Sezatoarea canadiana (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Bravo Nelia!
Felicitari mamico! Esti o curajoasa!

Roxana, mami de Julia ( 10 oct. 2003) si de Luca ( 31 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia felicitari!!!! Ma bucur ca Dana a avut curaj sa te intrebe, ca la asta ma gandisem si eu si muream de curiozitate. Stiu ca iti doresti tare mult un baietel! Sa fie ce va doriti voi!

Am scos si eu capul la lumina, acum ca iesit si soarele afara! Ma duc la Isabella ca tocmai i-am facut gauri de cercei azi si este cam maraita!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Nelia, din partea mea toata admiratia si , eu nu am curaj pentru al 2lea

PS eu citesc la mamici de mai-iunie si stiam demuuuuult, insa nu am vrut sa stric asa o surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Laurajr la cine ai fost cu David ptr testul de alergii? Ai avut nevoie de trimitere de la medicul de familie?

Nelia, felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Desi scriu rar, cred ca v-am mai zis ca va "urmaresc":)
Si nu pot sa ma abtin de data asta. Nelia, draga, felicitari si sa fie usoara sarcina si bebele sanatos si asa cum va doriti voi. Ti-am mai zis candva ca as vrea sa fiu o mama ca tine. Respectele mele. Numai ca mi-ai luat-o inainte:), si de asta mi-e ciuda:)))
DanaMario ti-am raspuns la bbei nostri.
Ira, tu la mine te refereai candva?;)
Dana Podeanu, ti-am mai zis candva ca sunt de acord cu tine.
Ktrinel LMA! Numai bine si tot ce iti doresti (o noapte intreaga de somn:))
Lorelaim (cred) reusesc firmele de recrutare sa iti gaseasca de lucru? Ca nu am avut succes niciodata cu ei:(
Am si eu o intrebare, sora mea a primit viza, dar a gasit bilet prin Londra.
A venit cineva sau stiti pe cineva care a venit asa? As vrea sa stiu cum e aeroportul, cam ce trebuie sa faca daca schimba aeroportul (ca am inteles ca asa ar trebui). Multumesc de ajutor.
Apoi zicea cineva ca are formularul ce trebuie completat in avion? Va rugam trimiteti si la noi.

Numai bine tuturor si nu va mai aprindeti, desi face bine la sobect:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Fetele din Montreal, in week vrem sa iesim undeva "la padure" sa jucam berminton, fotbal si alte cele.In afara de parcul Mont Royal, stiti un loc linistit si frumos in/in afara Montreal-ului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bebitzu, pai de asta i-am raspuns Danei, ca m-am gindit ca poate stie de acolo, desi acum imi dau seama ca s-ar putea la fel de bine sa o fi zis la plesneala. Fetelor de la subiectul Tudorei nu le-am putut ascunde dupa ce m-am plins o luna ca mi-e rau!!! Dar aici voiam sa dau vestea dupa ce fac ecografia si testul de singe de la 12 saptamini, ca sa fiu sigura ca totul este in regula. Plus ca Agata inca nu stie si nu voiam sa se intilneasca sau sa sune cineva de aici si sa afle... le voi spune fetelor dupa ce ma linistesc un pic si cu analizele, dar si cu noul statut... Ne doream un baietel (de aceea sint sigura ca va iesi fata!) si ne gindeam la alt treilea, dar asa, mai teoretic, dar uite ca practica ne-a luat-o inainte... Acum, daca a venit, sanatos sa fie! Si de ce spuneai ca citesti la mai-iunie 2005? Copilul tau cred ca e mai mare, nu? Ai pe cineva cunoscut acolo? Ai vazut ce fete de gasca sint in grupa aia de mamici? Mie tare mult imi plac! Si copilutii la fel!

Multumesc pentru felicitari!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pai Nelia mama, trebuie feicitari mai sustinute aicea, o floare, o atentie ceva!.Io le-am pus pe toate...

Bravo, aveti curaj, eu poate la 40 de ani ma mai gandesc, acum cu scarpinici si cu agitatoarea mare, nu prea mai am chef si timp...
Noroc ca David nu plange noaptea, ca daca ar face-o si pe asta, chiar ca mi-as lua campii!

Sofronica, am avut trimitere de la dr de fam si o bafta colosala, a renuntat cineva la programare si in 3 zile eram la alergolog. E o doctorita asiatica Yip, dragutza, sper ca si buna profesional , tanara si cu rabdare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,felicitari tare,tare curajoasa esti.
dana,subscriu la cele spuse de tine.cand voi avea nervii si timpul necesar revin cu explicatii vis-a-vis de lipsa mea de pe subiect si jignirile gratuite ale Irei.

ktrinel.la multi ani cu sanatate!

in rest sa fim sanatoase si intelepte

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vai nelia ce veste buna, mi-au dat lacrimile, crede-ma! Super, fata, baiat, orice va fi, sa dea Dumnezeu sa iti mearga bine si sa aveti un copil sanatos. Bravo voua!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput