Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

, pe unde umblati?, sarbatoriti ziua de azi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi am iesit si acum o ora afara dar am venit repede ca prea se innorase. Acum ma uit la asta mica si ma intreb ce-o fi cu ea ca sta in pat si cica ii e somn rau. S-a trezit la 5 si un sfert...dar cred ca e de la vreme mai somnoroasa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hai ca eu n-am avut de lucru si am fosr in parcul izvor!
acum pe seara...brrr,frig,fum,zgomot,aurolaci....tot tacamul!
aveam pofta de mici si zic "hai sa mancam un mic si sa bem o bere!" ....am stat la o coada ingrozitoare,micii erau nefacuti,berea rea....mai bine imi vedeam de treaba!
si nici macar nu tin cu PSD-ul

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi aveam in cutia postala un fluturas, maine e ceva spectacol in parcul Sebastian, daca sunteti interesate. Eu macar am retinut si nu ma duc in parc ca ma tem ca o sa fie nebunie seara, chiar daca nu incepe spectacolul pana plecam noi. Dar vin tot soiul de "comercianti" si e nebunie....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

aissa,bine faci....chiar e nebunie....
acu'astia tot asa or s-o tina,ca sa-si faca campanie electorala si sa mai stranga vreo doua voturi

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
si noi am fost in parc(in carol) m-am intalnit eu cu o prietena si au fost si astia mici cu mama dar era un friiiggg...si acum i-am luat temperatura ruxandrei si are 37,9...i-am dat repede nurofen si sper sa nu-i mai creasca...off si am vrut sa nu ies dar era deja a treia oara cand o refuzam pe prietena mea...si am zis...hai...da' uite acum cred ca a luat-o raceala pe ruxi
maine incepe si alex gradinita, sper sa se trezeasca la cat trebuie ca s-a obisnuit sa se trezeasca mai tarziu...
cristina, am vazut si eu ca maine e spectacol in sebastian si tot asa...nu amd e gand sa merg...daca e frumos si se simt bine astia mici ori umblam pe strazi in in parculetzul unde ne-am intalnit azi cu Dory.
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Noi in seara asta am fost la niste prieteni , si tare frumos sa jucat Alexa cu baietelul lor de aceeasi varsta cu ea.
Cristina, ai avut timp de studiat ?
Monica, sa dea Domnu sa nu-i creasca mai mult febra lui "usi".
Maine nu stiu ce program ne vom face, in functie de vreme .

Mergi la inceput

Neata!
eu sunt cam , pt ca Alexa azi noapte sa trezit de 2 ori si sa ridicat in picioare in patut si a inceput sa planga si sa-mi spuna ca vrea in brate si acolo, adica in pat cu noi , am luat-o prima data si spre dimineata am mutat-o la ea in patut dar nu a tinut faza asta decat vreo ora ca pe urma sa repetat , iar la 6 ma-m trezit ca sa-i fac o supa, acum am terminat-o si cand am zis si eu gata, intru putin la calc., sa trezit vad ca deocamdata sta cuminte in dormitor dar ma strigat de cateva ori .
Voi ce faceti astazi? pe unde mergeti? ca vad ca vremea e tare nasoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neata' fetelor,
ruxi nu a facut febra peste noapte(multumesc lui Dumnezeu) dar azi cand s-a trezit era un picutz mai calda decat de obicei, nu a mai vrut termometrul deci nu stiu cat are dar i-am dat o doza de nurofen din nou, de simtit se simte bine...adica starea ei de nemultumire care este de obicei
pe alex l-am pregatit pentru gradi si l-a dus tata
papa pentru ei am poate doar un desert ceva sa fac pentru astazi...
pe vremea asta de kko zau daca stiu ce-o sa facem astazi, sper sa se mai incalzeasca pana la pranz cand trebuie sa merg eu cu ruxi dupa alex la gradi...
va pup, sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. , o perioada nu am avut internet la servici, apoi a venit mini-vacanta... dar gata, de azi mi-s prezenta!
la fetele harnicute!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput