cand trec copiii pe sub masa ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by ManyHope

quote:
Originally posted by Grace

Eu cred ca unii se cred mai aproape de D-zeu decit altii...

Tu ai dreptate in ce spui. Asa e.
...ba inca mai sunt si unii care se cred a fi "mai departe de EL decat altii"... insaaaa...sti... mai se poate incadra lumea intr-o "casta", una foarte extinsa, vis-a-vis de alternativa ei: este cea a celor care se inseala, fata de cea a celor care nu se inseala in ceea ce cred !
Tu crezi sau nu crezi?
(...ca eu cam am sigurantaaaaa pusa!!!)

--------------------------
"Las-o ba ca merge-asa,
Ne-am obisnuit cu ea!
Las-ooooo! Las-ooooo!
Las-o ba ca merge-asa,
Ne-am indragostit de ea!
Las-ooooo! Las-ooooo!"

Eu cred ca fiecare are dreptul sa se insele pe sine pin' la infinit in ceea ce priveste interpretarea dogmelor religioase, religia este personala si se adreseaza subiectivismului individului in primul rind si apoi masei, si nimeni nu ar trebui sa aiba pretentia ca le stie pe toate, dat fiind ca nu exista metode de verificare care sa dovedeasca faptul ca unii se inseala iar altii nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by ManyHope

Tu crezi sau nu crezi?
(...ca eu cam am sigurantaaaaa pusa!!!)

Recitind mesajul tau, am constatat ca nu ti-am raspuns la intrebare. Nu intentionat ci doar din graba. Sa-ti raspund asadar: da, cred in D-zeu! Insa, nu cred intr-o gramada de alte lucruri legate de acest fapt. De aceea reactionez si un pic diferit fata de alti membrii ai castei de care am pomenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

De la intrebarea pusa de "ardeiash", s-a ajuns la altceva..

Many Hope, Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Te rog nu mai comenta cele spuse de mine, caci te inseli, nu stii ce am vrut eu sa spun!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da... si ne aflam la sufletul credintei... pentru mine acest loc este ca un fel de biserica virtuala... insa vad ca pentru alii este doar un alt loc de confruntari de opinii/// pacat !

de-asta ne batem in curtea bisericilor ca sa apucam apa sfintita... d-asta ne-mrancim in biserica sa ocupam un loc mai bun samd.... unde o sa ajuingem ,nu stiu?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

eu personal nu sunt scortoasa... insa m-au deranjat aceste afirmatii.. daca esti crestin nu razi de ritualurile religioase ortodoxe indiferent de zona din care esti..

quote:
Originally posted by Lauraa

m-am IMPRASTIAT de rās!

quote:

Asa ca Darael tot a fost politicos....

cred ca ai exprimat cu cuvintele tale ca nu ai fost politicoasa... asta e tot.. pace? da? acum am inteles fiecare ce a vrut sa zica... suntem in saptamana luminata si nu are nici-un rost schimbul de opinii complet diferite!

Da, nu am fost politicoasa, mi-am cerut scuze pentru ce o sa zic inca dinainte sa zic asa ca nu vad rostul...

Cat despre
quote:
pace? da? acum am inteles fiecare ce a vrut sa zica... suntem in saptamana luminata si nu are nici-un rost schimbul de opinii complet diferite!

..imi pare rau, eu ma comport la fel in tot timpul anului, nu azi mai bine ca e saptamana luminata/postul Craciunului/Rusaliile/etc dupa care pot sa spurc si sa ma comport altfel. Ca am ras de acel obicei,da - am facut-o si recunosc,doar n-o sa.mi pun cenusa in cap ca doar nu am luat numele Domnului in desert sau asa ceva. Ca sunt convinsa ca El nu sta sa numere de cate ori ne-am bagat pe fiecare pe sub masa sau pe sub scaun si dupa asta sa ne judece...NE judeca El dupa altele...n-aveti grija...

Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

am sa rog moderatorii sa inchida acest subiect intrucat este deviat rau de tot...

incerc sa port o discutie civilizata in spiritul credintei .. insa vad ca nu se poate.

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

...iar eu mi-s de acord ...cu partea asta:

quote:
Originally posted by Lauraa

.. eu ma comport la fel in tot timpul anului, nu azi mai bine ca e saptamana luminata/postul Craciunului/Rusaliile/etc dupa care pot sa spurc si sa ma comport altfel.

Asa trebuie sa fie.

Da, e bine si de tinut o saptamana, cat de cat intr-o relativa curatie...sau mai multe asemenea peste an...pentru inceput e foarte bine, cand pleci de la 0, insa daca dupa ani si ani si ani de "practicianism" tot mai "avansat" (chipurile!), inca mai trebuie sa tina careva "diferente" respectoase la sarbatori sau in anumite locuri, ca sa contrabalanseze "nenorocirile" din restul timpului si locurilor pe unde-si poarta trupul si sufletul ... pai cam fara rezultat "practica" aia se vede treaba c-ar fi ...

= parerea mea

Mergi la inceput