Sezatoarea canadiana (60)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, nu ma pricep la penalitati, insa macar suma datorata cred ca ar fi bine s-o platesti cat mai repede si pe urma iti mai dau ei un semn de viata daca vor sa "penalizeze datoria" . Imi aduc aminte ca plecati spre sfarsitul lui iunie, deci ar fi timp sa te anunte. Cum este noul job?

Bebitzu, ai inceput sau inca nu ai gasit ceea ce-ti doreai?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salut fetelor,

Am intrat si eu putin, pe fuga...Nelia, felicitari multe, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ira, chiar daca cu intarziere, sa stapaniti sanatosi casa si sa va bucurati de ea!
Ktrinel, La multi ani!

Dupa cum vedeti sunt in urma cu scrisul, dar va citesc de cate ori apuc. Laura a fost bolnavioara (un virus, ma apuca nervii numai cand aud explicatia asta ), inca mai tuseste. Ca de obicei, de cate ori e ea bolnava, ma imbolnavesc si eu. Anul asta am stat din virusi in virusi!
Nu stiti ceva de intarit imunitatea, si sa nu ma luati cu mancatul sanatos, etc, ca va spun sincer ca noi mancam foarte sanatos, si cu toate astea eu ma imbolnavesc mereu de la Laura, sotul niciodata! Deci am organismul mai slabit, ma intreb cum sa il mai intaresc nitel.

Azi am fost pe afara pana acusica, la 7, in parc la plimbare, maine iar vrem sa stam la aer toata ziua, nu-mi vine sa cred ca e si pe aici soare!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975
Bebitzu, ai inceput sau inca nu ai gasit ceea ce-ti doreai?

Noi

Ica, am gasit ceva insa numai pentru 2 luni (am terminat chiar inainte de Paste), a fost ceva temporar.Dupa o saptamana de vacanta m-am apucat din nou sa caut insa nu prea sunt oferte, cel putin asa mi se pare mie (fata de prima perioada a anului).Ma bazez pe faptul ca acum va fi mai usor, deja cineva mi-a acordat votul de incredere, deci nu mai sunt "novice" pe piata muncii .

Noi azi am ajuns la cabane a sucre asa cum ne planificasem.A fost super, am jucat berminton pana nu am mai putut (ultima data am jucat in ultimul an de facultate, in parcul Politehnicii), Mihnea este terminat , la 7.00h a fost deja in pat si doarme rupt.Vremea a fost superba.
Maine incercam sa ajungem si noi in parc - Joyce.Oana, de obicei voi pe la ce ora sunteti acolo?
Fetele, nu va surade ideea unei intalniri spontane maine?

Vorbind azi cu Cami (Ange) pe mes ne gandeam pentru week urmator la o intalnire undeva in Laval, la un loc de joaca - genul celui unde a fost Ana azi.Ce ziceti?
Cine este pentru sa ridice mana (sau doua degete numai ) sus.
Facem lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Salut fetelor,
nu am mai intrat de mult pe aici. Va mai citesc din cand in cand, dar nu prea am timp sa va raspund.

Vreau sa o felicit pe Cornelia(Nelia) pentru sarcina si ii doresc din toata inima sa fie baiat. Dar orice ar fi, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Ira, felicitari pentru noua achizitie. Sa o stapaniti sanatosi.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

[quote/]

Maine incercam sa ajungem si noi in parc - Joyce.Oana, de obicei voi pe la ce ora sunteti acolo?

bebitzu
[/quote]

Bebitzu,

Duminica dimineata avem curs de inot, deci mai sigur vom fii in parc dupa ora 18...Mai vorbim miine...

Azi dimineata am fost in parc, cu bicicleta, pe urma am fost si-am mincat o inghetata pe strada Bernard (se zice ca este cea mai buna inghetata din Montreal), am dormit si pe urma am luat din nou bicicleta si ne-am plimbat peste o ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna tuturor,

noi trecem printr-o perioada exagerat de obositoare, muncim si alergam in toate partile, Sibin e in sesiune si Sofia e in super forma si ne termina pe toti.

Astazi o sa ma duc sa-i cumpar haine, pentru ca absolut toate hainele ei au ramas mici de tot, pantalonii ii sunt 3 sferturi, tricourile au vedere la talie, etc. A crescut ca din apa iarna asta. Nu am timp sa ma uit la oferte si specialuri, o sa intru in primul Maxi sau Walmart si sper sa nu ies de acolo fara o sacosa de haine, ca m-am saturat sa spal de 3 ori pe saptamana din lipsa lor.

Noi suntem foarte mandri de noi ca de prima data de cand suntem in Canada am reusit nu numai sa ne platim toate datoriile, dar sa si strangem ceva banuti, am ramas doar cu viitoarea ipoteca pe cap. E o performanta avand in vedere stilul nostru de cheltuieli anterior. Secretul a fost ca am muncit atat de mult ca nici timp de cumparaturi n-am mai avut, astfel incat economiile au venit de la sine. Involuntar.

Multumim pentru felicitarile cu casa, am contractat si camionul de la o companie, totul e rezolvat in afara de notar. Am fost si la o mica plimbare à pied sa vad daca nu cumva a disparut casuta noastra, si am vazut ca pusesera deja pancarta cu vendu. Io ca sa ma asigur mi-am sunat agentul si l-am intrebat daca e sigur ca vendu se refera la noi in contextul in care n-am semnat inca nimic la notar, si el a zis ca o sa scrie pe pancarta vendu à Irina, ca sa ma linistesc. Tare scump mai e. Suntem asa de emotionati cu casa, e o fericire foarte mare pt. noi, aproape nici nu ne vine sa credem ca e adevarat. Sa avem pt. prima data curte si o casuta a noastra, numai a noastra. Acum ramane de vazut dac-o sa reusim s-o platim pana la pensie, la 50 de ani.

