venim, ca asta si cautam, Tudora e fascinata de animale. Dar noi nu putem decit dupa ora 13, pentru ca Tudora are gimnastica de la 9 la 10 si Agata dans de la 11.30 la 12.30. In cit ajungem din centru la Cap Saint Jacques? Si unde e mai exact, cum se numeste ferma, ca sa stim cum ajungem la locul cu pricina. Deocamdata trebuie sa-l intreb pe sot, pentru ca daca el a programat ceva si eu nu stiu inca, atunci nu mai putem veni duminica asta. Ar mai fi inca inca ceva: pe 30 aprilie e ziua Tudorei (face 2 ani!!!) si a nasului ei pe 29. Am fi vrut, daca e vreme frumoasa, sa iesim undeva intr-un parc si sa-i sarbatorim pe amindoi. Initial ramasese pentru simbata, dar era si duminica in plan. Daca ramine duminica, atunci din nou nu putem veni. Dar daca zilele lor se tin simbata si Octav nu are nimic stabilit inca pentru duminica, atunci noi putem fi unde hotariti in jur de ora 13. Hai sa vedem cite fete se pot aduna duminica asta si poate pina atunci aflu si eu detalii despre programul nostru. Si sint pentru Cap Saint Jacques!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
bebitzu spune:
Lorelai, multumim de idee, a venit la fix.
Deci, pentru Cap Saint Jacques :
Nelia
Carmen
Pitilache
Bebitzu
Simona, este ok pentru tine?
Cami, ce zici?
Ira?
Ana?
Oana?
Emilly (este aproape de tine, ce zici?)
Cine mai doreste, cine mai pofteste
?Lista ramane deschisa.
PS daca aveti si alte idei, va rog mult sa nu ezitati, orice , de preferat insa intr-un spatiu mare, cu iarba verde, loc de joaca pentru parinti si copii
.
aici cateva info pentru cine doreste
20099 boul. Gouin O., Pierrefonds, Québec, Canada, H9K 1C8
www.ville.montreal.qc.ca/parcs-nature
edit:Nelia, mapquest-ul imi spune ca de la mine de acasa pana acolo faci 32 min (CDN).
oanagabriela spune:
Bebitzu,
Din pacate week-end-ul asta nu putem veni (avem deja program si simbata si duminica).
Distractie placuta.
pitilache spune:
Ktrinel ce zici le facem cunostinta la bebitze duminica? sa nu fiu singura cu bebe mic!
Roxana
columbiana spune:
fetelor,
pare ca afara se raceste vremea si ploua, nu stiu ce sa zic pentru we asta; noi oricum am putea numai simbata, duminica avem planificat ceva;
eu as prefera clar Centre de la Nature, Laval, dar daca sunt mai multi votanti pentru Montreal si e timp frumos, ok, venim si noi dar nu we asta;
simbata as vrea sa-l duc pe Tudor la deschiderea metroului in Laval, am vazut ca au in program spectacole, mascote, plimbari gratuite, etc si el de mult timp vrea cu metroul.
Ana
http://www.floriinro.ro/
columbiana spune:
fetelor,
pare ca afara se raceste vremea si ploua, nu stiu ce sa zic pentru we asta; noi oricum am putea numai simbata, duminica avem planificat ceva;
eu as prefera clar Centre de la Nature, Laval, dar daca sunt mai multi votanti pentru Montreal si e timp frumos, ok, venim si noi dar nu we asta;
simbata as vrea sa-l duc pe Tudor la deschiderea metroului in Laval, am vazut ca au in program spectacole, mascote, plimbari gratuite, etc si el de mult timp vrea cu metroul.
Ana
http://www.floriinro.ro/
Ktrinel spune:
ia uite ce activitate, s=a dezmortit lumea si planifica intalniri...
sigur ca suntem si noi doritori, dar as prefera Cap St Jacques, macar e in natura, poate intelege si bebelusa mea ceva..
pitilache,bineinteles ca as vrea sa ne intalnim...eu zic ca putem sa o facem si daca nu reuseste intalnirea cu toata lumea ...ca uite unii au program mai mereu, altii stau departe, unii au activitati,unii-s prea mici, altii-s prea mari...bai, ce lume ocupata...
la mine la prognoza zice ca duminica frumos si cald, sambata ploua...sa mai bagam un ochi si zilele viitoare, poate se schimba ceva...
carmen, la tine ce zice ?ne vedem si cu voi , chiar daca nu vine lumea ? eu zic sa iesim oricum ...