Nu stiu ce sa fac cu parul Sofiei, nu ma decid. As vrea sa i-l las lung, dar in acelasi timp ma enerveaza ca-si scoate tot timpul elasticele si clamele si sta cu parul in ochi.

Bebitza, daca te duci azi in Joyce, poate ne vedem. Eu sunt cam moarta de oboseala, deci nu promit nimic, dar poate o sa fac un efort. Sibin e la fac. cu masina si eu trebuie sa vin cu Sofie sau pe jos sau cu autobuzul. Oana, si de voi mi-e dor ca nu ne-am vazut demult. Si Sofie merge pe bicicleta, dar cu roti ajutatoare.

Of doamne ce m-as culca un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

NELIA felicitari eu de cind am piticul meu ma bucur asa mult cind aud de cineva ca astepta un bebe.

Dana Podeanu cind dicuta Ira de cuparat casa la un moment dat ai zis ca pe tine te-ar interesa sa cumperi un apartament pe care sa-l inchiriezi si astfel sa se platesca singur
Ai mai facut research tot ti se pare ca renteaza?
Pe mine m-ar interesa dar nu-mi ies deloc calculele daca cumperi si-l inchiriezi cu 1000 CDN din astia 500 inseamna intretinere plus propertu tax deci mai ramin 500
Din astia 500 mai trebuie schimbata mocheta,schimabt electrocasnicele
Acuma intrebarea mea e mai se plateste si taxe asta e considerat venit?
Ca daca mai platesti si taxe ramina un venit de 300 CDN si un apartament de de 200000 s-ar palti in 60 ani???
Eu am auzit de foarte multi care fac asta dar nu stiu ce-mi scapa mie ca eu 60 anu nu stiu daca mai traiesc :)

Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Hello,

am intrat sa-mi cer scuze ca nu pot raspunde pe privat, dar nu-mi mai functioneaza deloc . Am casuta blocata, am atins limita de 20 de mesaje si nu se mai pot sterge, poate ma poate ajuta un moderator.

Deci pt. cine m-a intrebat, agentul nostru se numeste Titus Cristea si nr. lui de telefon este 514 575-3708. Titus este un om cu adevarat exceptional, nu numai un agent f bun. Ne-a ajutat enorm, ca noi numai timp de alergat dupa case nu aveam, ca sa nu mai vorbim de pretentiile noastre cu carul. A facut f multe pt. noi, am vizitat multe case, a fost foarte rabdator si ne-a ales ceva exact pe gustul nostru. La inceput nu stiam nici daca sa ne luam condo sau casa, nu stiam nici daca vrem rive nord, sud sau pe insula, eram f indecisi si l-am cam stressat, insa am avut noroc de acest agent.

Casa pe noi ne-a costat 148.300 $, am scazut 900 la pret si apoi 700 la o fereastra deteriorata, dupa inspectie. Este un townhouse cu 4 dormitoare in regim de condo. Adica se platesc 50$ pe luna pt. dezapezire, tuns iarba si o asigurare pe exterior, ceeace noua ni se pare f putin. Am vazut insa si in west island case -maisons de ville, din anii 70 parca, adica mai vechi, dar cu cost intre 140-160K si taxe uimitor de mici, 1300 in total (scolare + municipale) pe an. Unele din ele nu necesitau renovari decat la nivel estetic, in caz de neconcordante.

Poti incerca si Bois de Filion, o zona ince nedescoperita de romani, lipita de Laval si Lorraine - oras de "avocati si doctori" dupa cum i s-o dus duhul, f aproape de Mtl, cu case in padure - zona e de lux, curata si deosebita, arondata la commission scolaire de la Seigneurie des Milles Îles, care are scoala internationala la nivel primar (la scoala se intra in urma unui examen).

Iti doresc bafta si sa-ti gasesti cat mai rapid casa de care ai nevoie !

Mergi la inceput

Inca ceva...nu uitati ca de multe ori este mai important accesul la tren de banlieu/ si autostrada sau metrou decat distanta efectiva in km fata de Montreal. Exista locuri in Laval, de ex., in care se ajunge mult mai greu cu masina decat in Terrebonne, de ex., tocmai datorita pozitionarii autorutelor, desi dpdv geografic Laval e mai aproape. Iar pretul casei nu tine neaparat cont de aceste detalii.

Bebitzu, uitai sa-ti spun, am fost la Maxi si i-am cumparat o bluza alba ca o ie romaneasca, f cool, a mai costat si cat salamul meu preferat, 10 $ haha. Am gasit si niste sandalute dragute, insa maine sper sa ajung la walmart si sa mai fie inca reducerile cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Ira

Suntem asa de emotionati cu casa, e o fericire foarte mare pt. noi, aproape nici nu ne vine sa credem ca e adevarat. Sa avem pt. prima data curte si o casuta a noastra, numai a noastra. Acum ramane de vazut dac-o sa reusim s-o platim pana la pensie, la 50 de ani.

Ce frumos sentiment ( al proprietatii !)
Felicitari Ira, sa o stapiniti sanatosi , sa fiti fericiti in ea si s-o platiti cit mai repede ! ( mai stii, poate maine cistigati la loto sau apare vreo mostenire neasteptata )

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput